Gość: myślak do wszytskich IP: 94.75.121.* 26.09.10, 19:02 Czemu tak się sadzicie z tymi pieniędzmi ? Czy jak wychodzicie rano do pracy to też uważacie się za szmaty które lecą na pieniądze? Czy jak odbieracie pensję tyś, dwa a może i 10 tyś to uważacie się za prostytutki? Ludzie robią co chcą, pracują gdzie chcą i dostają za to wynagrodzenie. Tak samo robi Pan Kondrat. Tyle tylko że za duże pieniądze i nie którym to strasznie wadzi. Czyż to nie jest oznaka małości ? Zazdrościć innym ich sukcesu? Pan Kondrat sam powiedział że do aktorstwa już nie wróci. Ma inna pasję. Wina. Trzeba szanować ludzi z pasją. Ja osobiście bardzo szanuję Pana Kondrata za co robił i za to co robi teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
lala1949 Re: do wszytskich 27.09.10, 18:44 Gość portalu: myślak napisał(a): > Czemu tak się sadzicie z tymi pieniędzmi ? Czy jak wychodzicie rano do pracy to > też uważacie się za szmaty które lecą na pieniądze? Czy jak odbieracie pensję > tyś, dwa a może i 10 tyś to uważacie się za prostytutki? Ludzie robią co chcą, > pracują gdzie chcą i dostają za to wynagrodzenie. Tak samo robi Pan Kondrat. Ty > le tylko że za duże pieniądze i nie którym to strasznie wadzi. Czyż to nie jest > oznaka małości ? Zazdrościć innym ich sukcesu? > Pan Kondrat sam powiedział że do aktorstwa już nie wróci. Ma inna pasję. Wina. > Trzeba szanować ludzi z pasją. Ja osobiście bardzo szanuję Pana Kondrata za co > robił i za to co robi teraz. > ja też uważam że trzeba szanować p.Kondrata te reklamy są całkiem niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:34 Związał się z kontraktem z bankiem i mniej więcej od tego czasu zaczął kręcić nosem na aktorstwo, opowiadając w wywiadach jakieś głodne kawałki. Jakby zapomniał, że niegdyś grał w telenoweli i śpiewał durną pioseneczkę o mydełku... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.epoki Re: Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia zwią 29.09.10, 20:47 koles, jak nie skumales, ze z tym mydelkiem to byla parodia i kabaret, to lepiej wracaj do odrabiania lekcji, bo bedziesz do emerytury w tym gimnazjum siedzial :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLM Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... IP: *.chello.pl 29.09.10, 13:52 aktor z niego przeciętny, a tymi durnymi reklamami ING to się można już porzygać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubuu a to jest aktor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 16:55 zapomniałem że p. Kondrat jest aktorem dawno nie widziałem go w żadnym filmie myślałem że zrezygnował. Za to pewnie bogatszy jest już niż Majkel Dżekson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzST Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... IP: *.toya.net.pl 29.09.10, 17:30 Najważniejsze, że pieniążki z reklamy są, a propozycji roli n.p.w TV tasiemcu nie ma i nie będzie; casus Fronczewskiego - nie ma go jako aktora, za to w radiu i TV - co chwilę jest...w reklamach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... IP: *.gemini.net.pl 29.09.10, 18:22 Marek Kondrat od zawsze znacznie przekracza obowiązujące - a raczej krępujące - aktora standardy. Z jednej strony "Mydełko Fa" a z drugiej zasługujące na Złotego Lwa aktorstwo reklamowe. Marek Kondrat jest jak Pałac Kultury - wkurza niektórych (nielicznych) swoją unikatowością, i tak na prawdę jest symbolem z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pitcher Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... 29.09.10, 18:43 Owszen Pan Kondrat jest z ING dlugo. Ale nie jest zadnym ewenementem. CO ciekwawe nawet w samym ING nie jest rekordzista. Np Frederik de Groot (holenderski aktor) ma z ING Canada kontrakt od 1997 roku Odpowiedz Link Zgłoś
kampai Re: Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia zwią 30.09.10, 09:14 Jestem klientem OFE ING. Nie zarabiam na reklamach produktów bankowych i ubezpieczeniowych. Nie mam tego szczęścia. Ale się nie czepiam. Natomiast o ile wiem, moje składki w ING są wirtualne, takoż i wysokość emerytury. Jednak mimo mojej ponurej przyszłości teraźniejszość pana Marka i ING i chyba przyszłość jest komfortowa. Mimo, że płacę składki obowiązkowe i to nie małe, jedynym efektem mojego istnienia w systemie są szklane wieżowce ING i winne pasje pana Marka. Słabe to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 09:52 NIe prawda ze on ma z nimi kontrakt przez 12 lat bo w tym czasie raz ING rozwiazalo z nim umowe na jakis czas jak zaczal miec problemy w zwiazku jakis rozwod czy cos takiego i ING stwierdzilo ze zle taki ktos sie kojarzy. Wiem to od pracownika ING. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu dziś Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 16:59 Ten facet to zwykły chałturnik, nie szanuje się jako rzekomy aktor i tyle. Normalny miglanc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisod Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... IP: 94.254.207.* 01.10.10, 10:32 oceniaj banki: ocena-banku.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia gruby rychu Aktor i bank: stare małżeństwo. Historia związk... IP: 193.111.144.* 18.12.10, 17:12 taak, a ja za to płacę. W poniedzałek zamykam rachunki w ING, to niemoralne, żeby za taką bzdzinę płacić wielomilionowe gaże w ciągu tych 12 lat, to skandal, na tym niedoskonałym świcie jest wiele wku...aj...cych tematów, ale ten wkurw...ł mnie dzisiaj najmocnej i nie zamierzam tego tak pozostawić !!! Odpowiedz Link Zgłoś