glos-rozsadku 20.03.07, 22:05 Jakoś nikt nie zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k72 Re: Spaliło się Desperado.... 20.03.07, 22:08 Widocznie są ważniejsze rzeczy. A szczerze to i tak tam nie chadzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Spaliło się Desperado.... 20.03.07, 22:41 ja też nie - byłam raz i wystarczy. A Desperado to już się kiedyś wczesniej nie spaliło??? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Spaliło się Desperado.... 20.03.07, 23:08 a Desperado to samo się spaliło? Ot tak? Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Spaliło się Desperado.... 20.03.07, 23:20 oj Robert, nic nie rozumiesz, no w Łomiankach nie mieszkasz to i jak masz rozumieć...Spaliło, spaliło... Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: Spaliło się Desperado.... 20.03.07, 23:29 mhm... dużo się w Łomiankach pali ... samo się pali zwłaszcza ... Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Spaliło się Desperado.... 20.03.07, 23:38 to od tych traw tak ciągnie - bazarek, Desperado, koty..... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: Spaliło się Desperado.... 20.03.07, 23:42 he. a ja w XX wieku wpadałem tam regularnie średnio 1-2 razy dziennie Pierwszy raz spaliła sie za czasów p. Leny. Ktoś pamieta jeszcze czasy kiedy ten lokal prowadziła p. Lena? koncerty m.in. kozakiewicza (teraz Perfect) i lokalnych szarpi-druto-walo-kotłów. mixowali sample i samplowali mixy chłopaki z agressiba 69. za barem jola, dziadek, jola karabin, jacek z ostrowca świetokrzyskiego itd. było wesoło :) ech to był XX wiek. Pamietam że kmsan i papi też tam wpadali. a może ktoś jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: Spaliło się Desperado.... 21.03.07, 09:55 Niepowetowana strata ;( Ano się chodziło, wszak to było chyba jedyne miejsce gdzie można było posiedzieć w pięć osób przy jednym soczku lub piwie ;) Miała ta knajpa czasy swojej świetności (choć wizualnie to chyba nigdy). No i koncerty też były niezłe... no i właściwie ja jej męża zawdzięczam... tej knajpie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Spaliło się Desperado.... 21.03.07, 12:18 Poważnie, znowu się spaliło? Tzn. teraz to chyba na szczęście, bo do remontu to już się nie nadawało. Może by tam postawić jakiś pubik? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: Spaliło się Desperado.... 21.03.07, 12:40 kmsanczia napisała: > Może by tam postawić jakiś pubik? ;)\ km. bierz sprawe w swoje rence daj se narazie spokój z bodowom domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Spaliło się Desperado.... 21.03.07, 13:10 Ty mnie nie denerwuj, bo faktycznie nie ma z czego budować, o cenach nie wspominając. :/ www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&news_cat_id=19&news_id=152454&layout=1&forum_id=28476&page=text www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=19&news_id=151060&layout=1&forum_id=27092&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: Spaliło się Desperado.... 21.03.07, 15:10 km. spooooooko narazie nie przejmiesz interesu. byłem tam dziś i rozmawiałem z kryśką. ewidentne podpalenie. powiedziała że w przyszłym tygodniu Despe ruszy. opaliła sie ta czesc dobudowana i troche całość okopciła. Odpowiedz Link Zgłoś