czarny.onyks 12.01.07, 22:14 piątkowe, leniwe wieczory... Kawa stoi obok, necik właczony, radio gra.... Nie trzeba nic robić, nigdzie wychodzić,wolnośc niczym nieskrepowana... A Wy co porabiacie ? Jakieś randki w planach?;P A może już śpicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona2727 Re: Uwielbiam takie 12.01.07, 22:30 a ja słucham radia też... Lista się skończyła, gadam z Kimś przez net, a oczy się kleją )) Odpowiedz Link
hollygolightly85 Re: Uwielbiam takie 12.01.07, 22:38 ja też już w domku..byłam na spotkaniu wczesniej, ale jakoś nie miałam nastroju pubowo- klubowego więc uciekłam szybciutko. czasem przychodzą takie wieczory, ze najlepiej się człowiek czuje we własnym towarzystwie, ewentualnie z dobrą ksiązką i jakąś fajną muzyką z głośnika Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Uwielbiam takie 12.01.07, 22:52 szkoda tylko, że muszę jutro iść do pracy więc nici z długiego siedzenia;/ Odpowiedz Link
mrilluminati Re: Uwielbiam takie 13.01.07, 00:45 Wiesz, w sumie się z Tobą zgadzam, samotność często bywa lekarstwem na wszystko. Ale jak to w medycynie, co dawkuje się w zbyt dużych ilościach staje się dla organizmu toksyczne. Zasadniczo uważam się za szczęściarza, jednakże brakuje mi tej wymarzonej, romantyczki przy moim boku . Ach wtedy byłby to iście boski żywot, no ale cóż, nie ma tak łatwo, każdy musi swoje odcierpieć . Odpowiedz Link
hollygolightly85 Re: Uwielbiam takie 13.01.07, 10:35 ech,chyba nie tylko Tobie tego brakuje... no,ale co zrobić jak tej romantyczki/romantyka nie ma?trzeba sobie jakoś radzić! Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Uwielbiam takie 13.01.07, 10:41 No to jak sobie radzimy????? z samotnością i nie tylko Odpowiedz Link