iberka 29.01.05, 20:16 Jestem ciekawa jaki wg was jest prawdziwy meżczyzna?cechy osobowości?wygląd? co powinin robic a czego absolutnie nie? iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisua Re: Do dziewczyn:-) 29.01.05, 20:34 prawdziwych mężczyzn juz nie ma..;/ wygineli jak ..dinozaury Odpowiedz Link
anula001 Re: Do dziewczyn:-) 29.01.05, 20:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=18131707&a=18131707 wejdz tu, juz pisalismy o tym) -- Swiat według Singli You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one... Odpowiedz Link
123456789a1 Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 00:01 ja sprawdziłem własnie - jestem prawdziwy.... o tutaj.... i tutaj też ... Odpowiedz Link
123456789a1 Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 00:37 iberka napisała: > uszczypnąłeś się ? tak wziół ja odchylił kreszowy dres nike, odsunoł łancuch i sie uszczypnoł w naładowane karczycho, ale komóra zadzwoniła że bryka źle stoi pod clubem Odpowiedz Link
jumar1 Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 00:39 Najpierw sie przywitam!! ...a teraz do rzeczy...z wszystkich marek odzieży sportowej NIKE chyba jest jeszcze najmniej dresiarska! Robia jednolite,schludne i proste dresy...takie jak byc powinny!..malutki znaczek,dobry gatunkowo materiał i najlepiej jednokolorowy... Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
123456789a1 Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 00:41 Z mojej obserwacji wynika że NIKE jest ostatnio na topie u DRESÓW > Robia jednolite,schludne i proste dresy...takie jak byc powinny!..malutki > znaczek,dobry gatunkowo materiał i najlepiej jednokolorowy... koniecznie znaczek i koniecznie jeden kolor np. czarny dobrze odbija łańcuch złoty Odpowiedz Link
jumar1 Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 00:45 jak sie ciągnie delikwenta za autem to i tak jemu wszystko jedno...dresowi tym bardziej Odpowiedz Link
123456789a1 Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 00:48 Mozna by założyc strone parującą młode wykształcone singielki i przysojnych dresów z doswiadczeniem w branży, co wy na to? Pewnie była by to jakaś odniana od wymuskanych japiszonów. Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 00:54 123456789a1 napisał: > iberka napisała: > > > uszczypnąłeś się ? > > > tak wziół ja odchylił kreszowy dres nike, odsunoł łancuch i sie uszczypnoł w > naładowane karczycho, ale komóra zadzwoniła że bryka źle stoi pod clubem hola, hola, o dresach to Ty wiesz niewiele i od NIKEa proszę się odstosunkować, jedyna pożądna firma na szczęście mało gryząca w oczy logo, więc niepopularna w środowisku Odpowiedz Link
123456789a1 Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 00:59 tak jak juz pisałem "na miescie" jej popularność gwałtowniwe wzrosła, zajmując szczytowe pozycje na przeglądzie "dress trendy 2005" - czytaj stacje benzynowe na terenie kraju i stodoły disco polo Odpowiedz Link
alter50 Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 07:46 a czy ktoś widział oststnio prawdziwego faceta,bo ja nie................. Odpowiedz Link
coobad Re: Do dziewczyn:-) 02.02.05, 18:55 alter50 napisał: > a czy ktoś widział oststnio prawdziwego faceta,bo ja nie................. codziennie! jak tylko do lustra zaglądam! i w oczy koleżanek... hi hi! ;PPP Odpowiedz Link
iberka dres?japiszon? 02.02.05, 09:40 jak dla mnie to "dresy na fitnessy" a na codzien w zyciu bym dresu nie zalozyla <nawet moje domowe stroje to nie sa dresy>.Niech sobie te dresy beda najdrozsze i najmodniejsze ja modna byc nie musze,hihih. Jesli tkos lubi,prosze bardzo ,nie mam nic przeciw niemniej jednak gybym umówila sie na randke w ciemno a tam przyszedlby osobnik w dresie etc etc to pewnie po 5 minutach zadzwonilby moj tlefon i czesc piesni.Okrutne?nie,prawdziwe .Niestety mnie panowie w dresach kojarza sie bardzo zle.To tak abstrahujac od tematu prawdziwego mezczyzny.Wole klasyczne jeansy ,granitury :- ),krawaty.sweterki,koszule + odp obuwie czyli nie adidasy. iza no to teraz ciekawa jestem kto pierwszy zacznie Odpowiedz Link
jumar1 Re: dres?japiszon? 02.02.05, 09:45 Czesc Izunia)) ...dla Ciebie musiałbym zmienic cała garderobecaaaaaaluuusieeeeńk ą))) ....normalnie szok hihii!Alez Ty wymagajaca jestes Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
iberka Re: dres?japiszon? 02.02.05, 09:47 Jum, czytajac powyzsze posty domyslilam sie,hihih, ale wiesz.....czasami warto.Poza tym calej nie trzeba,dresy na fitnessy niech zostana iza Odpowiedz Link
jumar1 Re: dres?japiszon? 02.02.05, 09:49 na fitness(wolałbym okreslenie siłownia w męskim wykonaniu)mam kapitalne spodenki i moje słynne japonki(X-men'y) ..więc wybacz...jedynym dresem jakim posiadam sa spodnie polarowe w kolorze beżowym...i gwarantuje lepszych nie widziałem w zyciu!!!..szczególnie jak spod nich wystaje kawałek białej męskiej bielizny Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
iberka Re: dres?japiszon? 02.02.05, 09:51 na na siłowni nie bywam,miesnie swietnie sie cwicza od klawiatury i dzwigania zakupów hehe a spodnie polarowe tez mam,hihi,tylko nie metkowane,bo ja wszystkie metki i tak ucinam...zawsze mnie gdzies gryza Iza Odpowiedz Link
jumar1 Re: dres?japiszon? 02.02.05, 09:54 ...szczególnie te w pasie cwiczą sie od klawiatury)))))) ...a z tym zwiganiem to jest przewrotne!!....jesliby przyjąc ze faktycznie sie cwicza to najlepiej sie ćwicza gdy zrobisz duzo zakupów...a gdy zrobisz duzo zakupów ,masz duzo do zjedzenia....wiesz do czego zmierzam) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
iberka Re: dres?japiszon? 02.02.05, 09:56 a czy zakupy sa tylko do jedzenia?ja nie lubie ich robic ale czasami musze za to godziny moge spedzac kupujac buty torby,szale ,koszule,bielizne Odpowiedz Link
iberka Re: dres?japiszon? 02.02.05, 10:04 a moze byc inna chociaz kiedys czytalam,ze niektorzy zmieniaja buelizne raz w tygodniu,brrrrrrrr Odpowiedz Link
alter50 Re: dres?japiszon? 02.02.05, 10:00 jakie dressy jakie dressy,skąd Wam w ogóle te bezmózgowe zjawiska przychodza do głowy.na miłośc boską...ludzie.. Odpowiedz Link
iberka Re: dres?japiszon? 02.02.05, 10:02 ja spotykam je na ulicach.....głównie w Krakowie na rynkui jego okolicach Odpowiedz Link
alter50 Re: dres?japiszon? 02.02.05, 10:04 Jesooooooo w Krakowie...............pozdrawi am moje miasto szczególnie ulice Wielopole................co ja robie w tej Warszawie .......... Odpowiedz Link
iberka Re: dres?japiszon? 02.02.05, 10:05 no widzisz,wsiadaj w pociąg i do Krakowa,stąd w góry juz tylko jeden skok,szykuję sanki Odpowiedz Link
konrado80 Re: dres?japiszon? 02.02.05, 10:02 to widze Izuniu ze tak jak ja nie przepadasz za chodzeniem na codzien w dresach Odpowiedz Link
alter50 Re: dres?japiszon? 02.02.05, 10:05 No nie ja sie zabije ,oni dalej o dresach........... Odpowiedz Link