altu 13.03.07, 14:36 myślicie już o weekendach majowych? w trakcie których można gdzieś wybrać się za miasto? na wycieczkę? w odwiedziny.. a długi majowy weekend? macie już jakieś plany? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magnuna Re: majówki 13.03.07, 14:41 wesele, potem odzwiedziny znajomych;pokaze im miasto i eskapada do Adrspachu Odpowiedz Link
feliciae Re: majówki 13.03.07, 14:43 Tak. I nie mam najmniejszego pojecia, co będę wtedy robiła. I szalenie mnie to ekscytuje))). Odpowiedz Link
sudione Re: majówki 13.03.07, 16:30 altu napisał(a): "myślicie już o weekendach majowych?" Ja nie wiem co będę robił za 10 minut, a co dopiero w maju [pewnie będę "dymał" w pracy, bo "żonkosie" i ojczulkowie będą chcieli mieć wolne]. Zaraz poszukam sobie co dzisiaj w Krakowie jest fajnego i pewnie wyruszę w miasto, bo przed chwilą mi się plany rozpieprzyły na 4 świata strony. Odpowiedz Link
altu Re: majówki 13.03.07, 16:46 no wiesz.. ja też nie wiem, co będę robiła.. chciałabym jechać do Pragi na parę dni. a czy to wyjdzie.. to nie wiem.. Odpowiedz Link