damy1 18.12.06, 22:09 moze ktos mi napisac czym rozni sie ten typ aparatu od innych? jak dziala ile kosztuje we wroclawiu i kto moze go założyć?thx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka7911 Re: damon 19.12.06, 11:40 Hej. Nie ma pierścieni tak jak zwykły aparat. I wizyty kontrolne - zmiana łuku mam co 2-2,5mś. Nie musiałam nic wyrywać. Generalne to bardo sobie chwalę. We wrocławiu zakłada ORTHO SMILE na Jaracza. Pozdrawam. A. Odpowiedz Link
s-y-l-l-a Re: damon 19.12.06, 12:03 Moja koleżanka ma Damon2 i ma pierścienie u góry a na dole rurki! Odpowiedz Link
damy1 Re: damon 19.12.06, 22:45 dzieki, ja załozylam aparat w royaldent we wrocławiu, bardzo szybka decyzja , ja zielona w tym temacie , w ciemno poszlam i mam druty a nawet nie wiem jakie)).mam pierscienie na gorze a dol zakładam w styczniu.Przyjezdzam co dwa miesiąca(nie jestem w Polsce, dowiem sie wszystkiego dopiero na nastepnej wizycie.nieciekawa taka nieswiadomka. Odpowiedz Link
anka7911 Re: damon 20.12.06, 12:35 ja nie mam pierścieni mam damona-3. właśnie dlatego się zdecydowałam na damona Pozdrawiam A. Odpowiedz Link
5_monika Re: damon 20.12.06, 12:38 mnie się wydawało że najpierw zakłada się dół, powiedziano mi że szybko działa i nie można zrobić tak dużego odstępu między zakładaniem dołu i góry.Dzisiaj mi się śniło że mam już na zębach , chyba zwariuję na forum czytałam też, że niektórzy mają pierścienie Odpowiedz Link
damy1 Re: damon 21.12.06, 18:47 wiesz ja widze juz po 3 tyg. zmiany a prawie nic nie boli, czasem pojedyncze zeby i to tylko jak jem. Pierscienie mam, ale chyba nie sa konieczne u kazdego, ja musialam usunąć szostki, mam teraz duze przerwy miedzy 5 a 7, moze to dlatego . Dowiem sie pewnie za miesiąc.pozdr. ap Odpowiedz Link