jumar1 14.04.05, 22:59 ..lepsze jest przywiązanie!!!...przynajmniej wiadomo czego mozna sie spodziewac! ...po ciemku to nawet odlać sie jest ciężko,a co dopiero zyc! pzdr. Jumar Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 14.04.05, 23:00 ale Ty dziś pieprzysz jak potłuczony, Misiek naćpałeś się, czy co??? Odpowiedz Link
martolka Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 12:08 zoskaanka napisała: > bleeeeeeeeeeeeee no co ty! mniaaaam! Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 12:11 martolka napisała: > zoskaanka napisała: > > > bleeeeeeeeeeeeee > > no co ty! mniaaaam! > no nie poradzę, że bleeeeeeeeeeee))))) Odpowiedz Link
martolka Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 12:38 > no nie poradzę, że bleeeeeeeeeeee))))) ale taki prawdziwy glog, z Norwegii, z goździkami i migdałami, mmmhm? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 15:29 martolka napisała: > > no nie poradzę, że bleeeeeeeeeeee))))) > > ale taki prawdziwy glog, z Norwegii, z goździkami i migdałami, mmmhm? bleeeeeeeeeeee z glutem mi się kojarzy, choć nigdy tego nie próbowałamPPPPP Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 14.04.05, 23:03 Za duzo przebywa w moim towarzystwie.Wirtualnym oczywiście;P Odpowiedz Link
losiek75 Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 14.04.05, 23:13 w milosci to d... trzeba miec twarda Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 14.04.05, 23:15 sorry musiałabym być złośliwa w bardziej wyczerpującej wypowiedzi, a nie mam ochoty na to... Odpowiedz Link
suza Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 09:42 bezecnymen napisał: > a dupa do miłości wlasnie Odpowiedz Link
suza Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 09:45 a, pewnie, ze do dupy. ktos juz nawet stwierdzil (zlosnik5??) ze czekolada lepsza wiec jedzmy duzo czekolady zamiast narzekac na dodupizm milosci Odpowiedz Link
zlosnik5 Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 09:56 jest tylko jeden minus mojej teorii,za duzo czekolady i sie tyje ,ale czego sie nie robi dla przyjemnosci Odpowiedz Link
suza Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 10:01 zlosnik5 napisała: > jest tylko jeden minus mojej teorii,za duzo czekolady i sie tyje ,ale czego sie > nie robi dla przyjemnosci No, to jest minus gigant, ze tak powiem, ale wlasnie, co tam! Niech zyja duze pupy! ) Odpowiedz Link
suza Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 11:02 milosc faktycznie jest do dupy, bo od tej milosnej czekolady dupa rosnie, prawda... rosnie duza okraglutka ze az strach no i spodnie trach )) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 15:07 to może wysmarowac dupe czekolada i dopiero wtedy kochać???? chyba spróbujęPPPPPP Odpowiedz Link
anula001 Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 11:23 jesli masz jakies klopoty to czemu nic mi nie mowisz? milosc nie jest do dupy, tylko nasze wyobrazenie do niej, bo zawsze nikaj koreluje z rzeczywistoscia Odpowiedz Link
suza Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 11:42 anula001 napisała: > jesli masz jakies klopoty to czemu nic mi nie mowisz? Ale kto ma klopoty? Ja, czy jumar ? Bo ja nie mam obecnie (odpukac). > milosc nie jest do dupy, tylko nasze wyobrazenie do niej, bo zawsze nikaj > koreluje z rzeczywistoscia zgadza sie! dlatego preferuje czekolade! czekolada jeszcze nigdy mnie nie rozczarowala ) Odpowiedz Link
anula001 Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 11:51 hihi, mialam na mysli jumara jako autora watku)) PS mnie raz czekolada rozczarowala ta babelkowa czy jak jej tam Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 11:28 niezwykła głębia bije z tego postu, JumarroPP Odpowiedz Link
anula001 Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 11:30 cos ostatnio jumarek nasz ma chyba styki przepalone) Odpowiedz Link
sylwia175 Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 12:42 Moze i milosc jest do dupy, ale bez niej zycie nie ma sensu!!))))))) > Odpowiedz Link
martolka Re: Miłość jest do dupy!!!!!!! 15.04.05, 12:36 Jumar napisał: > Miłość jest do dupy "Palce w gardło miłości", jak śpiewał niegdyś Nick Cave. No i właśnie. Odpowiedz Link