p.a.d.a.l.c.o.w.a 17.02.09, 20:06 www.youtube.com/watch?v=h5qN5_K0rg4&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waleria2 Re: klniecie ? 17.02.09, 21:49 Oj...zdarza się.. I strasznie sie tego wstydzę. Odpowiedz Link
0annamaria Re: klniecie ? 17.02.09, 21:54 Aj ja jaj..., panie Durczok, nie widziałam tego wcześniej... chociaż, z drugiej strony, to w słusznej sprawie. Ale z drugiej strony, czy to usprawiedliwia? Ale z drugiej strony... Odpowiedz Link
natla Re: klniecie ? 17.02.09, 22:28 Ze wszystkich stron musimy przyjąć do wiadomości, ze to juz normalny język, bo wszędzie, wszyscy i na każdym kroku. Niektórzy uważają tylko na miejsce klnięcia i towarzystwo. Ale ta wiązanka Durczoka była rzeczywiście imponująca, no i w słusznej sprawie Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: klniecie ? 18.02.09, 06:32 Ciekawe od kiedy to można kląć w słusznej sprawie ???? Odpowiedz Link
graga211 Re: klniecie ? 18.02.09, 13:42 Dla mnie nie ma żadnego wytłumaczenia zachowanie Durczoka. Wyszła słoma z butow i tyle. Na W24 napisano art na ten temat. Bardzo dołujące są komentarze pod artem. Poczytajcie. www.wiadomosci24.pl/artykul/nagranie_durczoka_czyli_stresujaca_praca_ulubiencow_89091.html Odpowiedz Link
natla Re: klniecie ? 18.02.09, 14:03 Pewnie, że wylazła słoma, no i widać jakiego języka na codzień używa w stos. do kolegów i to jest chyba najgorsze. Myślę, że stracił wielu fanów i choć "przeleciał" nad tym do porządku dziennego jednym krótkim komentarzem licząc, że z czasem sprawa przyschnie, to staracił twarz dla wielu. Czego my w takim razie chcemy od młodzieży? Odpowiedz Link
0annamaria Re: klniecie ? 18.02.09, 19:18 Pewnie tę słomę zobaczylibyśmy u wielu innych, bardziej i mniej znakomitych postaci życia publicznego, gdyby tak dali sie podsłuchać Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: klniecie ? 18.02.09, 19:58 Klnę czasem jak cholera.Nie mam do Durczoka pretensji za to ,że sklął jakiegoś brudasa i nieroba.Ale ostatnio w prowadzonych wywiadach zachowuje się jaka buc.Takim też jest w prywatnym życiu.Usprawiedliwiam go. Wszyscy po raku/a nigdy nie wiadomo czy bomba przestała cykać/są bardzo nerwowi. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: klniecie ? 18.02.09, 20:05 Wilku, daj mu kałasznikowa niech se chłopina postrzela do nieroba Odpowiedz Link
muraszka1 Re: klniecie ? 18.02.09, 21:17 nie klne,chyba ze 'o cholera' jest tez przeklenstwem Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: klniecie ? 19.02.09, 05:38 muraszko jest przekleństwem , tyle tylko ,że ta choroba przestała nękać Europę. Dziwne że nikt mówi aids , albo na raka . Wpadłem też na wytłumaczenie jednego z dziennikarzy , ale czy może być inne pracując w tym samym zespole. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: klniecie ? 19.02.09, 05:39 www.dziennik.pl/opinie/article320601/Tylko_hipokryci_oburzaja_sie_na_Durczoka.html Odpowiedz Link
sagittarius954 Dylemat na forum WP 19.02.09, 06:43 Gość: Spokokoles Czemu jak Kaczyński powiedział spieprzaj dziadu to był chamem a Lis jak tak brzydko gadał do sprzątacza w obecności kobiety to jest prawdziwym mężczyzną????????????????????????????!!! Odpowiedz Link
graga211 Re: Dylemat na forum WP 19.02.09, 08:45 Bo widzisz Sagi, moralność ma nie tylko 2 oblicza, ale i mentalność Kalego. Szczególnie w Polsce, gdzie jeszcze pokutuje miniony szacunek dla mediów, którym bezgranicznie wierzono. I do dzisiaj gros społeczeństwa wierzy w to, co powiedział i napisał dziennikarz. A dziennikarze są różni... Tych już nikt nie wyryfikuje. Minęły czasy pana Suzina, pani Dziedzic i wielu innych, których nazwiska w tej chwili "wyfrunęły" mi z głowy. Odpowiedz Link
natla Klne jak szewc albo jak Durczok ;) 19.02.09, 09:42 Od 2 h usiłuję otworzyć ten program i nici. Czy Wamsie też nie otwiera? pl.tinypic.com/index.php Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Klne jak szewc albo jak Durczok ;) 19.02.09, 09:58 Przekroczono limit czasu połączenia , niestety Odpowiedz Link
regine Re: Zacznę jak Durczok ;) 15.03.09, 19:26 Tak od wczoraj "cięzko chodzi" gazeta, że szlak mnie trafia... ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Zacznę jak Durczok ;) 15.03.09, 19:41 Widocznie masz nie naoliwioną!!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Zacznę jak Durczok ;) 15.03.09, 20:05 Do rzucania mięskiem,mamy inny wątek Reniu,chyba poszukam i ulże sobie Odpowiedz Link
regine Re: Zacznę jak Durczok ;) 15.03.09, 20:08 Oliwię, smaruję i nic z tego. Może nie tej oliwy używam...? Może użyć tej co dolewa się do ognia... ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link