Gość: sheki IP: 80.48.150.* 10.07.03, 15:17 Przyjechały do mnie dzieciaki z rodzinki i nie wiem gdzie pojechać z nimi nad wodę.Shizol,jak tam u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shizol1 Re: Gdzie nad wodę? 10.07.03, 18:59 "Dobrze slychac prosze Pani..." Zakwit wody byl ostatnio ale teraz jest ok... Plaze glowną odradzam, chociaz nie jest źle... Miejscowi chodzą na skarpe (wiadomo, ze miejscowi wiedza gdzie chodzic...) Troszke sie poblądzi, ale dasz rade. Woda super i bursztynow sporo. Moj najwiekszy w tym roku - 18 deko. Dalem mojej Pani bo byl za mlody i nie kcieli kupic. Kruszyl by sie przy obrabianiu. Tak wiec zapraszam. Wiecej info na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeem Re: Gdzie nad wodę? IP: *.police.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 19:20 Gość portalu: sheki napisał(a): >Przyjechały do mnie dzieciaki z rodzinki i nie wiem gdzie pojechać z nimi nad wodę. Może byś pchnął ICH nad Świdwie, jednym słowem, dzikość. Pozdrawiam ... DeEeM ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheki Re: Gdzie nad wodę? IP: 80.48.150.* 10.07.03, 19:52 Lornetę mam ,można by pojechać obejrzeć ptaszki,ale oni drą się :nad wodę, więc skorzystam z rady Shizola.Dzięki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
shizol1 Re: Gdzie nad wodę? 10.07.03, 21:30 Moze lepiej nad jeziorko... Dzikosc to dobre slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheki Re: Gdzie nad wodę? IP: 80.51.242.* 10.07.03, 22:36 skończy się tym,że zaliczę oba miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś