Dodaj do ulubionych

7 i 9 - prośba do pana Janusza

02.10.14, 13:53
Panie Januszu, mam pytanie o prognozę dla związku ja 7 (7.03.1977) i on 9 (27.11.1978)
to sam początek, nie wiem, czy w ogóle coś z tego będzie?

Przy okazji - mam wątpliwość, jak liczyć piramidkę dla 9: czy w 1 białym szczycie powinno być 2/11 czy też po prostu 2? i analogicznie (choć to może nie będzie miało wielkiego znaczenia: 3 szczyt jest 9 (2+7) czy 9 z 27)
9
9
2/11 7/16
2/11 9 7
7 2
5

Z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: 7 i 9 - prośba do pana Janusza 06.10.14, 14:40
      Witaj
      laura988 napisała:

> Panie Januszu, mam pytanie o prognozę dla związku ja 7 (7.03.1977) i on 9 (27.1
      > 1.1978)
      > to sam początek, nie wiem, czy w ogóle coś z tego będzie?

Siódemka z dziewiątką są skonfliktowane. Tak więc, opierając sie wyłącznie na wibracjach urodzeniowych, perspektywiczny związek ma niewielkie szanse powodzenia. Aczkolwiek, bardzo często jest tak, że pozornie skonfliktowane wibracje, tworzą trwałe związki. Wynika to z tego, że pozostałe elementy drogi życia i wibracji imiennych, dają dużą zgodność. W końcu nie jesteśmy tylko i wyłącznie siódemką i dziewiątką.
      W twoim przypadku niestety tak nie jest, gdyż kolejny, bardzo istotny element, który odpowiada za budowanie trwałych związków, wibracja dnia urodzenia, także jest odpowiednio siódemką (u ciebie) i dziewiątką (u niego). Ponadto jesteście także w cyklach siedem i dziewięć...
      Nieciekawie przedstawia się to także w szczytach, gdyż mężczyzna o którego pytasz jest w niekorzystnym dla osobistych relacji szczycie 7/16 i jednocześnie w roku osobistym 9. A ty z kolei w szczycie 4/13, który przynosi utrudnienia i ograniczenia.
      Tak więc, szanse z numerologicznego punktu widzenia nie są duże. W skali od 1 - 10 dałbym tej relacji góra 2 - 3 punkty.

>
      > Przy okazji - mam wątpliwość, jak liczyć piramidkę dla 9: czy w 1 białym szczyc
      > ie powinno być 2/11 czy też po prostu 2?

Zawsze liczymy w pierwszej kolejności z liczb zredukowanych. W jego przypadku będzie to 2(11) miesiąc urodzenia i 9(27) z dnia urodzenia, co daje nam 11, przy czym zapis powinien wyglądać 2/11 (38).

i analogicznie (choć to może nie będzi
      > e miało wielkiego znaczenia: 3 szczyt jest 9 (2+7) czy 9 z 27)

Trzeci szczyt będzie 9(27) bo wynika z 2(11) i 7(16). Zawsze dodajemy liczby zredukowane do siebie, a potem, celem ustalenia podliczby, liczby z których te zredukowane wynikały. Nigdy na skos, czyli podliczba ze zredukowaną i odwrotnie, bo wtedy prowadzi to do kompletnie bezsensownych wyników, np. 4/13/22/31/40 gdzie podliczby wzajemnie się wykluczają i nie da się tego nijak zinterpretować.

Pozdrawiam

> 9
      > 9
      > 2/11 7/16
      > 2/11 9 7
      > 7 2
      > 5
      >
      > Z góry dziękuję!
      • laura988 Re: 7 i 9 - prośba do pana Janusza 06.10.14, 14:46
        No to lipa crying(((

Tym niemniej bardzo dziękuję za odpowiedź