lomek88 20.10.07, 00:20 wiem ze cisza wyborcza - nawet mi post skasowalo pisany pare sekund po polnocy A ja chce tylko zyczyc wszystkim dobrej nocy Dobranoc Lomiankom Spijcie spokojnie Jutro ma byc piekna pogoda... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drabbu Re: cisza wyborcza 20.10.07, 01:04 Ciii... Ale życzmy sobie bardzo - wszyscy - trafnych wyborów. Jeszcze bardziej niż "Szczęśliwego Nowego Roku" - bo nie na rok sprawa, tylko, cholera, na cztery. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek2199 Re: cisza wyborcza 20.10.07, 07:20 Czemu cii...? A oto przykład jak wykształciuchy mogą olać ową ci... . Czegóż Nam życzyć? No jeżeli zwyciężą ci, no z ..., to mamy następny kryzys wygenerowany w naszym imieniu przez tych, no jak im ...? Jeżeli zaś zwyciężą tamci, no to jest jakaś szansa, ale będzie ona uwarunkowana ich wiarygodnością. A tutaj już mamy problem. Komu wierzyć. No komu uwierzysz wykształciuchu? Możesz odpowiedzieć na to pytanie przy urnie wyborczej. Znacie pojęcie akronimu lub po polskiemu skrótowca? Otóż pozwólcie iż je wam przypomnę wykształciuchy. pl.wikipedia.org/wiki/Skr%C3%B3towiec No więc skrótowiec POW to Pełniący Obowiązki Wykształciuch lub PO Wyborca. No i jak, złamana cisza wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś