kasiek48 06.01.06, 21:43 czy ktos zna dobrego ortodontę we Wrocławiu? czy ktoś leczył się w podadni na Skarbowców? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaduss Re: ortodonta we Wrocławiu 10.01.06, 10:14 Ja leczę się na Parafilnej - jest nieżle - leczą od 13 lat. Ja noszę aparat rok, leczenie mam zaplanowane na 30 miesięcy - liczę jednak na skrócenie - bo wszystko dbrze idzie - zdaniem panów doktorów. Pozdrawiam Kaduss Odpowiedz Link
luasa Re: ortodonta we Wrocławiu 19.02.06, 21:40 polecam Dental Med na kamieńskiego i Panią Anię Dudziak Odpowiedz Link
lolerai Re: ortodonta we Wrocławiu 20.02.06, 18:20 A jakie są ceny w Dental Medzie, tzn. ile np. kosztuje aparat ceramiczny i każda wizyta? Z góry dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link
luasa Re: ortodonta we Wrocławiu 26.02.06, 23:20 aparat metalowy:1200zł, ceramiczny: 1700zł- oczywiście za jeden łuk, wizyta kontrolna po założeniu: 50zł, wumiana łuku 100zł. pozdrawiam Odpowiedz Link
lolerai Re: ortodonta we Wrocławiu 27.02.06, 10:34 Bardzo CI dziękuję za informację,a czy przed założeniem aparatu miałaś usuwane zęby? Kurcze, ja ciągle się waham, w środę mam mieć ustalany plan leczenia u innej i pani doktor (bez usuwania zębów), ale jakoś bardzo mnie kusi Pani dr Dudziak, tymbardziej że wiele dobrego o Niej słyszałam Hmm.... Trudna decyzja.... No nic, coś muszę postanowić. Pozdrawiam Odpowiedz Link
luasa Re: ortodonta we Wrocławiu 27.02.06, 23:16 zawsze warto skonsultować w dwóch miejscach - jak opinie się pokryją będziesz miała jasność, jak będą różne może trzeba poszukać trzeciego orto Odpowiedz Link
lolerai Re: ortodonta we Wrocławiu 28.02.06, 15:24 Co racja, to racja. Zobaczę, co jutro powie mi moja orto, a jak coś mi się nie spodoba, pójdę do dr Dudziak Odpowiedz Link
georgewroc1 Re: ortodonta we Wrocławiu 05.03.06, 23:03 czy za aparat trzeba zapacic od razu pelna cene czy mozna na raty??? Odpowiedz Link
luasa Re: ortodonta we Wrocławiu 06.03.06, 14:05 z regóły płaci się od razu, ale zam miejsca gdzie można to rozłożyć na raty- ale zwykle nie są to odległe terminy(np. na 6 miesięcy) można się jednak dogfadać co do rat z lekarzami Odpowiedz Link