sottobosco 03.11.07, 23:42 taki totalnie zupełny (zupełnie totalny? ) wyłączenie sie na czas jakiś da się tak? pomaga? macie na to sposoby? szukam recepty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sottobosco Re: reset 03.11.07, 23:47 zmęczonam myśl goni za myślą, obowiązki otaczają, zwykłe sprawy, codzienność... sen nie pomaga, wyjechać nie mogę Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: reset 03.11.07, 23:53 to tak jak ja... obecnie staram się do niczego nie zmuszać znowu kłamie zmuszam się, żeby wstawać rano i iść do pracy... Odpowiedz Link
ta_ann :-) 03.11.07, 23:56 dziewczyny (s&s), skąd od jakiegoś czasu poczucie, że jesteście jedną osobą? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: :-) 04.11.07, 00:03 dobre! ja jestem jedna, jedyna i niepowtarzalna sottobosco z pewności też chyba ta "włoskość" nicków wpływa na Twoje poczucie Odpowiedz Link
sottobosco Re: :-) 04.11.07, 00:13 a może coś w tym jest? czy my brzmimy jakbyśmy były jedną osobą? a teraz będziemy same ze sobą rozmawiać ))) Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: :-) 04.11.07, 00:15 takie lekkie rozdwojenie jaźni z tego co pamiętam muzykę taką samą lubimy i zaczynam się bać czy przypadkiem nie rozmawiam sama z sobą czekamy, czekamy na Ann co nam powie... Odpowiedz Link
sottobosco Re: :-) 04.11.07, 00:21 ej, poczekaj opiszę siebie, jaka dziś jestem czarne szerokie spodnie, czarny sweter, pasek ze srebrną klamrą, bose stopy w psich kudłach, pink floyd na uszach z wish you were here akustycznym a moje alter ego? )) Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: :-) 04.11.07, 00:25 sottobosco napisała: > ej, poczekaj > opiszę siebie, jaka dziś jestem > czarne szerokie spodnie, czarny sweter, pasek ze srebrną klamrą, bose stopy w > psich kudłach, pink floyd na uszach z wish you were here akustycznym > a moje alter ego? )) > mówisz i masz dzinsy, koralowy sweter, stopy nie gołe (zimno!), Ive M, R.Yamagata na dzisiejsza noc zastanawiam się czy nie powinnam juz spać Odpowiedz Link
sottobosco Re: :-) 04.11.07, 00:27 a wiesz, że właśnie myślę o tym samym? )) aż strach się bać Odpowiedz Link
puzzle33 Re: :-) 04.11.07, 07:47 sottobosco napisała: > teraz będziemy same ze sobą rozmawiać ))) Bardzo pouczające, a jeszcze gdyby prześledzić ewentualny zapis rozmów rozłożonych w czasie... Odpowiedz Link
puzzle33 Re: reset 04.11.07, 09:58 sottobosco napisała: > taki totalnie zupełny (zupełnie totalny? ) wyłączenie sie na czas jakiś > da się tak? W zupełnie niezauważalny sposób, trzeba żeby ci nie zrobiło się "bang" na środku ulicy. pomaga? Nie służy do pomagania, lecz do przyjemności w bardzo szerokim spektrum. > macie na to sposoby? > szukam recepty Trochę zagłębić się w siebie lub inaczej - pozwolić sobie - być sobą. Odpowiedz Link
puzzle33 Re: reset 04.11.07, 10:00 Pominęłam > wyłączenie sie na > czas jakiś > W zupełnie niezauważalny sposób, trzeba uważać > żeby ci nie zrobiło > się "bang" na środku ulicy. Odpowiedz Link