Dodaj do ulubionych

imię dla noworodka

08.05.13, 11:36
30.04.2013 urodził się nam syn.
Z imienia i nazwiska jakie chcielibyśmy mu nadać wychodzi:
wibracja życia wewnętrznego: 7
wibracja ekspresji zewnętrznej: 3
cele:1
Czy taka kombinacja dobrze koresponduje z liczbą urodzenia? Czy może lepiej zmodyfikować ją poprzez dodanie drugiego imienia?
Obserwuj wątek
    • nutali5 Re: imię dla noworodka 09.05.13, 12:42
      Witam.
      Koniecznie poczekajcie na radę Pana Janusza, nie śpieszcie się. Ja ze swoich doświadczeń z wnukami wiem , że trudno później poprawić numerologiczne niekonsekwencje. Wybrałabym dwa imiona do aktu urodzenia i jednocześnie jedno na przyszłość do bierzmowania i można by tak uniknąć braków wibracji. Polskie imiona obfitują w 1,5 i 9. Ale są też imiona bardziej pożyteczne pod względem numerologicznym. Syn Państwa jako 4 z 13 i spod znaku byka, potrzebuje w wibracjach imiennych otwartego stosunku do innych ludzi. Szczęście, że urodził się 30-tego. Wprowadziłabym 9 w ekspresji zewnętrznej. Ciekawa jestem jakiego zdania będzie Pan Janusz. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję dzidziusia.
    • janus50 Re: imię dla noworodka 10.05.13, 01:03
      Witaj
      kroliczek472 napisał(a):

> 30.04.2013 urodził się nam syn.

Gratuluję serdecznie!
      Generalnie zgadzam się z tym co napisała nutali i dorzucam swoje trzy grosze....

> Z imienia i nazwiska jakie chcielibyśmy mu nadać wychodzi:
      > wibracja życia wewnętrznego: 7
      > wibracja ekspresji zewnętrznej: 3
      > cele:1
      > Czy taka kombinacja dobrze koresponduje z liczbą urodzenia?

Nie. Jest urodzeniową czwórką i jest w swoim pierwszym szczycie 7 i cyklu 4, to układ mocno zamykający i ograniczający. Dla rodziców maleństwa jest to w gruncie rzeczy korzystne, gdyż taki maluch jest raczej spokojny. Dostanie zabawkę i przez parę godzin rodzice nie wiedzą że mają dziecko. Jednak później, gdy zaczną się kontakty społeczne, przedszkole, takie dziecko będzie się izolowało od reszty z powodu niewystarczającej ekspresji, będą się nawarstwiały wewnętrzne napięcia, emocjonalne rozdarcie, zaczną się budować fobie i kompleksy....

Czy może lepiej zmo
      > dyfikować ją poprzez dodanie drugiego imienia?

Zdecydowanie tak. No i oczywiście wypełnić wszelkie braki
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka