od_ucha_do_ucha Re: Muzycznie! 01.05.07, 17:17 video.music.yahoo.com/up/music/music/?rn=1301797&vid=39929206&stationId=&curl=http%3A%2F%2Fmusic.yahoo.com% 2Fmusicvideos odkrycie dzisiejszego popołudnia...śiwtnie pasuje do dzisiejszej pogody Odpowiedz Link
od_ucha_do_ucha Re: Muzycznie! 01.05.07, 17:20 no i mam..władowałam nie to co trzeba ... u mnie ćwierka Kasia McPhee z jakiegos pepsi smash...bardzo studyjnie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu niepospolity cover :D 01.05.07, 19:12 ziomy maja pomysl na ten utwor :] www.youtube.com/watch?v=CnyFRaEKZqI Odpowiedz Link
marecki-34 Re: Muzycznie! 08.05.07, 09:15 www.youtube.com/watch?v4bOINhVyIc całkiem fajne elektro jeśli wam się spodoba piszcie maile podeślę linki na RapidShare gdzie można ściągnąć ich ostatni album Odpowiedz Link
sottobosco Re: Muzycznie! 08.05.07, 12:44 )) polecam www.youtube.com/watch?v=VHa-fEpMkJ0 www.youtube.com/watch?v=RqAPbFm4tXQ www.youtube.com/watch?v=ZUqMMvwYJWk www.youtube.com/watch?v=PpGb8OFJyR8 Odpowiedz Link
garsc_piachu FSOL 09.05.07, 01:45 ech kiedy to bylo... www.youtube.com/watch?vylzsdb13NU www.youtube.com/watch?v=s3YcE0jENwA www.youtube.com/watch?v=EQU8faATfmU Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Muzycznie! 09.05.07, 21:15 o cholera ale pokrecone www.youtube.com/watch?v=8M2fS88Efm8 Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Muzycznie! 31.07.07, 18:38 ostatnio to za mna chodzi pl.youtube.com/watch?v=HnG8HGGaJx4 Odpowiedz Link
atrophy Re: Muzycznie! 29.09.07, 19:46 Dawno mnie u Was nie było... A po powrocie (choć nie do końca, bo nie spełniam od jakiegoś czasu założeń forum) stwierdziłam z pewnym smutkiem, że mój ulubiony wątek poniekąd padł... Czas więc go reaktywować, jak to zwykle u mnie bywa, niezgodnie z regułami, czyli bez angażowania YouTuBe'a... Koncerty na żywo - www.archive.org/index.php Pozwolę sobie coś zaproponować: Banyan: www.archive.org/details/banyan2007-01-13 Buckethead: www.archive.org/details/buckethead2006-04-01.flac16 Eckobase: www.archive.org/details/eckobase2004-02-15demo.flac16 Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Muzycznie! 10.11.07, 12:54 www.youtube.com/watch?v=Kusr-t5r-tg tomasz stanko :] Odpowiedz Link
arktur part I i II 02.12.07, 16:55 Can't you see It all makes perfect sense Expressed in dollars and cents, Pounds, shillings and pence Odpowiedz Link
raknor Re: Muzycznie! 03.12.07, 10:18 bo widziałem trochę hh w linkach więc wrzucę moim zdaniem już klasykę: pl.youtube.com/watch?v=6Z0qE6yiS7Y&feature=related pl.youtube.com/watch?v=T8NI06OZChA&feature=related Odpowiedz Link
raknor Re: Muzycznie! 03.12.07, 10:20 pl.youtube.com/watch?v=ai2ifhdYD5o&feature=related Odpowiedz Link
raknor Re: Muzycznie! 03.12.07, 10:35 i coś pozytywnego: majaks.wrzuta.pl/audio/eOaMrL4oPX/molesta-swiat_da_sie_lubic Odpowiedz Link
condziu Royksopp - What Else Is There 26.01.08, 19:11 Wkręcił mnie ten zespól z norwegii .. rewelka RealPlayer www.hosting-media.com/fr/virgin/labels/video/smilrtsp/0094631148125-01_07-high.ram Windows Player www.hosting-media.com/fr/virgin/labels/video/smilrtsp/0094631148125-01_07-high.wmx It?s about you and the sun A morning run The story of my maker What I have and what I ache for I?ve got a golden ear I cut and I spear And what else is there Roads and getting nearer We cover distance still not together If I am the storm if I am the wonder Will I have a flashlights nightmares And sudden explosions There?s no room where I can go and You?ve got secrets too I don?t know what more to ask for I was given just one wish It was me on that road But you couldn?t see me Too many lights out, but nowhere near here It was me on that road Still you couldn?t see me And then flashlights and explosions Roads end getting nearer We cover distance but not together I am the storm I an the wonder And the flashlights nightmares And sudden explosions I don?t know what more to ask for I was given just one wish Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Morrissey - Life Is A Pigsty 28.01.08, 22:47 www.youtube.com/watch?v=p1V27pzCcqw It's the same old S.O.S. But with brand new broken fortunes And once again I turn to you Once again I do I turn to you It's the same old S.O.S. But with brand new broken fortunes I'm the same underneath But this you, you surely knew Life is a pigsty Life is a pigsty Life is a pigsty Life is a pigsty Life, life is a pigsty Life, life is a pigsty Life, life is a pigsty Life is a pigsty And if you don't know this Then what do you know? Every second of my life I only live for you And you can shoot me And you can throw me off a train I still maintain I still maintain Life, life is a pigsty Life is a pigsty And I'd been shifting gears all along my life But I'm still the same underneath This you surely knew I can't reach you I can't reach you I can't reach you anymore Can you please stop time? Can you stop the pain? I feel too cold And now I feel too warm again Can you stop this pain? Can you stop this pain? Even now in the final hour of my life I'm falling in love again Again Even now in the final hour of my life I'm falling in love again Again Again Again I'm falling in love again Again Again Again poznane dzieki wampirowi. ciekawe co u niego Odpowiedz Link
raknor pih - semper fidelis 01.02.08, 09:11 ubotbce.wrzuta.pl/audio/w1x9IUQLvo/pih_-_semper_fidelis_nadal Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Muzycznie! punkrocker 07.05.08, 11:05 chodzi to to tak za mna i chodzi www.youtube.com/watch?v=FIiP-aAaupA Odpowiedz Link
tanger.soto Re: Muzycznie! punkrocker 07.05.08, 14:14 > chodzi to to tak za mna i chodzi Odpowiedz Link
kalina_k Re: Muzycznie! 11.05.08, 21:27 ja wchodzę na www.muzyka.pilsner.pl. i włączam sobie którąś sjestę niedzielną. polecam. można też wybierać piosenki po wykonawcach. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu czeslaw i franek ki 30.06.08, 12:03 www.infomuzyka.pl/Muzyka/10,83872,5379593,Czeslaw_Spiewa___Mieszko.html www.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Grace Jones 30.11.08, 19:19 www.youtube.com/watch?v=GSCBqoheQN8 www.youtube.com/watch?v=JIr8kzjBaqw Odpowiedz Link