anula001 17.09.05, 19:49 caly dzien. ja rozumiem,ze weekend, ale na pewno nie wszyscy wychodza. ehh, kiedy to bylo gdy weekend czy nie-weekend czlowiek stukal posty) milego wieczoru. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: Pustka na tym forum:( 17.09.05, 19:54 Mnie by dzisiaj juz nic nie wygoniło z domu, tak zmarzłam popołudniu A teraz mam kilo winogron, 2 piwa i 3 filmy do obejrzenia Więc przenosze się przed tv, jak skończę to się podzielę wrażeniami Odpowiedz Link
anula001 Re: Pustka na tym forum:( 17.09.05, 19:57 racja, ale wiesz co pomyslalam? ze niektorzy jakby sie tego wstydzili,ze w weekend siedza w domu i nie zakladaja nawet watku czy ktos jest na forum czy cos. Nie wiem, moze sie myle, ale czasem odnosze takie wrazenie. Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Pustka na tym forum:( 17.09.05, 20:36 heloł! )))) dziś miałam mały urlopik od kompa. ale chyba zbyt mały. ))))) witam wieczornie, cmooook Odpowiedz Link
anisua Re: Pustka na tym forum:( 17.09.05, 20:59 niektórzy mają coś do zrobienia w domu... a teraz kryminalni górą Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Pustka na tym forum:( 17.09.05, 21:04 he he, dokładnie. )))) ja chyba też zaraz sobie pójdę - coś mi się spać chce. ))) buźka Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Pustka na tym forum:( 17.09.05, 22:39 ja wlasnie siedze na imprezie babskie party - urodziny mojej mamy... dobrze, ze ma fajne przyjaciolki i nie musze sie z jakimis dretwymi ciotkami meczyc, ale i tak juz bym sobie poszla ale jeszcze nie moge, dlatego wyrwalam sie na chwile do kompa Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. EKGW Odpowiedz Link
diabel-tasmanski staram sie to zmienić. 19.09.05, 01:18 musi czuwac ktos by spac mógł kots Odpowiedz Link