Dodaj do ulubionych

data ślubu a drogi życia

16.12.16, 18:04
Ona 6/33, urodzona w dniu o wibracji karmy pracy-13
on 1/10/28 urodzony w dniu o wibracji mistrzowskiej-22
a data ich ślubu ma wibrację 2/11/29 czyli znowu liczba mistrzowska - 11 ale chyba niewspółgrająca z powyższymi liczbami?

Czy z takiego układu można coś prorokować o tym związku? Czy to coś znaczy?
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: data ślubu a drogi życia 16.12.16, 18:23
      Bez dat urodzenia i daty ślubu, a także bez precyzyjnego pytania zadanego przez jednego z małżonków, trudno o odpowiedzialną interpretację...
      • donbas Re: data ślubu a drogi życia 20.03.17, 20:21
        Pani Tereso. Dlugo mnie tu nie było, ale prosiłabym o pochylenie się nad moim problemem. Chcę się dowiedzieć, czy nad tym stadłem zaświeci jeszcze slońce. Małżenstwo jakkolwiek długoletnie i wspierające się od dnia ślubu prześladuje "pech". Szczegoónie mnie to dotyka. Mam wrażenie, że wszystko czego sie dotknę obraca się w popiół. Pomimo syzyfowych wysilków. Czy nasze wzajemne wibracje tak na to wpływają? Nie wiem w ogóle co o tym myśleć i czasem nie mam już sił walczyć z losem na polu materialnym i uczucvowym tak w ogóle rodzinnym, bo moje działania wpływają też negatywnie na moje potomstwo. Tak to widzę. Proszę o analizę tego problemu.
        Ona ur: trzynastego sierpnia 1956
        On ur dwudziesty drugi marca 1956
        data ślubu trzynasty czerwiec 1981
        • donbas Re: data ślubu a drogi życia 20.03.17, 20:43
          Nie wiem czy to może być istotne ale poprzednio ( lata temu) mieszkaliśmy pod adresem ( ulica i nr domu) o wibracji 8, a teraz od ok 5lipca2000r pod adresem o wibracji 9. I w zasadzie od tej przeprowadzki to już zaczęły się horrendalne problemy, chociaż poprzednio też nas nie omijały ale jakoś wychodziliśmy obronną ręką.
          • teresa.numerolog Re: data ślubu a drogi życia 21.03.17, 17:07
            Pani Donbas, na problemy z szeroko pojętą stabilizacją w Waszym małżeństwie, m.in. materialną/bytową i uczuciową, mogły/mogą mieć wpływ zarówno data urodzenia Pani (oddzielnie), data urodzenia Męża (oddzielnie), data ślubu (oddzielnie), jak i zależności między pow. datami urodzenia (czyli między dwiema datami) oraz zależności między pow. datami urodzenia i datą ślubu (czyli między trzema datami). Oczywiście wpływ (różny) mogły/mogą mieć też inne daty – np. daty urodzenia Dzieci i inne daty bardzo ważne emocjonalnie (np. daty przeprowadzek).

Data ślubu, przez prawie cały czas, bo z wyjątkiem stosunkowo krótkich okresów, mogła nie sprzyjać Waszym datom urodzenia.
            Data ślubu w ostatnich kilku latach, oprócz niesprzyjania Waszym datom urodzenia, mogła dodatkowo „skonfliktować się” z Pani datą urodzenia ok. przełomu 2016/2017, a ok. 2 lata wcześniej – z datą urodzenia Męża.
            Niesprzyjający (obecnie) wpływ daty ślubu może trwać do ok. 2019-2021. A później przez kilka lat data ślubu może sprzyjać Pani dacie urodzenia + w tym czasie Pani data urodzenia (nawet zupełnie niezależnie od daty ślubu) po raz pierwszy teoretycznie od ponad 10.lat może liczyć na subiektywną pomyślność, na większą siłę przebicia (coraz większą siłę przebicia wraz z przybliżaniem się do ok. roku 2024). I to wtedy mogłoby dla Pani zaświecić Słońce...

A „czy nad tym stadłem zaświeci jeszcze slońce”, tego akurat nie jestem pewna bez dodatkowych informacji:
            -
            • donbas Re: data ślubu a drogi życia 21.03.17, 20:01
              Bardzo dziękuję Pani Tereso za odpowiedź. Pewnie będę miala jeszcze pare pytan, ale muszę najpierw "przetrawić" ten tekst. Przyznam, że faktycznie rok 2000 oraz 2003/2004 i 2011, oraz 2014 o ktorych Pani napisala były chyba jednymi z najgorszych. Wydarzylo sie w tych latach wiele złego, żeby nie powiedziec traumatycznego. Niestety nie moge napisać wprost co to takiego, ale dotyczylo sfery zawodowej zarówno u męza ( rok 2000) jak i i mnie rok 2003/2004 a dalsze lata to już u obojga nas.
              Co do jakiejś poprawy w okolicach roku 2019 to już wprawdzie blisko, ale czy ja dożyję roku 2024? Oto jest pytanie. Oczywiście tylko retoryczne.
              • teresa.numerolog Re: data ślubu a drogi życia 21.03.17, 20:28
                Pani Donbas, bardzo dziękuję za odpowiedź.

Teraz chciałabym tylko uszczegółowić to, co wyżej napisałam nt. okresu od ok. 2011 do ok. 2014 w Pani dacie urodzenia, ponieważ w dwóch miejscach postu ten okres ujęłam niejednakowo/nieprecyzyjnie:
                -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka