Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz prośba -czy to czas dobry na zmiany?

03.08.13, 15:37
Ja 6/33
> Będe powoli wychodzic z cyklu 4/13 i zbliżam się do wejścia w cykl 3/21.Obecnie
> już w szczycie 2/11.
> imiona i nazwisko:
> 5 x A, 1 x C, 1xI, 1xJ, 1xL, 1xM, 3xN, 1xO, 1xR, 1xS, 1xY,1xZ ( tak się wszędzie podpisuję i używam - po rozmowie z p. Iwoną).
> z bierzmowania w ogóle nie używane i prawie zapomniane: 3xA, 1xD, 1xE, 1xL, 1xN
> , 1xM, 1xG
> panieńskie 1xO, 1xA, 1xL, 1 xZ

Moja firma
Obecna nazwa to 1/10/118 a skrócona której często używam to 3/12/39
Adresu firmy raczej nie mogę zmienić, a to 4/13
Moj NIP to 4/13/49

Obecnie w roku osobistym 9. Nadchodzi 1-ka.
Ale jak zwykle muszę zadecydowac o zmianie do końca sierpnia. 13-tego mam urodziny.

Czy juz mogę zaczynać nowe? Zmiana miejsca dzialalności, troche inny profil ale też turystyka. Nie rozsypie się?
Czy czekać do września? W sumie nie za bardzo mogę czekać i w tym problem.

To co teraz robię zaczęłam na tranzycie Urana i w czasie kiedy nie powinnam, ale jednak zaczęłam wbrez zdrowemu rozsądkowi i jest beee!. Teraz sie boję żeby czegoś nie przeoczyć i nie spieprzyć. Tranzyty mam w tej chwili bardzo dobre- Jowisz do Wenus i Jowisza, Wenus do Wenus i wladcy horoskopu i wladcy 2-domu. Na horyzoncie dobre tranzyty Saturna i wszystkie az do końca roku. Może mi wyjdzie?
A jak się do tego ustosunkowuje Janus i numerologia?
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Jeszcze raz prośba -czy to czas dobry na zmia 04.08.13, 21:32
      Witaj
      donbas napisała:

> Ja 6/33
      > > Będe powoli wychodzic z cyklu 4/13 i zbliżam się do wejścia w cykl 3/21.
      > Obecnie
      > > już w szczycie 2/11.

Wejście do szczytu i cyklu odbywa się równolegle, gdyż ma to miejsce zawsze na przełomie 9 i 1 roku osobistego. Szczyt zaczyna się zawsze z rozpoczęciem roku 1 a cykl w trakcie roku 1.
      Liczysz więc prawdopodobnie od dnia urodzin?

> > imiona i nazwisko:
      > > 5 x A, 1 x C, 1xI, 1xJ, 1xL, 1xM, 3xN, 1xO, 1xR, 1xS, 1xY,1xZ ( tak się
      > wszędzie podpisuję i używam - po rozmowie z p. Iwoną).
      > > z bierzmowania w ogóle nie używane i prawie zapomniane: 3xA, 1xD, 1xE, 1
      > xL, 1xN
      > > , 1xM, 1xG
      > > panieńskie 1xO, 1xA, 1xL, 1 xZ

To daje nam wibracje imienne 6-6-3 o ile oczywiście uwzględnimy imię z bierzmowania. Jednak, jeśli je wciąż pamiętasz, to w moim przekonaniu powinno być uwzględnione. Nie są to wibracje biznesowe, bardzo ciepłe, rodzinne, z dużą wrażliwością na piękno i sztukę oraz otwarte na ludzi.

>
      > Moja firma
      > Obecna nazwa to 1/10/118 a skrócona której często używam to 3/12/39
      > Adresu firmy raczej nie mogę zmienić, a to 4/13
      > Moj NIP to 4/13/49

Tutaj bardziej istotna byłaby data rozpoczęcia działalności aktualnej firmy...

>
      > Obecnie w roku osobistym 9. Nadchodzi 1-ka.
      > Ale jak zwykle muszę zadecydowac o zmianie do końca sierpnia. 13-tego mam urodz
      > iny.
      >
      > Czy juz mogę zaczynać nowe? Zmiana miejsca dzialalności, troche inny profil ale
      > też turystyka. Nie rozsypie się?
      > Czy czekać do września? W sumie nie za bardzo mogę czekać i w tym problem.
      >

W gruncie rzeczy, z numerologicznego punktu widzenia, w roku 9 nie powinno się niczego rozpoczynać, a juz tym bardziej jakiś strategicznych projektów.

> To co teraz robię zaczęłam na tranzycie Urana i w czasie kiedy nie powinnam, al
      > e jednak zaczęłam wbrez zdrowemu rozsądkowi i jest beee!. Teraz sie boję żeby c
      > zegoś nie przeoczyć i nie spieprzyć. Tranzyty mam w tej chwili bardzo dobre- Jo
      > wisz do Wenus i Jowisza, Wenus do Wenus i wladcy horoskopu i wladcy 2-domu. Na
      > horyzoncie dobre tranzyty Saturna i wszystkie az do końca roku. Może mi wyjdzie
      > ?
      > A jak się do tego ustosunkowuje Janus i numerologia?

Uważam, że warto byłoby jednak poczekać do końca września. Ja przynajmniej bym tak zrobił...
      Tranzyty owszem, bardzo obiecujące, przy czym, z Jowiszem to jest tak, że on pomnaża. Pomnaża jednak zarówno opcje korzystne jak i niekorzystne, więc jeśli wpadniesz w niekorzystną sytuację, wcale nie jest powiedziane, że on ciebie z niej wyciągnie...
      Pozdrawiam i trzymam kciuki!
      • donbas Re: Jeszcze raz prośba -czy to czas dobry na zmia 04.08.13, 22:06
        Dziękuję Janus. U mnie niestety zawsze jest tak, ze coś z cosiem sie mija. I nigdy nie mogę trafić we właściwy czas. Coś zawsze jest jeszcze za wcześnie albo właśnie za późno.
        Nie mogę czekać do końca września chociaz wiem, że powinnam. Ale wtedy zostanę bez srodków do życia a spadek idzie potem - przeciwnie do wspinania się w górę - lawinowo .
        Firma założona 22-02-2001r. czyli 9 - chyba niedobrze?
        W sumie to chciałabym zacząć "nowe" od września ale od poczatku.
        Wiem tez, ze mam wibracje rodzinne i faktycznie uwrażliwiona jestem na sztukę i piękno. I byłam też uzdolniona w tymże. Ale niestety urodzeniowa 13-stka niewiele dała mi szczęścia w życiu i ta sztuka i piekno to tylko w marzeniach a w rzeczywistości twarde zycie.
        • janus50 Re: Jeszcze raz prośba -czy to czas dobry na zmia 07.08.13, 01:26
          Witaj ponownie
          donbas napisała:

> Dziękuję Janus. U mnie niestety zawsze jest tak, ze coś z cosiem sie mija. I ni
          > gdy nie mogę trafić we właściwy czas. Coś zawsze jest jeszcze za wcześnie albo
          > właśnie za późno.
          > Nie mogę czekać do końca września chociaz wiem, że powinnam. Ale wtedy zostanę
          > bez srodków do życia a spadek idzie potem - przeciwnie do wspinania się w górę
          > - lawinowo .
          > Firma założona 22-02-2001r. czyli 9 - chyba niedobrze?

Taka firma jest założona w pewnym sensie po to, aby ją zamknąć...

> W sumie to chciałabym zacząć "nowe" od września ale od poczatku.
          > Wiem tez, ze mam wibracje rodzinne i faktycznie uwrażliwiona jestem na sztukę i
          > piękno. I byłam też uzdolniona w tymże. Ale niestety urodzeniowa 13-stka niewi
          > ele dała mi szczęścia w życiu i ta sztuka i piekno to tylko w marzeniach a w rz
          > eczywistości twarde zycie.

Ja o 13 mogę powiedzieć wiele, gdyż przez pierwsze 27 lat życia byłem w szczycie 4/13. Nie da się zaprzeczyć, że nie jest to łatwa droga, pełna ograniczeń i przeszkód, i gdy jest się w tym czasie, postrzega się go jako skrajną uciążliwość, dopust boży. Jednak z perspektywy czasu wiem, że była to bardzo ważna, jeśli nie najważniejsza lekcja w moim życiu. Lekcja, która nauczyła mnie pokory, szacunku dla pracy własnej i pracy innych ludzi, doceniania wartości pozyskanych z pracy własnych rąk. Trzynastka potrafi nagrodzić, jednak tylko wówczas, gdy sumiennie wypełniasz jej wskazówki. Dla mnie trzynastka jest jak Saturn, tak samo ogranicza, zawęża możliwości, zmusza do działania w ściśle określonych ramach. Nagradza, gdy odrobisz lekcje i każe surowo gdy je zlekceważysz. Kiedy podejmiesz wysiłek i wykonasz swoją pracę sumiennie, kolejna szansa jest zawsze lepsza. Jest to powolne wspinanie się po spirali naznaczonej wysiłkiem, który przekuwa idee w materię.
          Trzymam mocno kciuki.
          Pozdrawiam
          • donbas Re: Jeszcze raz prośba -czy to czas dobry na zmia 07.08.13, 16:24
            Dziekuję serdecznie.
          • donbas Re:Wrrrróć! 10.08.13, 14:16
            janus50 napisał:
            >

> > Firma założona 22-02-2001r. czyli 9 - chyba niedobrze?
            > Taka firma jest założona w pewnym sensie po to, aby ją zamknąć...
            -------------------------

jednak nie! Sprawdzilam dokladnie i jest 20-02-2001 wiec wibracja 7.
            Przyznam, ze chcialabym uniknąc całej procedury urzędniczej przy zamykaniu firmy i otwieraniu nowej ( brrrrr) wiec może na tej siódemce ujadę?
            >

> Pozdrawiam
            • janus50 Re:Wrrrróć! 11.08.13, 18:14
              Witaj ponownie
              donbas napisała:

> janus50 napisał:
              > >
              >
              > > > Firma założona 22-02-2001r. czyli 9 - chyba niedobrze?
              > > Taka firma jest założona w pewnym sensie po to, aby ją zamknąć...
              > -------------------------
              >
              > jednak nie! Sprawdzilam dokladnie i jest 20-02-2001 wiec wibracja 7.
              > Przyznam, ze chcialabym uniknąc całej procedury urzędniczej przy zamykaniu firm
              > y i otwieraniu nowej ( brrrrr) wiec może na tej siódemce ujadę?

Siódemka nie jest wibracją wspierającą biznes i może wprowadzać zastój i marazm.
              Jednak mimo wszystko jest lepsza od dziewiątki. Ja osobiście bym to zmienił...
              Ponadto w dniu założenia astrologicznie było też niezbyt ciekawie. Ubywający Księżyc i tak bardzo istotny dla wszelkich działań biznesowych Merkury - był w retrogradacji, to bardzo słaby układ. Nie wiem czy jest sens się szarpać...
              Pozdrawiam serdecznie

> >
              >
              >
              > > Pozdrawiam
              • ewa656565 NUMEROLOGIA FIRMY 20.08.13, 09:22
                Panie Januszu, Drodzy Forumowicze potrzebuję informacji - zakładam przedszkole niepubliczne – dokumenty już złożyłam.
                Jestem właścicielką dobrze prosperującego PUNKTU PRZEDSZKOLNEGO. Część dzieci z w/w placówki zostanie przepisana do przedszkola (adres ten sam, inny budynek - nr budynku 6).
                Dokonałam konfiguracji cyfr, tak, żebym nie musiała zupełnie rezygnować z nazwy firmy, która funkcjonuje na rynku od kilku lat i kojarzona jest pozytywnie .
                Nowa firma - przedszkole: nazwa 11, data rozpoczęcia 8, przeznaczenie 1 (nie jestem pewna czy jest to korzystne rozwiązanie – mam nadzieję, że tak).
                Rejestracja firmy w nowiu - do miesiąca po moich urodzinach, kiedy będzie to początek pierwszego roku numerologicznego (zakładając, że jestem 3).
                Jestem numerologiczną 3 (to moja data urodzenia i czuję się 3); w dokumentach dodano mi jeden dzień - czyli figuruję jako 4.
                Dodam jeszcze, że przedszkola w naszym mieście rosną jak „grzyby po deszczu”. Ostra konkurencja i niebyt duża ilość dzieci. POZOSTAJE MI WSPOMÓC SIĘ NUMEROLOGIĄ I PRACOWAĆ, PRACOWAĆ, PRACOWAĆ.

Bardzo proszę o pomoc. Serdecznie pozdrawiam Forumowiczów i proszę o odpowiedź.
                Ewa
              • donbas Re:Wrrrróć! 20.08.13, 13:24
                janus50 napisał:
                > Ponadto w dniu założenia astrologicznie było też niezbyt ciekawie. Ubywający Ks
                > iężyc i tak bardzo istotny dla wszelkich działań biznesowych Merkury - był w re
                > trogradacji, to bardzo słaby układ. Nie wiem czy jest sens się szarpać...
                > Pozdrawiam serdeczni
                --------------------------------------
                No własnie. Wtedy nie miałam pojęcia o astro i numero.
                Faktem jest, że dla Merkury w retro to jak nóz w plecy, bo jest moim władcą hor. i bardzo, bardzo silny i dobrze aspektowany.
                Musze sprawdzić jeszcze aspekty jakie tworzył- chociaz to nie ma juz znaczenia ( przeszlości nie zmienię), tylko bardziej z ciekawosci.
                Urodziłam się na rosnącym Księżycu więc na ubywającym sie żle czuję. Nie daj Boże był jeszcze może w biegu jałowym?
                Ech! Do niczego ta firma.
                • ewa656565 Re:Wrrrróć! 20.08.13, 16:03
                  dombas - czy Twoja odpowiedź skierowana była do mnie?
                  Tak czy siak, bardzo Ci dziękuję. Data założenia mojej firmy przypada po nowiu (a nie w nowiu tak jak pisałam) ale TWÓJ WPIS skłonił mnie do sprawdzenia fazy księżyca - popełniłam błąd bo data rejestracji wpisana była na dzień pustego biegu księżyca (wycofałam dokumenty).
                  Dziękuję.
                  Jeśli możesz mi doradzić - bardzo proszę.
                  Pozdrawiam Ewa
                  • donbas Re:Wrrrróć! 20.08.13, 20:27
                    ewa656565 napisał(a):

> dombas - czy Twoja odpowiedź skierowana była do mnie?
                    > Tak czy siak, bardzo Ci dziękuję. Data założenia mojej firmy przypada po nowiu
                    > (a nie w nowiu tak jak pisałam) ale TWÓJ WPIS skłonił mnie do sprawdzenia fazy
                    > księżyca - popełniłam błąd bo data rejestracji wpisana była na dzień pustego bi
                    > egu księżyca (wycofałam dokumenty).
                    > Dziękuję.
                    ------------------------------
                    Nie do Ciebie kochana tylko do Janusa.
                    Ale jeśli moj post zwrócil Twoja uwagę na coś istotnego to bardzo sie cieszę.
                    Pozdrawiam
                    > Jeśli możesz mi doradzić - bardzo proszę.
                    > Pozdrawiam Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka