Dodaj do ulubionych

pan jest niesamowity

30.12.05, 00:38
ale ja z reguly siadam za pozno,moze tym razem uda i mnie sie z moja data
01/05/77 pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: pan jest niesamowity 30.12.05, 15:43
      1-5-1977
      z dnia urodzenia 1 - Masz silną wolę, jesteś niezależna od nikogo, starasz się
      liczyć tylko na siebie. Lubisz planować, ale nie realizujesz planów, odkładasz
      wszystko na później. Jesteś dobrym obserwatorem i dlatego posiadasz dobre
      rozeznanie w różnych sytuacjach życiowych. Twoja obserwacja może być
      niewłaściwa pod wpływem emocji. Na świat patrzysz oczami rozumu, a nie serca.
      z całej daty - 3 - Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Rozdając
      wiedzę, stajesz się światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związaną
      ze sztuką, ze wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym.
      Największym środkiem twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze,
      gdy przy tobie są ludzie.
      po ukończeniu 28 roku życia weszłaś w drugi cykl o wibracji 1, który potrwa do
      56 roku życia - jest to najbardziej korzystny cykl, daje niesamowite
      możliwości rozwoju w każdym aspekcie życia. Otwiera się wiele nowych dróg i
      możliwości. Rozwija własną indywidualność i samodzielność.
      równocześnie w pierwszym szczycie o wibracji 6, który się skończy z chwilą
      ukończenia 33 lat - Może dotyczyć konfliktu psychiczno-moralnego z rodzicami
      związanym z tym, co się dzieje w domu, lub może oznaczać małżeństwo we wczesnym
      wieku spowodowane niezaplanowaną ciążą.
      twoje czarne szczyty to: - 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do
      podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz
      zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 4 - zagubienie w szczegółach,
      wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i spóźniania się lub zbytniej
      pracowitości. Ukryta agresja. 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze
      używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół
      własnych doświadczeń.
      Pozdrawiam
    • roro13 pomylilam wlasna date urodzenia!ale osiolek ze mni 30.12.05, 20:21
      roro13 napisała:

b dziekuje za opisanie tylko ze ja sie pomylilam bo urodzilam sie 5 stycznia 77
      co daje 05/01/77 cholewcia,nie wiem czy starczy panu cierpliwosci by jeszcze
      raz mi odpowiedziec bede b b wdzieczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka