naumma 10.05.10, 10:52 Jak w tytule. Jestem ciekawa waszych wrażeń, doświadczeń. Właśnie dostałam transformacyjną kartę i miałam pierwszy, transformacyjny sen Piszcie proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: numerologiczna zmiana - ktoś z was przeszedł? 11.05.10, 17:28 Witaj Ja miałem transformację około 10 lat temu. Jako że byłem wtedy już zaznajomiony z numerologią, nie oczekiwałem natychmiastowych efektów, błyskawicznej zmiany. Zdawałem sobie sprawę z tego, że to proces długotrwały. Trochę to tak, jakbyś obserwowała pustą beczkę, do której wpada codziennie kilka kropel wody. Kiedy będziesz sprawdzać codziennie, nie zauważysz nic. Jednak gdy zajrzysz po roku, różnica będzie kolosalna. Tak na prawdę w większości przypadków zmiany zauważają inni ludzie, szczególnie tacy, których widujemy rzadko, np. raz na kilka miesięcy. Tak było w moim przypadku. Bywają jednak przypadki, gdy zmiana ma piorunujące efekty i to w krótkim czasie, miesiąc, dwa, trzy.... Szczególnie w przypadku osób bardzo młodych lub takich, które znajdują się w sprzyjającym układzie, np. wchodzą w szczyt 1 i są w roku własnym 1. Generalnie gdy porównam siebie sprzed zmiany i teraz, to na prawdę dużo się zmieniło. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jarivo Re: numerologiczna zmiana - ktoś z was przeszedł? 12.05.10, 12:23 Czy w takim razie nadszedł moment, kiedy sam odczułeś, że zmiana zaszła i możesz przestać pracować z kartą? Czy też reakcje ludzi miały tu kluczowe znaczenie? Ja niestety jestem w 4 roku osobistym, blokującym sytuację, może lepiej byłoby poczekać do roku 5? Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: jarivo 15.05.10, 17:02 Witaj jarivo Rok pięć jest zdecydowanie lepszy od roku cztery jeśli chodzi o zmiany. Co do mnie, to ja odczułem zmianę przede wszystkim poprzez porównanie przed i po. Stałem się zdecydowanie bardziej otwarty, dużo łatwiej przychodzi mi mówić nie, wzrosło poczucie własnej wartości. No ale nie jestem już młodzieńcem, 10 lat temu również nie byłem . Więc siłą rzeczy zmian idzie wolniej. Im człowiek starszy tym więcej ma w sobie schematów, wg. których funkcjonuje. Nie jest je łatwo przemodelować. Pozdrawiam Odpowiedz Link