Dodaj do ulubionych

Na ZAWSZE sam ?

07.10.15, 03:14
Witam, zobaczcie... Filmik nagrałem chcąc pokazać co sie dzieje wewnatrz mnie, co przeżywam każdego dnia... Boli zarówno to że nie jestem z najwazniejszą osobą w moim życiu jak i to jak zostałem potraktowany przez osoby ktore miały byc czescia mojej rodziny

Nie wiem co przyniesie przyszłosc ale napewno juz nigdy sie z nikim nie związe.. To przerazajaca pespektywa byc ZAWSZE sam, ale wyglada na to ze bede musial sie z tym pogodzic.

Dajmy na to ze bylbym z inną a co jak ona zapyta "kochasz mnie?" Gdybym mial odpowiedziec szczerze to musialbym odpowiedziec "nie, kocham tylko Kamile, niepotrzebnie zaczynasz temat" ale w prawdziwym zyciu takie cos nie przejdzie, więc w praktyce musialbym ja oszukiwac czyli kłamac. Nie zrobie tego czuje tez ze filmik troche mnie wyzwolil, wyrzucilem z siebie cos co dusiłem w sobie poltorej roku. Powiedzialem co czuje i o czym mysle kazdego dnia. Skoncza sie te glupie pytania znajomych w stylu "czemu sobie kogos nie znajdziesz" albo: "musisz kogos znalesc, kazdy w twoim wieku juz zona, dzieci" lub: "ktos taki jak Ty moglby miec to i owo" Tym filmikiem chce tez przestrzec przed soba kazda dziewczyne w Polsce, nie chce nikogo oklamywac. Napewno jest wiele dziewczyn z ktorymi moglbym byc ale lepiej bedzie jak sobie uloza zycie z kims kto bedzie je kochal, bo przy mnie zadna z nich nie mialaby na to szansy. To bylby najgorszy mozliwy wybor.
Obserwuj wątek
    • 24680abde13579 Re: Na ZAWSZE sam ? 12.04.17, 21:20
      Widzisz, takie jest życie. Jak to ładnie ująłeś w filmie "padłem ofiarą manipulacji:" Aż mi się tu na usta ciśnie słowo "hipokryzja". Tak hipokryzja ze strony kobiet jakiej na tym świecie nie brakuje. Jak dla mnie jest niepojęte to jak można w taki sposób potraktować drugiego człowieka. Nie mieści mi się to po prostu w głowie. Często zadaje sobie jedno pytanie: "Dokąd zmierza ten świat?!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka