Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację

21.02.13, 19:20
Panie Januszu,
Od jakiegoś czasu w moim życiu wszystko się sypie. Może pomoże mi Pan zinterpretować moje liczby. Próbowałam zrobić to sama, ale nie daję rady. A może one mi jakoś pomogą to wszystko poukładać.

data 9-10-1974
imię pierwsze A-1 A-1 I-9 N-5 T-2
drugie A-1 I-9 N-5 O-6 W-5
nazwisko A-1 A-1 K -11 /2 R-9 S-1 T-2 Z-8

Zrobiłam też drogę życia ale nie wiem czy dobrze

..............4...............
..............4...............
......1...............3.......
1.............9..............3
-------------------------------
10............9.........1974 / 4

Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o interpretację 18.03.13, 14:02
      Witaj
      ani013 napisał(a):

> Panie Januszu,
      > Od jakiegoś czasu w moim życiu wszystko się sypie. Może pomoże mi Pan zinterpre
      > tować moje liczby. Próbowałam zrobić to sama, ale nie daję rady. A może one mi
      > jakoś pomogą to wszystko poukładać.
      >
      > data 9-10-1974
      > imię pierwsze A-1 A-1 I-9 N-5 T-2
      > drugie A-1 I-9 N-5 O-6 W-5
      > nazwisko A-1 A-1 K -11 /2 R-9 S-1 T-2 Z-8
      >
      > Zrobiłam też drogę życia ale nie wiem czy dobrze

Drogę życia wyliczyłaś bardzo poprawnie.
      Problemem jest, że jesteś aktualnie w cyklu 9, który potrwa do 60 roku zycia oraz w szczycie 3, który trwać będzie do 41 roku życia. To jest układ generalnie korzystny jednak dość miękki, mało dynamiczny albo o dynamice nie skierowanej na aktywność w sferze materialnej. Jesteś jednocześnie urodzeniową czwórką, więc realizacja w sferze materii jest dla ciebie bardzo istotne. Aby skutecznie w niej zaistnieć, musisz mieć bardzo silne wibracje imienne. Te są jednak niekorzystne, mają wartość 2/11-3-5/14 i zawierają w sobie dużą sprzeczność pomiędzy dwójką a piątką, co może przynosić napięcie i pewien dualizm prowadzący do wewnętrznego rozdarcia. Mogą takie wibracje także powodować ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, trudności w budowaniu stabilnych okoliczności życiowych, działania nieskuteczne i tymczasowe. Nie są one także harmonijne z drogą życia z daty urodzenia, piątka jest zaprzeczeniem czwórki. Ponadto, problemem moga być także braki wibracji w zawartości liter. Brak jest tobie trójek (C, L oraz U) co może przynosić niekorzystna realizację szczytu 3, brak jest tobie czwórek (D i M) co bedzie przynosiło niekorzystną realizacje urodzeniowej czwórki i ciągłą walkę z przeciwnościami w sferze materialnej, szarpanie się z przeszkodami i ograniczeniami.
      Takie wibracje imienne powinny być skorygowanie numerologicznie oraz oczywiście nalezy wypełnić braki, będzie to spora pomoc w realizowaniu drogi zycia z daty urodzenia.
      Pozdrawiam

> Z góry dziękuję za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka