pomysl.po.wypiciu 04.05.10, 13:51 chcielibyście popisac/poczytac na forum? he? a moze czas zamknac forum bo singli odwiedzajacych to forum to chyba juz brak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wajego Re: o czym 04.05.10, 14:02 O tak, zamknąć, zakopać, przysypać betonem i naszczać na urnę. Pomyśl,luzik. Zachowujesz się jak typowa ofiara bycia moderatorem, któremu się wydaje, że ma jakikolwiek wpływ na to czy i co ludzie piszą na forum publicznym. Ale spoko, przejdzie Ci. Jakieś 10 lat i 50 moderowanych for temu też taki byłem Odpowiedz Link
etiopska Re: o czym 04.05.10, 21:34 żeby tak ze skrajności w skrajność.. dlaczego naszczać??? czyżby to dyskusje na gruncie ostatnich wydarzeń tak kolegę uwrażliwiły w temacie szacunek dla tych co odeszli. też uważam, że warto się zastanowić. Mówię to ja, podczytywaczka sprzed jakichś dobrych 5 lat. Czyli pradziejów forum. Przy okazji zapytam: czy Samotni.Dlaczego to było TO forum, czy siostrzane? bo niektóre nicki mi się wyraźnie kojarzą ale szczegóły utonęły w otchłani niep. pzdr Odpowiedz Link
emzecik Re: o czym 09.05.10, 10:47 etiopska napisała: > Przy okazji zapytam: czy Samotni.Dlaczego > to było TO forum, czy siostrzane? Nie TO. I nie siostrzane... troszku inne Odpowiedz Link
aretah Re: o czym 05.05.10, 12:28 a ja myslę, że singli nigdy nie brak tyle, ze na forum brakuje inspiracji zamykać? a moze zostawić dla tych, którzy nadal tymi singlami są chyba, ze to zamknięte forum tylko dla tych, którzy tu się znali, lubili, spotykali, a teraz zyją zyciem realnym wtedy nie ma sensu Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: o czym 05.05.10, 21:23 No co to nie! Jak tak można, single są i będą, teraz tylko martwy sezon się zaczął...po sobie wiem, że o wiele mniej czasu spędzam przy kompie;p Odpowiedz Link
emzecik Re: o czym 09.05.10, 10:51 chcielibyśmy poczytać o bzdetach, takich jak codziennie wypowiadamy i wysłuchujemy podczas rozmów w realnym świecie. tak się mnie zdaje. klimat - tego nam trzeba, a nie tablicy ogłoszeniowej, czym forum się ostatnio stało. Odpowiedz Link
menk.a Re: o czym 12.05.10, 10:25 Protestuje przeciwko temu pomysłowi. Jak trzeba będzie to się przykuję do jakiejś bramy. Czy czegoś. Albo kogoś. Odpowiedz Link