kasinska 17.05.05, 09:14 Witam, Widzieliscie moze na granicznej w okolicach polnej slup wygladający na na przystankowy, ale glowy nie dam... wiecie cos na ten temat?? Cos ciezko mi sobie wyobrazic zeby mial tędy jakis autobus popinać... Pozdr K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katerina13 Re: Nowy przystanek?? 17.05.05, 09:32 Zauważyłam ich aż 4 jeszcze jednen jest na wysokości sklepików, jeden przy skręcie w Szkolną i jeden na Szkolnej vis a vis mojego bloku - aż nie chce się wierzyć - chyba wybory się zblizają... Pozdrowienia Katerina Odpowiedz Link
kasiula.g Re: Nowy przystanek?? 17.05.05, 13:13 ja też zauważyłam i w tej sprawie - pytani: czy to któryś z 700 nam tę uprzejmość zrobi, czy prywatny??? Wiecie coś więcej? Odpowiedz Link
kinderek Re: Nowy przystanek?? 17.05.05, 13:21 Cześć, ja już wiem. Mam nadzieje,ze dobrze opiszę. Podobno od 18-go będzie chodzil prywatny bus który, będzie robil kóleczko między Mysiadlem i Józefoslawiem (koszt 1 zl). A drugi bus ma jezdzic Pulawską do Wilanowskiej ( koszt 2 zl). Jeszcze slyszlam cos o trzecim w okolicach Piaseczna ( ale nie potwierdzone). Dobra wiadomość to ta,że busy mają być zsynchronizowane, tak aby z jednego zdązyć się przesiąść do drugiego. I podobno jeżeli już kupi się bilet za zlotówkę w tym jeżdżącym po Mysiadle a wsiądzie sie w ten do Wilanowskiej to będzie się placilo tylko zlotówkę ( tak aby koszt dojazdu do Warszawy byl 2 zl). Znając oczywiście życie okaże się,że tak nie jest albo po miesiącu podniosą ceny. Jednak mimo wszystko jestem optymistycznie nastawiona do nowego przedsięwzięcia :-) Odpowiedz Link
katerina13 Re: Nowy przystanek?? 18.05.05, 07:53 a podzielisz się żródłem informacji?? Nie wiem jak im to zasugerować ale jakieś rozkłady by sie przydały ceny, info... Odpowiedz Link
agatonix Re: Nowy przystanek?? 20.05.05, 11:56 W dzisiejszej Gazecie Stołecznej jest zdjęcie autobusiku Piaseczno Express. Jeździ z centrum Wa-wy do Piaseczna. Odpowiedz Link
katerina13 Re: Nowy przystanek?? 18.05.05, 07:51 Dziś go ujrzałam jadąc do pracy!!! śmieszne takie małe coś puste kompletnie tylko uśmiechnięty facet za kierownicą. Zapowiada się całkiem nieźle. Tabliczkę miało dumną "Linia miejska (podkreślam miejska) nr 3 - Piaseczno". Czekam na dalszy rozwój wypadków. A w gminie uprzejma Pani poinformowała mojego męża, że miejskich autobusów to u nas nie puszczą bo... ulice za wąskie ;) czyli nie mamy wyboru Pozdrawiam Katerina Odpowiedz Link
kinderek Re: Nowy przystanek?? 18.05.05, 10:30 :-) ja też widzialam :-) i mial napisane mini express. Pewnie zanim się przyzwyczaimy do niego to przez miesiąc będzie jeżdzil pusty. Ale ważne,ze jest :-) Odpowiedz Link
kasia2824 Re: Nowy przystanek?? 24.05.05, 08:31 Juz są rozkłady jazdy naklejone. Bus kursuje dwa razy na godzine czasem trzy. Ktos juz jechał? Odpowiedz Link
kasia2824 Re: Nowy przystanek?? 28.05.05, 19:19 Juz jechałam i oto moja opinia: do warszaw nawet dosc szybko bo po drodze jakieś pieć sześc przystanków.Troche wąskie wejścia ja w wózkiem mialam troche problemu. Natomiast spowrotem jechalam w godzinach szczytu i chyba lepiej metrem do wilanowskiej a potem sie przesiąść bo korki byly niemiłosierne i jechalismy bardzo wolno.A jak wsze wrażenia? Odpowiedz Link
brumbolek Re: Nowy przystanek?? 14.05.06, 16:27 czy express piaseczno nadal funkcjonuje?nigdy nie widzialam mini express-u chociaz dosyc czesto odwiedzam Mysiadlo.pls o info. Odpowiedz Link
goszczyn1 EkspresPiaseczno 14.05.06, 23:46 "Czy EkspresPiaseczno nadal funkcjonuje?" TAK www.expresspiaseczno.pl :-) Ciekawe Stronki: www.pksgrojec.pl www.roj-bus.kom.pl www.konstancin.fora.pl www.mysiadlo.fora.pl www.piaseczno.com.pl www.kurierpoludniowy.pl/forum href="http://www.pksgrojec.pl/rozklad/tpo_mysiadlo.html"target="_blank">MYSIADŁO</a> Odpowiedz Link
brumbolek Re: EkspresPiaseczno 15.05.06, 09:28 wielkie dzieki.myslalam , ze wszyscy spia...a tu taka podpowiedz!milo! Odpowiedz Link