ilusione 17.11.06, 10:28 wstawiajcie zdjecia mydelek ;) bo mobilizacji potrzebuje ;) i pewnie nie tylko ja... ;) napewno jakies ukrywacie przed swiatem :) chwalic sie i to juz ! :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 17.11.06, 15:02 ja mam troszke mydelek ocalonych ale nie umiem wstawic foto.Chyba ,ze wysle na maila.Wiem ,ze jest jakas instrukcja fotoforum ale nie chce mi sie tego czytac-lenistwo:) Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 18.11.06, 09:27 to daj na mojego maila gazetowego... to albo wstawie za ciebie... albo je jakos tak przetworze zebys tylko mogla wstawic i ci instrukcje napisze... ;) brakuje mi tutaj wstawiania obrazkow od razu pod postem na jednym forum... ale moz ejak sie do kogos ladnie usmiechne to jakas stronke o mydelkach stworzy... ;) Odpowiedz Link
lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 18.11.06, 17:22 ok mydelka wyslane z opisem:)Mozesz je zamiescic u siebie- ja napewno i instrukcje sknoce, jeszcze sie cienko poruszam po kompie Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 18.11.06, 19:37 zaraz sprawdze ale zajme sie tym w tygodniu bo mi sie 2 kierunki zachcialo studiowac i mam teraz weekendy zajete... Odpowiedz Link
lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 19.11.06, 09:41 no to sporo rycia masz .A co ciekawego studiujesz ,ze tak daleko od domu? Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 19.11.06, 22:02 ogolnie psychologie... a teraz zachcialo mi sie zaocznie marketingu ;) Odpowiedz Link
lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 10:12 ojoj:)psychologia to bardzo ciekawy kierunek ale w marketingu bym sie nie odnalazla (ziewanie):)Ale fajnie ,ze 2 kierunki,bo czasy mamy paskudne.Ja mysle sobie pociagnac kosmetologie ,bo jakos mnie nosi w tym kierunku.Lubie te wszystkie mazidla.Moja piwnica wyglada jak labolatorium.Krece tam kremy, balsamy ,robie mydla no i skladam kase na kurs w krakowie:) Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 15:46 oj ciekawy... i rzeczywiscie zdecydowanie lepiej mi na psychologii niz na marketingu ;) a ty z ta kosmetologia to czemu az do krakowa? Odpowiedz Link
lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 17:38 tam jest najlepszy kurs, trwa 2 mies i z miejsca od strnony praktycznej a nie 2 czy wiecej lat teorii a potem lipa.Mi potrzebne cos konkretnego, bo czasu szkoda a pieniadze z nieba nie leca.Mam drogie hobby:) Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:04 a w innych miastach nie ma takich szybkich ? :) bo mi sie krakow wydaje dosc drogim miastem ;) Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:06 ps w sprawie tych fotek twoich to kontaktujmy sie przez maila gazetowego ;) Odpowiedz Link
lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:29 ok jak zakupie cyfrowke albo pozycze to reszte dosle.Ten kurs ,na ktory chce isc jest najlepszy w polsce i jeden z lepszych w europie. Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:37 jak nie zakupisz i nie pozyczysz do swiat to najwyzej moja pykniemy ;) ale odezwij sie na maial w sparwie tych fotek co na maila mi dalas o ile chcesz je umiescic ;) Odpowiedz Link
lourdnes Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:41 ja nie bede wiedziala jak je wlepic, zamiesc je u siebie Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:44 hmmm... a jakbym ci jakas instrkcje wklepala? moze sporobuj ;)jak ci sie nie uda to wtedy ja wstawie ;) Odpowiedz Link
ilusione Re: FOTKI MYDELEK 20.11.06, 18:52 no to ja ci juz tlumaczyc na poczcie bede... ;)zeby forum nie zasmiecac ;) Odpowiedz Link