jagoda2 24.01.11, 12:49 Czy ktoś może zetknął się z tym panem lub zna jakieś opinie na jego temat? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bra-bre-bri Re: Paweł Lewandowski Poznań 01.08.11, 14:59 Witam, niestety nie zetknęłam się z tym Panem (ale o mały włos.. miałam umówioną wizytę... zdaje się, że czekałam na nią ponad miesiąc, ale wizyta została odwołana, coś wypadło doktorowi, a ja nie umówiłam się na kolejną, tylko umówiłam się do innego lekarza). Natomiast czytałam o nim kilka opinii - nie wiem ile pokładasz wiary w opiniach internetowych. 1) Dobry specjalista 2) przyjmuje m.in. w centrum Stomatologii UM 3) ciężko jest się z nim umówić na wizyty kontrolne to, że przyjmuje w centrum stomatologii UM to wiem na pewno, bo tam byłam z nim umówiona, natomiast opinie 1 i 3, to to, co udało mi się wyczytać... Odpowiedz Link
jagoda2 Re: Paweł Lewandowski Poznań 01.08.11, 19:08 Dziękuję za odpowiedź. Potwierdzam punkt 2 i 3 . Co do punktu 1, to mam nadzieję, że rzeczywiście jest dobrym specjalistą, bo moja córka leczy się u tego Pana, a Pan doktor bardzo się ceni. Odpowiedz Link
bra-bre-bri Re: Paweł Lewandowski Poznań 02.08.11, 08:33 ach.. no i to jest właśnie 4 opinia, jaką słyszałam ktoś napisał "Pan doktor lubi pieniążki"... ale kto ich nie lubi... Odpowiedz Link