zmechacony 13.01.11, 18:14 Ach... Być w gronie tych, którzy dostaną akcje w prywatnej emisji przed debiutem na NC... Rozmarzyłem się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TFI Re: Byłe gwiazdy Arki się chwalą: 20 proc. zysku IP: *.icpnet.pl 16.01.11, 20:50 Witam. Znając trochę sytuację od środka, kiedy jeszcze nie byli uciekinierami, daję im maksymalnie 3 lata zanim rozpoczną się wewnętrzne tarcia i atmosfera pęknie niczym mydlana bańka, a niektóre gwiazdy zamienią się w kule u nogi. Pan K mógłby już dać luz, z tym ciśnieniem na bycie w centrum uwagi (tak wszyscy wiedzą ile Pan osiągnął i będziemy o tym pamiętać już zawsze) i zrobić miejsce dla młodych, żeby też mogli zabłysnąć. Jeśli chcecie "zrzucać" się na pensje po 40 000 PLN brutto miesięcznie, luksusowe służbowe auta i bonusy, to wpłacajcie na to ich TFI, jeśli powstanie. Większość was jest w stanie sama osiągnąć podobną stopę zwrotu, inwestując samodzielnie. W artykule sponsorowanym zabrakło tylko adresu Caspara, ale zainteresowani znajdą. Mimo osobistego sceptycyzmu, gratuluję im pokazania pewnej instytucji, że może spier@@@ac ze swoimi bezczelnymi i chciwymi prezesami, dyrektorami i sprzedawcami na drzewo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Byłe gwiazdy Arki się chwalą: 20 proc. zysku IP: 222.128.41.* 17.01.11, 10:48 Sorry, ale 40 tys brutto to zarabia dyrektor finansowy w firmie gieldowej.... Wiec jesli ci goscie sa najlepszymi z najlepszych to pewnie maja udzial w zyskach i zdziwlbym sie gdyby wyciagali mniej niz milion zlotych rocznie. W PE carried interest to 20% zyskow, nei wiem jak tu maja, ale nawet powiedzmy 10% tylko to jest 6 mln (20% zysku, 300 mln assetow) i to jest dodatek do normalnej pensji.... Ja im zycze powodzenia. Niech wreszcie firmy finansowe beda polskie Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio zloty bozek 16.01.11, 21:19 i oto jak oszustwo i spekulacja, wyzysk i zycie na koszt innych staly sie nowym idolem tego swiata.... pfffff ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na-plus Byłe gwiazdy Arki się chwalą: 20 proc. zysku w ... IP: 91.206.210.* 16.01.11, 22:48 Jestem ciekawy ile będą te gwiazdy wyciągać, jak się trend na rynku odwróci. To jest dopiero twarda weryfikacja umiejętności. "na plus" na-plus.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Byłe gwiazdy Arki się chwalą: 20 proc. zysku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 07:48 20% w czasach gdzie ładując kasę w cokolwiek można było tyle wyciągnąć, to żaden wynik, pogadamy jak zaczną się spadki i korekty, wtedy szacun dla tych którzy cokolwiek zarobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elpe Byłe gwiazdy Arki się chwalą: 20 proc. zysku w ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 08:58 Faktem jest, że teraz Arka akcyjna jest jedną z najgorszych. Odpowiedz Link Zgłoś