Dodaj do ulubionych

Niewidoczne zęby

23.12.13, 03:06
Witam.
Moim problemem są niewidoczne górne zęby. Gdy moje usta są swobodnie otwarte, górnych zębów nie widać zupełnie. Gdy próbuje się uśmiechnąć żeby zęby były widoczne, muszę zrobić to tak, że "skrzydełka" nosa rozszerzają się w sposób nienaturalny. Na obu łukach mam założone aparaty stałe, jednak poza wyrównaniem zębów, na problem przedstawiony powyżej niestety nie pomogły sad . Proszę osoby zorientowane w temacie o rzetelne odpowiedzi i porady.
Pozdrawiam,
pawlo05
Obserwuj wątek
    • jasmin250 Re: Niewidoczne zęby 20.05.16, 21:45
      Potrzebny ci jest lifting stomatoligiczny poczytaj o tym
      • mona_lizaa Re: Niewidoczne zęby 15.08.17, 19:46
        jasmin250 mam nadzieję, że jeszcze tu zaglądasz. Opowiedz coś więcej o tym liftingu. Jaki to koszt przede wszystkim. Poczytałam trochę na ten temat ale nigdzie nie ma podanej ceny. Wiem, że lifting obejmuje wiele różnych zabiegów stomatologicznych od protetyki po założenie licówek. Ja mam ten sam problem jak autor tematu, uśmiecham się, nie ukazując zębów, górnych zębów nie widać wcale, przy mocnym nienaturalnym uśmiechu widać 1/2- 1/3 zębów górnych i całe dolne. To jest niekomfortowe, widząc dookoła te wszystkie pełne uśmiechy. Chcę coś z tym zrobić ale nie wiem od czego zacząć.
    • jasmin250 Re: Niewidoczne zęby 20.05.16, 21:46
      Mialam ten sam problem potrzebny ci jest lifting stomatoligiczny poczytaj o tym ja robilam w krakowie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka