Dodaj do ulubionych

Jano "sik" w Piechowicach

28.05.05, 11:34
Czy wszyscy pojechali na wycieczkę z przeciwnikami Ekipy,że jest taka cisza w
eterze?Aha zapomniałam-został napewno jeden Jano "sik" napływowy
piechowiczanin-inferno(już bez Tryptyków).I jak został sam to nie za bardzo
ma z kim pociskać te głodne kawałki.Odezwij się zaraz "ręko piechowickiej
sprawiedliwosci i prawości".Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • logo20 Re: Jano "sik" w Piechowicach 28.05.05, 12:11
      Żałosny jesteś Kalafiorze!!!
      Co boli cię że inferno_m wytyka naszej nieudolnej władzy łamanie prawa?
      Że złożył zawiadomienie do prokuratury?
      Zerknij sobie do statystyki zmian w BIP-ie to zobaczysz czy to są głodne kawałki.E-kipa wzięła się ostro do pracy w tym temacie, bo prokuratura to już nie sa przelewki
      I chciałem ci oznajmic że inferno_m nie został sam!!!
      • urzednik13 Re: Jano "sik" w Piechowicach 28.05.05, 12:59
        A z wycieczki nie można pisać?
        Zastanawiam się,czego ty kalafior bronisz.Przypuszczalnie własnej posadki,bo
        chyba nie pani bez matury i nietrzeźwej władzy!
        Ale jak ci to sprawia satyskakcję i przyjemność to podlizuj się dalej,może
        awansujesz!
        A nie przyszło ci do głoki,że taka piękna pogoda nie sprzyja siedzeniu przy
        kompuerze?
        • urzednik13 Re: Jano "sik" w Piechowicach 28.05.05, 13:01
          Do główki,kalafior,do główki -czywiście tak miało być!
      • alfa6 Re: Jano "sik" w Piechowicach 29.05.05, 22:48
        Masz rację logo20 oceniając w ten sposób kalafiora. Ten człowiek zachowuje się
        co najmniej dziwnie- krytykuje forumowiczów za to,ze wytykają E-kipie łamanie
        prawa.Nie rozumiem jego postępowania- albo pisze swoje posty tylko po to, aby
        prowokować innych do pisania albo po prostu odpowiada mu ten styl rządzenia w
        naszym mieście. Pewnie nie widzi nic zdroznego w różnych"przekrętach" i łamaniu
        przepisów. Prawo obowiązuje wszystkich jednakowo.Postawa kalafiora dowodzi,że
        póki będą tacy ciemni ludzie jak on, dopóty tacy jak E-kipa będą się mieli
        dobrze.Na szczęście coś drgnęło...
    • kornelia33 Re: Jano "sik" w Piechowicach 28.05.05, 16:03
      Cisza w eterze?
      A te wszystkie wsześniejsze posty?
      Zastanawiam sie ,ile trzeba czerpać z Ekipy,żeby nazywać je"głodnymi
      kawałkami".
      P.S.Czemu kalafior a nie kapusta?
      • kornelia33 Re: Jano "sik" w Piechowicach 28.05.05, 16:35
        kalafior,zdobądz listę uczestnioków tej jakiejs wycieczki,porownaj kto pisał
        kto nie i w poniedziałek złóż na biurku raport!
        Może cosik dostaniesz w nagrodę!
        • kalafior23 Re: Jano "sik" w Piechowicach 29.05.05, 14:52
          Ludzie mi nie chodzi o żadna listę.Dla Was ten,kto coś napisze,co nie jest zgodne z waszym "PRAWYM" rozumowaniem to musi być z Ekipą.To juz jest NUDNE.Napiszcie co wy robicie (oprócz plucia) jak swego czasu pisał juz ktoś na forum.A wy tylko jedno i jedno.Jest tyle pieknych rzeczy o czym można napisać, ale wasze klapki na oczach skierowane są tylko w jednym kierunku. Podniecacie sie paroma osobami, o których mozecie tylko sobie popisać no bo cóz wieęcej jesteście w stanie zrobić.Poziom to podstawa.Miłego i owocnego popołudnia.
          • omega_7 Re: Jano "sik" w Piechowicach 29.05.05, 15:44
            Trzeba być rzeczywiście zielonym kalafiorem, aby nie rozumieć pewnych podstawowych rzeczy. Była już o tym mowa niejednokrotnie na forum, jednak chociaż wiosna od dawna, niektóre kalafiory jeszcze nie dojrzały, albo są zapóźnione w rozwoju.
            Otóż kalafiorze23 maiłbyś 100% rację, gdyby forumowicze podniecali się paroma osobami z formalnego, lub nie, jakiegoś towarzystwa.
            Te osoby, są jednak związane z władzą. Reprezentują tutejsze społeczeństwo i biorą za to niezłe pieniądze, wyciągnięte z naszych kieszeni.
            Pytanie - co wy robicie, skierowane do forumowiczów świadczy dobitnie o niedojrzałości kalafiora23, lub braku orientacji w piechowickich realiach.
            W piechowickiej rzeczywistości, każdy kto ośmieliłby się zrobić cokolwiek, co nie byłoby pod patronatem E-kipy, jest natychmiast wrogiem władzy.
            Poza tym do zrobienia czegokolwiek, potrzebne są środki społeczne, a te ma w dyspozycji piechowicka władza, czyli te "podniecające" wg kalafiora osoby.
            Takie miłe i owocne popołudnie, nie tylko kalafiory powinny wykorzystać na dojrzewanie.
          • irys15 Re: Jano "sik" w Piechowicach 29.05.05, 16:23
            A co ty robisz kalafior? Jakoś nie przedstawiłaś się z tej strony!
            Ja wg ciebie podniecam sie Ekipą ,a ty podniecasz się piszącymi na forum.Jaka
            jest między nami różnica?
            A no taka,że tobie wolno jest oceniać kogo chcesz,a ja musze pisać o tym co
            chciałabyś czyli o tylu pięknych rzeczach na tym świecie! Wiesz kogo mi
            przypominasz?Pewną kmaro czy jakoś tak, która udawała bizneswomen a posługiwała
            się frazeologia pani od kl.I-III.U ciebie też wyczuć można mentalność
            dziecka,którą te panie są przesiąknięte!
            • kalafior23 Re: Jano "sik" w Piechowicach 29.05.05, 18:03
              Dobrze, że chociaż między sobą potraficie się dogadać i atakować każdą inną osobę na tym waszym forum.Ciągle tylko logo20,irys15,inferno_m,urzędnik13,chester_74,mgr5,kazz13 i oczywiście kornelia33.Wniosek jest jeden - nikt, kto myśli logicznie nie wdaje się z wami w dyskusje, bo nie ma z kim porozmawiać.Ja też się wylogowuję, bo szkoda czasu i prądu na te dyskusje.
              • inferno_m Re: Jano "sik" w Piechowicach 29.05.05, 18:33
                Widzę kalafiorze że nowa zabawka - internet. Tata założył?

1.Napływowy ale swój, moi dziadkowie mieszkają w Piechowicach;)

2.Nie wiem jak chester_74 zareaguje na to że został "zaliczony" do naszej "paczki";)

3.Zbliża się sesja więc i nauki więcej i wyjazdów. Dalatego mniej czasu teraz
                mam na rozmowy z kalafiorami:)

4. Po za tym i piękna pogoda zniechęca do siedzenia przed komputerem.
                • chester_74 Re: Jano "sik" w Piechowicach 02.06.05, 00:10
                  To za tego "Juuuurka" pewnie.... ;)
                  • inferno_m Re: Jano "sik" w Piechowicach 02.06.05, 00:39
                    Pewnie tak.
              • mega.7 Re: Jano "sik" w Piechowicach 29.05.05, 23:38
                Logicznie myślący kalafiorze!Jeszcze jestem ja- mega.7.
                O czym chcesz porozmawiać?Jeżeli jeszcze się nie wylogowałeś podaj
                temat.Jeżeli juz się wylogowałeś -wielka szkoda.
                Ale coś mi się wydaje,że stchórzyłeś i wobec braku argumentów -wycofałeś się!
                • bbbaaa5 Re: Piękne rzeczy... 30.05.05, 18:20
                  Złote myśli kalafiora:
                  "Jest tyle pięknych rzeczy o czym można napisać ale wasze klapki na oczach
                  skierowane są tylko w jednym kierunku"

"Podniecacie sie paroma osobami o których można tylko sobie popisać no bo cóż
                  więcej jesteście w stanie zrobić"

"Wniosek jest jeden-nikt,kto myśli logicznie nie wdaje się z wami w dyskusje bo
                  nie ma z kim porozmawiać"

"Poziom to podstawa"

Forumowicze !Weźcie sobie do serca powyższe "złote myśli"kalafiora i
                  1.Piszcie o pięknych rzeczach
                  2.Klapki na oczach skierujcie w różne strony
                  3.Zróbcie coś z tymi osobami co was podniecają
                  4.Walczcie o tych co myślą logicznie i porozmawiajcie z nimi
                  5.Zachowajcie podstawowy poziom

Zupełny brak logiki w tym" logicznym "wywodzie kalafiorka?Co"sik" mi się
                  zdaje,że to już nie gimnazjaliści ale podstawówka zaczyna uaktywniac się na
                  forum!
    • stankost1 Re: Jano "sik" w Piechowicach 30.05.05, 23:30
      Czy był jakiś zorganizowany wyjazd NORMALNYCH mieszkańców P.? Ogłaszajcie, to
      chętnie pojadę.
      Co do "głodnych kawałków"- nie ma dyskusji z ciągnącym profity E-kipowcem lub
      osobą totalnie ślepą. O "naszej" władzy krążą już legendy na terenie sąsiednich
      gmin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka