Dodaj do ulubionych

klniecie ?

17.02.09, 20:06
www.youtube.com/watch?v=h5qN5_K0rg4&feature=related
Obserwuj wątek
    • waleria2 Re: klniecie ? 17.02.09, 21:49
      Oj...zdarza się..
      I strasznie sie tego wstydzę.
    • 0annamaria Re: klniecie ? 17.02.09, 21:54
      Aj ja jaj..., panie Durczok, nie widziałam tego wcześniej... chociaż, z drugiej
      strony, to w słusznej sprawie. Ale z drugiej strony, czy to usprawiedliwia? Ale
      z drugiej strony...
      • natla Re: klniecie ? 17.02.09, 22:28
        Ze wszystkich stron musimy przyjąć do wiadomości, ze to juz normalny
        język, bo wszędzie, wszyscy i na każdym kroku. Niektórzy uważają
        tylko na miejsce klnięcia i towarzystwo. smile
        Ale ta wiązanka Durczoka była rzeczywiście imponująca, no i w
        słusznej sprawie wink
        • sagittarius954 Re: klniecie ? 18.02.09, 06:32
          Ciekawe od kiedy to można kląć w słusznej sprawie ????big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • graga211 Re: klniecie ? 18.02.09, 13:42
            Dla mnie nie ma żadnego wytłumaczenia zachowanie Durczoka. Wyszła
            słoma z butow i tyle. Na W24 napisano art na ten temat. Bardzo
            dołujące są komentarze pod artem.
            Poczytajcie.
            www.wiadomosci24.pl/artykul/nagranie_durczoka_czyli_stresujaca_praca_ulubiencow_89091.html
            • natla Re: klniecie ? 18.02.09, 14:03
              Pewnie, że wylazła słoma, no i widać jakiego języka na codzień używa
              w stos. do kolegów i to jest chyba najgorsze. Myślę, że stracił
              wielu fanów i choć "przeleciał" nad tym do porządku dziennego jednym
              krótkim komentarzem licząc, że z czasem sprawa przyschnie, to
              staracił twarz dla wielu.
              Czego my w takim razie chcemy od młodzieży?
            • 0annamaria Re: klniecie ? 18.02.09, 19:18
              Pewnie tę słomę zobaczylibyśmy u wielu innych, bardziej i mniej znakomitych
              postaci życia publicznego, gdyby tak dali sie podsłuchać
              • wilczyca1953 Re: klniecie ? 18.02.09, 19:58
                Klnę czasem jak cholera.Nie mam do Durczoka pretensji za to ,że sklął jakiegoś
                brudasa i nieroba.Ale ostatnio w prowadzonych wywiadach zachowuje się jaka
                buc.Takim też jest w prywatnym życiu.Usprawiedliwiam go. Wszyscy po raku/a nigdy
                nie wiadomo czy bomba przestała cykać/są bardzo nerwowi.
                • sagittarius954 Re: klniecie ? 18.02.09, 20:05
                  Wilku, daj mu kałasznikowa niech se chłopina postrzela smile do nierobabig_grinbig_grinbig_grin
                  • muraszka1 Re: klniecie ? 18.02.09, 21:17
                    nie klne,chyba ze 'o cholera' jest tez przeklenstwemwink
                    • sagittarius954 Re: klniecie ? 19.02.09, 05:38
                      muraszko jest przekleństwem , tyle tylko ,że ta choroba przestała nękać Europę.
                      Dziwne że nikt mówi aids , albo na raka .
                      Wpadłem też na wytłumaczenie jednego z dziennikarzy , ale czy może być inne
                      pracując w tym samym zespole.
                      • sagittarius954 Re: klniecie ? 19.02.09, 05:39
                        www.dziennik.pl/opinie/article320601/Tylko_hipokryci_oburzaja_sie_na_Durczoka.html
                        • sagittarius954 Dylemat na forum WP 19.02.09, 06:43
                          Gość: Spokokoles
                          Czemu jak Kaczyński powiedział spieprzaj dziadu to był chamem a Lis jak tak
                          brzydko gadał do sprzątacza w obecności kobiety to jest prawdziwym
                          mężczyzną????????????????????????????!!!
                          big_grin
                          • graga211 Re: Dylemat na forum WP 19.02.09, 08:45
                            Bo widzisz Sagi, moralność ma nie tylko 2 oblicza, ale i mentalność
                            Kalego. Szczególnie w Polsce, gdzie jeszcze pokutuje miniony
                            szacunek dla mediów, którym bezgranicznie wierzono. I do dzisiaj
                            gros społeczeństwa wierzy w to, co powiedział i napisał dziennikarz.
                            A dziennikarze są różni...
                            Tych już nikt nie wyryfikuje. Minęły czasy pana Suzina, pani
                            Dziedzic i wielu innych, których nazwiska w tej chwili "wyfrunęły"
                            mi z głowy.
                            • natla Klne jak szewc albo jak Durczok ;) 19.02.09, 09:42
                              Od 2 h usiłuję otworzyć ten program i nici. Czy Wamsie też nie
                              otwiera?
                              pl.tinypic.com/index.php
                              • sagittarius954 Re: Klne jak szewc albo jak Durczok ;) 19.02.09, 09:58
                                Przekroczono limit czasu połączenia , niestety smile
                                • regine Re: Zacznę jak Durczok ;) 15.03.09, 19:26
                                  Tak od wczoraj "cięzko chodzi" gazeta, że szlak mnie trafia...sad
                                  ____________________________________________________
                                  ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~
                                  Vittorio Alferi
                                  • wilczyca1953 Re: Zacznę jak Durczok ;) 15.03.09, 19:41
                                    Widocznie masz nie naoliwioną!!!
                                    • del.wa.57 Re: Zacznę jak Durczok ;) 15.03.09, 20:05
                                      Do rzucania mięskiem,mamy inny wątek Reniu,chyba poszukam i ulże sobiesmile big_grin
                                    • regine Re: Zacznę jak Durczok ;) 15.03.09, 20:08
                                      Oliwię, smaruję i nic z tego. Może nie tej oliwy używam...? Może
                                      użyć tej co dolewa się do ognia...smile
                                      ____________________________________________________
                                      ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~
                                      Vittorio Alferi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka