Dodaj do ulubionych

Babczyński NIE POLECAM! tego dentysty

31.08.19, 18:21
Tej Mojej opinii nie chce umieścić sobie ten doktorek od siedmiu boleści na stronie Znany lekarz. Trochę to nieuczciwe prawda ?

Pacjentów traktuje przedmiotowo, jak towar do obróbki. Jest złośliwy i chamski a w dodatku kombinator i cwaniak. Sprawia tylko dobre wrażenie. Spróbujcie mu tylko zwrócić o coś uwagę.. ujawni wtedy całą paletę swojej "normalności". Z etyką i ogładą minął się totalnie. Pozytywne opinie tworzą sami sobie a negatywne cały czas " czyszczą" z internetu.

Na rozmowie konsultacyjnej minął się całkowicie z prawdą i nie jestem jedyną osobą która to pisze o nim. Przystał na moje warunki leczenia, tylko po to by pacjent mu nie uciekł a potem robił i tak po swojemu. Planu leczenia nawet nie sporządził. Nic nie wytłumaczył kompletnie. Leczył na tak zwanego 'czuja'. Zarekomendował mi aparat Damona, by leczyć nim tylnozgryz.... który był u mnie w normie ! kto z was leczyłby coś co jest w normie i to najdroższym aparatem z oferty? Naciągnął mnie zwyczajnie na zakup czegoś co nie było mi potrzebne. Nie powiedział mi tego przed leczeniem. Bo po co???? pacjenci srają przecież forsą. Moje potrzeby były inne i zostały zakomunikowane wprost. Wystarczył by do tego zwykły aparat. Typowy materialista.

Po postawieniu tej diagnozy powiedział,( kłamliwie) że leczenie tym aparatem trwać będzie u niego do 1,5 roku, ( typowy chwyt marketingowy) a nie dawał rady przez 4 lata wyprostować moich dosłownie kilku stłoczonych zębów... leczenie miało być bezekstrakcyjne, ( to był mój warunek) a okazało się z wyrywaniem zęba, na którego mam wciąż miejsce w łuku. Poszedł na łatwiznę. Wyrwanie zęba nic nie zmieniło. Asymetrie jedynek mam dalej.

Opisuje siebie jako perfekcjonistę, absolutnie się z tym nie zgadzam. Łuk górny podczas leczenia nachodził mi kilka razy na dolny tak, że niszczone zostały moje zęby przedtrzonowe, spowodował u mnie próchnicę, i to nie jedną bo nawet nie potrafi robić przeglądów zębów narażając pacjentów, na znaczne ubytki w uzębieniu.

Ceny zmieniały się przed zapłatą, stosuje perswazję na zakup jakiś dodatkowych usług zupełnie niepotrzebnych ( radzę się nie zgadzać). Sprawiał tylko pozytywne wrażenie, na wizytach radzę być ostrożnym bo robi rzeczy których się wypiera. Na wizyty z własnymi dziećmi radzę wam zawsze wchodzić do jego gabinetu! niezależnie od wieku dziecka, dla ich własnego bezpieczeństwa. Nie czekać w poczekalni. On o niczym nie informuje, po prostu coś robi, a potem się wypiera prześmiewczo w 4 oczy.

Odradzam, nie ma nawet kilkuletniej specjalizacji z ortodoncji, jedyne co mu dobrze wychodzi to przedlużanie leczenia w nieskończoność i kombinatorstwo.
Obserwuj wątek
    • janusz212 Re: Babczyński NIE POLECAM! tego dentysty 16.11.19, 17:00
      Dobre właśnie napisałem posta o nim, nie polecam również, jedyne co chyba potrafi robić dobrze to liczyć kasę , przedłużać leczenie i naciągać na dodatkowe usługi. Niemiło wspominam te pięć lat u niego. Wada mi się cofnęła i to moja wina była, on właśnie taki jest że odwraca wszystko do góry nogami, pacjent nigdy nie ma racji tylko on. Raz mi nawet łapy wepchnął do ust bez rękawiczek straszne, strasznie drogo tam też. Jak przeliczyłem koszty to zapłaciłem mu z ok. 5 tys. więcej niż pewnej pani. Ni e byłem zadowolony z leczenia u niego ale niestety nie szło zmienić już w trakcie. Strasznie brutalnie te zęby przesuwa, miałem poranione co rusz wnętrza policzek bo drutem mi gdzieś potarł przez nieuwagę. Krew lała się strumieniami dosłownie. Leczenie u niego kojarzę ze smakiem krwi. nawet do dziś swoją ulubioną koszulkę mam upaćkaną kroplami swej krwi.
    • janusz212 Re: Babczyński NIE POLECAM! tego dentysty 16.11.19, 17:09
      No bo do leczenia ortodontycznego trzeba szukać lekarza, co przed nazwiskiem ma LEKARZ SPECJALISTA ORTODONTA ( tacy wtedy ukończyli kierunek studiów medycznych tylko i wyłącznie z ortodoncji i mają wiedzą większą rzecz jasna od takiego zwykłego dentysty) a nie należy szukać lekarza dentysty który pisze sam o sobie, że specjalizuje się w ortodoncji. To jest wprowadzanie w błąd konsumenta. Nawet ten dr Łukasz Babczyński o sobie sam pisze, że specjalizuje się w ortodoncji i wprowadza tym ludzi w błąd. Mnie to sformułowanie u niego na pierwszej stronie Codziennej Stomatologii wprowadziło właśnie w błąd, dopiero po pół roku dotarło do mnie, że to nie specjalista ortodonta, trzeba patrzeć dokładnie bo zęby są pod lepszą opieką gdy lekarz jest specjalistą. Specjalistów szanuję za wiedzę.
    • napoleonkaa Re: Babczyński NIE POLECAM! tego dentysty 16.11.19, 18:32
      Właśnie się natknęłam na jego konto na stronie Google, zobaczcie jak nagania ludzi do pisania sobie pozytywnych opinii, normalnie aż żałośnie śmieszni są teraz przez to dla mnie, co godzinę od wczoraj piszą sami sobie na pięć gwiazdek opinie a te negatywne znikają. Normalnie chyba startery pójdą w sklepie wszystkie do końca miesiąca ;D Wcale ROZUMNI pacjenci nie zobaczą, że to naganicze i założyciele nowych seryjnych kont. I jak tu iść do takiego na leczenie? jak każda opinia na jedno kopyto pisana? Ciekawe i le im płaci za to ? haha pewnie po cukierku daje by się zęby po drodze do niego popsuły haha
    • smerfmaruda123 Re: Babczyński NIE POLECAM! tego dentysty 06.11.23, 12:06
      forum.gazeta.pl/forum/w,23692,167835867,167835867,Nie_polecam_dr_L_Babczynski_ortodonta_Myslowice.html
    • szanelka997 Re: Babczyński NIE POLECAM! tego dentysty 17.07.26, 06:53
      Zapraszam wszystkich na leczenie ortodontyczne do Codzienna Stomatologia w Myslowicach i Dąbrowie Górniczej, zapraszam do łukaszka babczyńskiego! Do dentysty bez specjalizacji z ortodoncji, w pakiecie ekstra wrażenia gwarantowane!

Zapraszam wszystkich szukających zdrowego psychicznie lekarza, aby zaznajomili się z tym, czego dopuścił się perfidnie wobec mnie wspomniany konował łukasz babczyński.

Oto zdjęcia mojej twarzy i całego ciała po wizycie u w/w konowała, są zamieszczone na stronie podanej poniżej wraz z opisem całego procesu leczenia.
      forum.gazeta.pl/forum/w,23692,167835867,167835867,_.html

W skrócie. Podczas leczenia ortodontycznego bez mojej zgody i wiedzy! Babczyński wykonywał na mnie, na moim ciele zabiegi z medycyny estetycznej polegające na stopniowym usuwaniu tkanki tłuszczowej z mojej twarzy i całego ciała. Wykorzystywał w tym celu swoje asystentki, które naświetlały niejeden raz moje całe ciało m.in. jakąś dużą lampą z niebieskimi diodami, on sam zaś często coś w dłoni trzymał poza zasięgiem jamy ustnej! Niestety nie reagowałam, do dziś nie wiem czemu, do glowy mi nie przyszlo po prostu, że coś takiego akurat mi może się przytrafić. Na ostatniej wizycie u niego t.j. przed końcem czwartego roku po załozeniu aparatu, babczyński dokonał na mnie czynnej napaści, zaplanował wszystko wcześniej.... podał mi głupiego jasia i przetrzymał przemocowo w swoim gabinecie aż przez półtorej godziny. Czego się oczywiscie wyparł. Nie byłam w stanie zareagować na to, co robił owego dnia Babczyński z asystentką Patrycją Kopczyńską w obrębie mego całego ciała, byłam biernym obserwatorem.

Po wizycie u niego zabrała mnie karetka, chodzić nie mogłam, upadałam z pozycji stojącej, prześwietlili mi cały kręgosłup, był tak giętki, że utrzymać pionowej postawy ciała nie mogłam, zaczęły się problemy z krążeniem - i chodzeniem. Mam zwyrodnienia. Nogi miałam jak z olowiu ciężkie a cale cialo puchło mi gigantycznie.

Po przyjsciu do domu od babczyńskiego zaczęło mnie piec całe ciało, miałam jeden pośladek całkowicie płaski, oba mniejsze, już tuż po wizycie i całą twarz pokiereszowaną i czerwoną.. Odchudził mi całe cialo, ramiona, łydki, uda, szyję, twarz, cycki też, ingerował nawet w okolice krocza. Na wizycie byłam kompletnie ubrana, te urzadzenia, którymi dysponuje dzialają przez ubranie. Poniszczył mi złośliwie i perfidnie kolagen pod skórą i wszystkie mięśnie na ciele od góry do dołu.. Mięśni odbudować nie idze. Zrobił mi serię zabiegów z medycyny estetycznej w których się nota bene specjalizuje, m.in. na twarzy zrobił mi zabieg Aqualyx - poczułam nakłucie igły, niestety nie zareagowałam. Poniszczył mi tkanki miękkie na twarzy, ponacinał mi tkanki przy kącikach ust i na policzkach jakimś laserem, bezkrwawo i bezboleśnie, bo nic nie czułam - w taki sposób, że wyglądalo to już tuż po wizycie u konowała jak i do dnia dzisiejszego jak zmarszczki pionowe i poprzeczne, na twarzy. Na brodzie mam poparzenie jakbym przyłozyła sobie gorące żelazko, skóra pomarszczona.. Wyostrzyły mi się kontury twarzy. Efekt postarzenia widoczny od razu. O to temu perfidnemu złośliwcowi chodzilo.

Za napisanie mu opinii odnośnie tego, co mi zrobił w trakcie leczenia założył mi kolejną sprawę w sądzie rejonowym w Mysłowicach. Zamiast oddać mi moje pieniądze po nieudanym leczeniu wydaje je teraz na kancelarie adwokackie.

Pierwsza sprawa sądowa została umorzona ale pomimo to, babczyński wydawał seryjnie kłamliwe oświadczenia n.in. na Facebooku, ze udowodnił jakąś winę pacjentowi. Oszust kłamie nawet w takich sprawach. Druga sprawa sądowa jest w trakcie. Konował ani razu do sądu nie przylazł, ma kancelarie. Jego celem jest usuniecie moich zdjęć po pseudo leczeniu u niego z internetu oraz chciałby sądownie uzyskać moje przeprosiny na piśmie za to co mi bezczelnie zrobił. Chcialby je sobie oprawić w ramkę i powiesić przed wejściem do jego placówek medycznych.

Babczyński w piśmie procesowym wyraził też opcję aby za napisanie mu opinii - zamknąć pacjentkę w psychiatryku...

Babczyński napisał w aktach pismo z którego wynika, ze już od pierwszego dnia leczenia zauważył u mnie problem psychiatryczny.... Tak się broni konował w sądzie. Co jednak nie było przeszkodą, by wcisnąć mi juz pierwszego dnia najdoższy aparat, który nie był zasadny do mojej lekkiej wady ( potwierdziła to na piśmie biegła ortodontka w izbach lekarskich i kilku innych ortodontów ....)

Jeszcze raz zapraszam wszystkich niezdecydowanych aby rozpoczęli leczenie zębów u łukaszka babczynskiego. Pełny profesjonalizm doprawdy, drugiego takiego na Śląsku nie znajdziecie. Zapewniam.

Na policzku wyrył mi babczyński jakimś laserem w tkankach miękkich Serduszko, a na udzie prawym wyrył mi napis ŻRESZ ŹLE.uchwycone na zdjęciach...nikt się tym w mysłowickiej prokuraturze nie zajął

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka