Dodaj do ulubionych

FOTKI MYDELEK

17.11.06, 10:28
wstawiajcie zdjecia mydelek ;) bo mobilizacji potrzebuje ;) i pewnie nie tylko
ja... ;) napewno jakies ukrywacie przed swiatem :) chwalic sie i to juz ! :D
Obserwuj wątek
    • lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 17.11.06, 15:02
      ja mam troszke mydelek ocalonych ale nie umiem wstawic foto.Chyba ,ze wysle na
      maila.Wiem ,ze jest jakas instrukcja fotoforum ale nie chce mi sie tego
      czytac-lenistwo:)
      • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 18.11.06, 09:27
        to daj na mojego maila gazetowego... to albo wstawie za ciebie... albo je jakos
        tak przetworze zebys tylko mogla wstawic i ci instrukcje napisze... ;) brakuje
        mi tutaj wstawiania obrazkow od razu pod postem na jednym forum... ale moz ejak
        sie do kogos ladnie usmiechne to jakas stronke o mydelkach stworzy... ;)
        • lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 18.11.06, 17:22
          ok mydelka wyslane z opisem:)Mozesz je zamiescic u siebie- ja napewno i
          instrukcje sknoce, jeszcze sie cienko poruszam po kompie
          • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 18.11.06, 19:37
            zaraz sprawdze ale zajme sie tym w tygodniu bo mi sie 2 kierunki zachcialo
            studiowac i mam teraz weekendy zajete...
            • lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 19.11.06, 09:41
              no to sporo rycia masz .A co ciekawego studiujesz ,ze tak daleko od domu?
              • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 19.11.06, 22:02
                ogolnie psychologie... a teraz zachcialo mi sie zaocznie marketingu ;)
                • lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 10:12
                  ojoj:)psychologia to bardzo ciekawy kierunek ale w marketingu bym sie nie
                  odnalazla (ziewanie):)Ale fajnie ,ze 2 kierunki,bo czasy mamy paskudne.Ja mysle
                  sobie pociagnac kosmetologie ,bo jakos mnie nosi w tym kierunku.Lubie te
                  wszystkie mazidla.Moja piwnica wyglada jak labolatorium.Krece tam kremy, balsamy
                  ,robie mydla no i skladam kase na kurs w krakowie:)
                  • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 15:46
                    oj ciekawy... i rzeczywiscie zdecydowanie lepiej mi na psychologii niz na
                    marketingu ;) a ty z ta kosmetologia to czemu az do krakowa?
                    • lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 17:38
                      tam jest najlepszy kurs, trwa 2 mies i z miejsca od strnony praktycznej a nie 2
                      czy wiecej lat teorii a potem lipa.Mi potrzebne cos konkretnego, bo czasu szkoda
                      a pieniadze z nieba nie leca.Mam drogie hobby:)
                      • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:04
                        a w innych miastach nie ma takich szybkich ? :) bo mi sie krakow wydaje dosc
                        drogim miastem ;)
                        • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:06
                          ps w sprawie tych fotek twoich to kontaktujmy sie przez maila gazetowego ;)
                          • lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:29
                            ok jak zakupie cyfrowke albo pozycze to reszte dosle.Ten kurs ,na ktory chce isc
                            jest najlepszy w polsce i jeden z lepszych w europie.
                            • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:37
                              jak nie zakupisz i nie pozyczysz do swiat to najwyzej moja pykniemy ;) ale
                              odezwij sie na maial w sparwie tych fotek co na maila mi dalas o ile chcesz je
                              umiescic ;)
                              • lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:41
                                ja nie bede wiedziala jak je wlepic, zamiesc je u siebie
                                • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:44
                                  hmmm... a jakbym ci jakas instrkcje wklepala? moze sporobuj ;)jak ci sie nie uda
                                  to wtedy ja wstawie ;)
                                  • lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:51
                                    ok :)
                                    • ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:52
                                      no to ja ci juz tlumaczyc na poczcie bede... ;)zeby forum nie zasmiecac ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka