veronika_w 18.01.06, 09:52 Od jakiegoś czasu nie wiem co mam ze sobą zrobić... Wiem że sama powinnam znaleźć swoją drogę ale co mówi o mnie numerologia? Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beezqp Re: ur. 06.03.1973 - nie umiem się odnaleźć ... 18.01.06, 11:17 Witamy w zaszczytnym gronie jedenastek I to raczej nasze wspólne jedenastkowe fatum, że trudno nam się odnaleźć na tym świecie Odpowiedz Link
veronika_w Re: ur. 06.03.1973 - nie umiem się odnaleźć ... 18.01.06, 11:24 OK. Więc jestem 11. Ale co z tego wynika i jak sobie pomóc ??? Odpowiedz Link
janus50 Re: ur. 06.03.1973 - nie umiem się odnaleźć ... 18.01.06, 15:02 6-3-1973 dzień urodzenia 6 - Lubisz, kiedy ciebie chwalą, krytykę przyjmujesz bardzo boleśnie. Szukasz towarzystwa, ale wybierasz jedną osobę jako pupila, po pewnym czasie zmieniasz go szukając kogoś innego do uwielbiania. Całe życie narażona jesteś na poszukiwanie. Kochasz dzieci, ale to nie jest dla ciebie najważniejsze w życiu, nie musisz bać się biedy. Aby osiągnąć zawodowy sukces musisz być związana z konkretną firmą przez całe życie. Do życia potrzebni są tobie ludzie. z całej daty 11 - Przyszłaś na świat ze specjalnym zadaniem, tzw. stara dusza. Mistyk, który ma kontakt z wyższymi energiami. Masz wiele oryginalnych pomysłów i idei, ale jesteś niepraktyczna jako partnerka życiowa. Bardzo duże wewnętrzne spięcia emocjonalne. Twoje postępowanie powinno być zgodne z najbardziej wzniosłymi i surowymi zasadami etyczno-moralnymi. Twoje życie jest służbą wobec ludzkości, dlatego nie zauważasz problemów najbliższych. Możesz być niezrozumiana przez otoczenie. Cechy pozytywne – emocjonalność, otwartość, szczodrość, sztuka, uduchowienie, idealizm, kapłaństwo, męczeństwo. Cechy negatywne – nieróbstwo, brak zrozumienia, fanatyzm, wynoszenie siebie ponad drugich, narzucanie drugim swojej woli. Jedenastki realizujące się w pozytywie to kapłani i wielcy artyści – nigdy niezrozumiani przez innych. Jedenastki na niskim poziomie to bardzo bogaci skąpcy. do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 6 - Przez te lata odkryjesz, że możesz brnąć na przód tylko wtedy, gdy złożysz jakieś osobiste ofiary niezbędne do przyniesienia korzyści innym. Większość twego życia w tym okresie będzie się skupiała wokół domu i rodziny. do 34 roku życia w drugim szczycie o wibracji 8 -W tym szczycie jesteś zainteresowana praktyczną stroną życia. Będzie on obfitował w dużo przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. twoje czarne szczyty czyli wady - 1 -tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa. 4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja. Jak sobie poradzić z problemami? Cóż bycie 11-tką nie jest łatwe, pełne wewnętrznych sprzecznoci i spięć emocjonalnych, nie znajdujące zrozumienia w otoczeniu.. Moja rada: wibracje mistrzowskie powinny się realizować w szczytnych celach, wielkich przedsięwzieciach. Postaw sobie jakich cel, może na początek nie wymagający zbyt wiele, z czasem podnoś poprzeczkę i bierz sie za coraz większę rzeczy. 11 spełniona to 11 wypełniajaca wielkie zadania. Wtedy przyjdzie spokój i satysfakcja. Pozdrawiam Odpowiedz Link
veronika_w Re: ur. 06.03.1973 - nie umiem się odnaleźć ... 18.01.06, 15:17 Dziękuję bardzo - kilka rzeczy zgadza się bardzo. np. - Lubisz, kiedy ciebie chwalą, krytykę przyjmujesz bardzo boleśnie To prawda najczystsza. Zawsze dąże do ideału - w pracy, domu - jak zmywam i jak uczę się na rolkach i nie lubię jak ktoś to ocenia negatywnie. Tylko sobie do tego daję prawo - taka jestem. - ale jesteś niepraktyczna jako partnerka życiowa. Tu się akurat nie do końca zgodzę - czasem rozrzutna OK. Ale i praktyczna - świetnie zorganizowana. - Bardzo duże wewnętrzne spięcia emocjonalne To też prawda - od euforii życia po depresję i szukanie sensu w tym co nas otacza. - twoje czarne szczyty czyli wady - 1 -tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Nie wiem czym są te szczyty - ale uparta jestem jak osioł. I rzeczywiście często zachowawcza. - Ukryta agresja. Wstyd się przyznać ale i to prawda Dziękuję bardzo .... Odpowiedz Link
veronika_w A układ związku - gdyby Pan tu jeszcze zajrzał ??? 18.01.06, 15:25 Ja - 06.03.1973 On - 30.10.1975 Czy to dobry układ według numerologii ? Odpowiedz Link
veronika_w Mój rok numerologiczny 18.01.06, 15:34 Czyżbym była w 1 roku numerologicznym a jeśli tak to co dla mnie oznacza ??? Czy miniony 2005 był dlatego taki fatalny że był ostatni ? Odpowiedz Link
janus50 Re: Mój rok numerologiczny 18.01.06, 15:41 twój rok numerologiczny 2006 to 8, zaczął się 1 października 2005 i skończy 1 października 2006, rok dobry na realizację w sferze materialnej. Poprzedni rok to 7 z 16 - samotność Odpowiedz Link
veronika_w A 1 zdanie na temat mojego związku - poproszę 18.01.06, 15:46 Ja - 06.03.1973 On - 30.10.1975 Czy to dobry układ według numerologii ? Odpowiedz Link
veronika_w Jak policzyć rok numerologiczny? 18.01.06, 15:49 11- to wibracja urodzenia plus 2006 to mi dało - 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1 nie tak się to liczy ??? Odpowiedz Link
janus50 Re: Jak policzyć rok numerologiczny? 18.01.06, 15:58 dzień urodzenia + miesiąc urodzenia + rok 2006 6 + 3 + 2 + 6 = 17 1 + 7 = 8 Odpowiedz Link
veronika_w Re: Jak policzyć rok numerologiczny? 18.01.06, 16:00 Dziękuję. A rzuciłby Pan jeszcze okiem na nasze daty - moją i partnera ? Odpowiedz Link
janus50 Re: A 1 zdanie na temat mojego związku - poprosz 18.01.06, 16:01 no tak jedynka w czarnym szczycie, uparciuszek - poczekaj do jutra bo jestem już zmęczony tym liczeniem dziś.... Trochę cierpliwości proszę. Dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link
veronika_w Re: A 1 zdanie na temat mojego związku - poprosz 18.01.06, 16:03 Oczywiście że poczekam - będę ćwiczyć siłę woli i odraczanie gratyfikacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: A 1 zdanie na temat mojego związku - poprosz 19.01.06, 12:47 30-10-1975 z dnia urodzenia 30 Posiadasz ogromną wyobraźnię i intuicję. Przywiązany jesteś do wartości, które sam stworzyłeś. Natura obdarzyła cię uzdolnieniami artystycznymi. Masz chęć żyć intensywnie, wesoło i przyjemnie. z całej daty 8 - Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja, natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 3 - W tym cyklu doskonalisz swoją osobowość. Gdzie się nie znajdziesz jest to okres beztroski, dużo przyjaciół, dużo znajomych. Ciesz się życiem, pomagaj innym. Jest to najlepszy okres dla osób, które wykonują zawody artystyczne. Wolno ci dużo mówić i o wszystkim. Największe osiągnięcia dzięki kontaktom społecznym. W grę mogą wchodzić, romanse i flirty, oprócz stałego związku. od 28 do 37 roku życia w drugim szczycie o wibracji 7 - Bardzo dobry okres do pracy i nauki, analizy, filozofii. Jest to wibracja, która rozwija twoje wewnętrzne pokłady psychiczne. Następuje rozwój osobowości. Niczego nie szukaj dla własnych, egoistycznych celów. Nie wszystko, nad czym pracujesz należy zakończyć. Szczęście, passa przychodzi sama, ucieka, jeśli ją prześladujesz. Miej cierpliwość. Twoja praca powinna być zorganizowana, powinien panować w niej spokój i równowaga. czarne szczyty - 1 -tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Może Pani zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie swojej własnej osoby. no cóż sama musisz sobie odpowiedzieć czy taka połówka tobie da szczęście.. Ty jesteś osobą ceniącą bardziej wartości duchowe a on materialne, ale może właśnie takiego uzupełnienia szukasz.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
veronika_w Dziękuję ... 19.01.06, 14:09 Witam, Dziękuję za pamięć i kilka zdań na temat mojego partnera. Nie wszystko się na szczęście zgadza. On ma lepszy charakter ode mnie - mniej wybuchowy. To ja krzyczę - on rzadziej. To ja jestem uparta - on ustępuje. To on ćwiczy jogę - intersuję się huną i parapsychologią a jednocześnie skończył studia o ścisłym kierunku. I na szczęście jeśli chodzi o pieniądze to najchętniej wydawałby je na mnie Jesteśmy ze sobą 7 lat i posprzeczaliśmy się może z 5 razy Raz jeszcze dziekuję. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link