Dodaj do ulubionych

Pułapki w BPH

30.11.10, 13:00
To dopiero cwaniacy. Rok temu kupowalam sprzęt komputerowy na raty, raty spłacam co miesąc przelewem, ale przy podpisywaniu umowy wciśnięto mi karte kredytowa, ze niby za darmo przez rok i w każdej chwili moge zrezygnować. Karty ani razu nie użyłam. Kiedy chcialam zrezygnowac okazuje się, ze zakup byl dokonany przy użyciu karty, więc należy sie prowizja za uzywanie karty.
Oszuści.
Obserwuj wątek
    • tussiaa Re: Pułapki w BPH 07.12.10, 22:49
      My z mężem kupowaliśmy w Media Markt, też wcisnęli nam kartę. Chciałam z niej zrezygnować gdyż obciążała moją zdolność kredytową a z niej nie korzystałam. Na infolinii powiedzieli mi, że aby zrezygnować muszę spłacić wszystkie raty kredytu, bo umowa karty jest powiązana z umową ratalną. Spłaciłam, napisałam pismo o rezygnacji. Trwało to jakieś półtora tygodnia i dostałam pismo, że kartę usunęli. Nie płaciłam żadnych prowizji.
    • laptopek24 BPH wciska karty kredytowe 08.12.10, 15:49
      BPH wciska karty kredytowe - nie ty pierwszy

Za Money.pl "Kupiłam w markecie telewizor na raty i bank BPH wcisnął mi kartę kredytową bezimienną. Nie rozumiem takiego zachowania banku. Skoro biorę kredyt ratalny, to po co mi opychają kartę. W dodatku dołączyli mi ubezpieczenie full wypas. Dobrze, że jej nie aktywowałam.
      Czy banki zawsze tak robią?"

www.money.pl/forum/temat,33,2475493,2475493,15,0,bph;wciska;karty;kredytowe.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka