stokrotka.9 30.10.05, 14:23 Czy ktoś z Was zna dobrego ortodontę w Toruniu? A może słyszeliście o centrum stomatologii DENTUS? Proszę o opinie i adresy polecanych oraz nie polecanych ortodontów. I przykładowe koszty leczenia (cena łuku oraz cena wizyty). Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka.9 Re: Ortodonta w Toruniu 31.10.05, 10:15 Czy tu nie ma nikogo z Torunia? Odezwijcie się. Pozdrowienia Odpowiedz Link
stokrotka.9 Re: Ortodonta w Toruniu 02.11.05, 15:11 Czy nikt mi nie odpowie? Proszę o pomoc w wyborze dobrego ortodonty. Pozdrawiam P.S. Czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link
stokrotka.9 Re: Ortodonta w Toruniu 04.11.05, 15:26 Dlaczego nikt nie odpowiada? Czy tak trudno jest napisać kilka zdań o swoim ortodoncie? Proszę o pomoc, już mi się znudziły krzywe ząbki... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link
kiba87 Re: Ortodonta w Toruniu 12.02.06, 22:14 ... hm. Ja chodzę do Sielatyckiej.. przyjmuje na Kościuszki. Trudno mi mówić o niej dużo bo noszę aparat dopiero parę miesięcy, ale wygląda na to, że zna się na rzeczy.. Odpowiedz Link