rosa_portogallo 07.06.07, 21:43 Wlasnie bylam na filmie Super! Ktos jeszcze go widzial? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
condziu Re: Wielka cisza 07.06.07, 21:44 Dawno temu w Muranowie ... świetny dokument ! Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Wielka cisza 07.06.07, 21:49 Ze juz od dawna grany, to wiem Wg mnie dokumentem jest tylko przy okazji...Bardziej po prostu pieknym filmem Przyjrzalam sie przy okazji jakby to bylo, gdyby spelnilo sie jedno z moich marzen...czyli rok w zamknietym klasztorze, spedzony na medytacjach i bardzo prostym zyciu...Nadal marze Odpowiedz Link
condziu Re: Wielka cisza 07.06.07, 22:11 rosa_portogallo napisała: > Wg mnie dokumentem jest tylko przy > okazji...Bardziej po prostu pieknym filmem Pójdźmy na kompromis ... to był film dokumentalny Przy okazji podziwiam marzenie, ambitne. Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Wielka cisza 08.06.07, 15:31 Kompromis - to piekny film, dokumentalny, przy okazji;P Nie przyszlo mi do glowy patrzec na moje marzenie w kategorii: ambitne...hmmm. Raczej niecodzienne. I dosc osobiste. Znajoma, z ktora film ten obejrzalam, miala dokladnie odwrotne odczucia: po co tak w zyciu sie ograniczac? Po co tak zamykac, wyrzekac itp. Wg mnie ma to sens. To jedyne w swoim rodzaju przezycie prostoty, powrotu do korzeni, siebie i kontaktu z Bogiem jakie istnieje. W surowych warunkach, fakt, ale przez to jestem jeszcze bardziej ciekawa jakby to bylo...Plus przepiekne obrazy, dzwieki, no po prostu uczta dla duszy...Kupie ten film, napewno Odpowiedz Link
raknor Re: Wielka cisza 07.06.07, 21:52 Jakbym zachował parę razy cisze a nie kłapał jęzorem wszystko co wyda się zabawne to bym może nie zastanawiał się teraz czy nie zraziłem do siebie jednej uroczej osoby ... Ehhh nie ma letko Odpowiedz Link
okazjonalny_nick Re: Wielka cisza 07.06.07, 22:31 Widziałam jakiś czas temu. Film niezwykły. Uderzający niemal dotknięciem ciszy. Polecam! Odpowiedz Link
eclectric Re: Wielka cisza 07.06.07, 23:22 Miałem iść, ale nie zdążyłem Stanęło na "Szczęściu" i również bardzo polecam! Odpowiedz Link