monikson 21.04.05, 20:57 Widzieliście ten film? Właśnie oglądam go po raz setny... )) Uwielbiam go! A szczególnie muzykę.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azazela Re: "Samotni" 21.04.05, 21:00 zgdadzam sie! w ogole "czeskie filmy" sa bardzo fajne Odpowiedz Link
emzecik Re: "Samotni" 21.04.05, 21:16 widziałem tylko raz, a dobrze Dobry, tylko mało optymistyczny... jak dla mnie Odpowiedz Link
ancia_m Uwielbiam :-) 21.04.05, 21:19 Od pierwszego razu w kinie byłam zachwycona. Potem wracałam do niego kilkukrotnie, ostatnio zanabyłam też sobie płytkę i zrobiłam powtórkę z rozrywki No, a ta muzyczka - rewelacja! Odpowiedz Link
monikson Re: Uwielbiam :-) 21.04.05, 21:21 Trafiłam właśnie na czeskiej tv)) Szkoda ze nie od początku, ale i tak super... Odpowiedz Link
ancia_m Re: Uwielbiam :-) 21.04.05, 21:23 pewnie, że fajnie Ja jednak musze zrobić sobie małą przerwę, bo co za duzo to niezdrowo. Ostatnio oglądałam troszkę jakby od nowa, bo po dłuższej przerwie i to było TO Odpowiedz Link
monikson Re: Uwielbiam :-) 21.04.05, 21:42 A zawsze jak jestem w Pradze to chodzę do tej knajpy gdzie pracowała Vesna))) Byłaś tam moze? Odpowiedz Link
ancia_m Re: Uwielbiam :-) 21.04.05, 21:47 NIE byłam Nawet nie wiedziałam, że knajpa ta istnieje!!! Jak będę się wybierała do Pragi to będę cię błagała o namiary A jak tam jest, tak jak w filmie? A tequili z pępka można się napić ? Odpowiedz Link
monikson Re: Uwielbiam :-) 21.04.05, 21:52 Służe uprzejmie namiarami Niestety takich numerów jak w filmie tam nie robią... Jest bardzo fajnie, zupelnie normalnie, ale wszystko wygląda tak jak w fimie Odpowiedz Link
ancia_m Re: Uwielbiam :-) 21.04.05, 23:16 To ja sie na pewnie przypomne Szkoda, że nie robią, ale może jak poproszę przystojnego kelnera to mi zademonstruje jak się wysysa teqiulę z pepuszka Odpowiedz Link