redakcja.lomianki.info 09.01.09, 21:05 troche się bedzie działo i warto wpaść choćby dla dzieciaków, które będą występować. www.lomianki.info/document.php?did=1343 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paragraf22_2 Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 09.01.09, 21:21 Będziemy z naszymi dzieciakami. Jak co roku, kiedy gra orkiestra. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 09.01.09, 22:24 a Foo Fighters będą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: Apel do wszystkich 09.01.09, 22:40 Oczywiście że będziemy. Mam apel do wszystkich,drodzy Państwo zanim wyruszycie do stolicy postarajcie się wrzucić do puszki naszych wolontariuszy jakiś pieniążek, niech nasi wolontariusze będą z nas dumni. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w niedzielę w DK. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 09.01.09, 23:03 i_bella napisała: > a Foo Fighters będą? ;) snif... :( Odpowiedz Link Zgłoś
catalabamaa Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 10.01.09, 13:43 Jeszcze ani razu nie bylam na zadnej imprezie WOŚPU w Łomiankach, w tym jako, że i brak auta akurat na weekend postaram sie odwiedzic DK wraz z synkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 10.01.09, 16:06 Ja też będę jak zwykle. Warto wpaść choć na chwilkę i wspomóc orkiestrę Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury11 Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 10.01.09, 22:16 NO WLAŚNIE ZAMIAST HODZIĆ NA JAKIEŚ TAM ORKIESTRY POCZYTAJCIE BARDZO DOBRY ARKTYKÓŁ O NAJLEBSZYCH ROZWIONZANIACH W DROGOWNICTWIE NA TERENIE ŁOMIANEK ! BARDZO DOBRY TO JEST ARTYKÓŁ ! JEDYNY ŻETERLNY - TAK JAK ŻETELNA JEST NASZA STRONA NIEZALERZNA ! PRAWDZIWE JEST TO CO NAPISANE !!! WWW.LOMIANKI.INFO.PL !!! PRECZ Z KOMUNOM !!! PRECZ Z CENZUROM !!! WYCINAMY KONKURENCJE !!! WSPIERAJMY WODY TERMALNE OJCA DYREKTORA !!! <meta name="Keywords" content="Łomianki, burmistrz, gmina, cenzura, demokracja, referendum, s-7, trasa mszczonowska, obwodnica Łomianek, STN, NOŁ, "> <meta name="Description" content="Łomianki bez cenzury. Strona rzetelnych informacji na temat Łomianek. "> <title>Strona rzetelnych informacji</title> Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 11.01.09, 11:51 redakcja.lomianki.info napisał: > troche się bedzie działo > i warto wpaść choćby dla dzieciaków W tamtym roku wpadłam z dzieciakiem, sala była zatłoczona, zaduch, nic nie widac. Po 10 minutach marudzenia postanowiliśmy zakupić serduszka i spadac, przy wyjściu nikt nie sprzedawał, przed budynkiem i wokół równiez. Wróciliśmy do domu z niczym. Dzisiaj poszukam czegoś przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
catalabamaa Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 11.01.09, 16:15 Bylimy :) Nawet wzielismy udzial w "licytacji" :) Choc dzisiaj inna to nazwe niby mialo :D W srodku ludzie sie wymieniali, rodzice przychodzili ogladac wystepy swoich dzieci i z nimi wychodzili po wystepach :) Mozna bylo kupic pocztowki Lomianek, znaczki wymyslone przez siebie, jakies tam inne gadzety. Odpowiedz Link Zgłoś
lomianki.1 Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 11.01.09, 20:12 niestety choroba nie pozwoliła mi uczestniczyć w imprezie , widziałam "światełko do nieba" było piękne. Łomianki umieją się bawić Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 11.01.09, 21:08 Światełko super, podziwiałam z okna. :) Kiedyś się brało czynny udział, a teraz tylko przelewik internetowy w ciepłym domku się wykonuje. Starość nie radość. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paragraf22_2 Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 11.01.09, 21:15 Było pięknie. Do następnego grania w 2010 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
catalabamaa Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 11.01.09, 22:41 Oj tak nasze swiatelko do nieba bylo piekne :) Podziwialam z synem z okna balkonu juz wieczorem nie chcialo nam sie wyruszac do DK :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusio Re: Będziecie na WOŚP w Domu Kultury? 12.01.09, 10:34 Ognie były piękne. Zbierających widziałem w całych Łomiankach. Ciekawy jestem jakie wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info w Łomiankach ponad 25 000 :) 12.01.09, 13:45 było bardzo ok. było ciasno i sie działo przez 6 godzin. www.lomianki.info/document.php?did=1346 czy 25000pln to dużo/mało w Łomiankach? jak na specyficzne warunki łomiankowskie sądzę że dużo. niebawem wrzuce kilka fotek. Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: w Łomiankach ponad 25 000 :) 12.01.09, 19:11 Było ciasno potwierdzam,licytacja koszulki też ostra gratuluję zdobycia P. Maćku, ale kubeczek poszedł za 200 zł. 25 tysięcy uważam że dużo w zeszłym roku było chyba 28 tyś, ale razem z ICDS, tym razem zbierali chyba sami. Okazuje się że potrafimy się jednoczyć.Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: w Łomiankach ponad 25 000 :) 12.01.09, 21:00 To w ICDS byla konkurencyjna impreza? Przejezdzalam i widzialam, ze bylo tam sporo samochodow na parkingu - ale poniewaz mialam zaplanowany DK to juz tam nie skrecalam - zwlaszcza, ze nie bylo na forum zadnego info co tam sie dzieje... A jezeli pieniazki w DK i ICDS nie sumuja sie jako Lomianki a liczone sa osobno... to chyba jakos niefajnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: w Łomiankach ponad 25 000 :) 13.01.09, 00:45 dorota. w icds była inna niezwiązana z wośp impreza www.lomianki.info/document.php?did=1336 pozdr mm. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: w Łomiankach ponad 25 000 :) 13.01.09, 11:13 No co ty? ICDS robilo tego dnia impreze NIEZWIAZANA z WOSP????? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info Re: w Łomiankach ponad 25 000 :) 13.01.09, 03:03 mazowianka napisała: > Było ciasno potwierdzam,licytacja koszulki > też ostra gratuluję zdobycia P. koszulka to pikuś - jazda w dopiero co ochrzczonym :) wozie bojowym OSP to atrakcja :) > Maćku, ale kubeczek poszedł za 200 zł. thx. za korekte. > 25 tysięcy uważam że dużo w zeszłym roku było > chyba 28 tyś, ale razem z ICDS, > tym razem zbierali chyba sami. statystycznie wypada niecała złotówka na mieszkańca :) ale nie w tym rzecz oczywiście. dobrze, że przymusu brak! ale moim zdaniem warto było tył ruszyć, nie tylko w celu wpomagania wośp, ale tak poprostu żeby ruszyć. generalnie warto sie ruszać - to tu - to tsm. im więcej nas będzie się ruszać - tym więcej bedzie się działo - ot takie mam wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: w Łomiankach ponad 25 000 :) 13.01.09, 09:34 Musisz częściej linkować na forum, że coś się dzieje. Przydałby się radiowęzeł, jak w Przystanku Alaska. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojnowsk1 Re: w Łomiankach ponad 25 000 :) 13.01.09, 14:36 Radiowęzeł? Najlepiej gminny,mozna by cenzurować wypowiedzi jak w Gazecie Łomiankowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: w Łomiankach ponad 25 000 :) 13.01.09, 17:11 Najlepiej coś w formie radiowego gminnego biuletynu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lomianki.info kilka fotek 13.01.09, 02:50 kilka fotek: www.lomianki.info/galeria_list.php?gid=22 Odpowiedz Link Zgłoś