lepar 20.01.11, 08:52 Dodajcie do tej opinii jeszcze wiadomości z blogu www.stracilem-z-bph.pl i mamy pełny obraz Banku BPH Opisane i udokumentowane przestępstwa BPH, kiedyś znajdą swój finał jako AFERA BANKOWA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lw73 BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 09:11 Dziady odradzam wszystkim jakikolwiek związkiem z tym bankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lepar BPH najgorszy 20.01.11, 11:10 O BPH można również poczytać tu OSZUSTWA BANKU BPH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: BPH IP: *.169.226.31.um.krosno.pl 20.01.11, 11:32 Kiedys tam pracowałam byl super bank a pozniej wszystko zepsuli Inwestorzy i Wyzsza Kadra zwłaszcza w Regionie Południowym dobrali aparatczykow ktorym dobrze placono za gonienie ludzi i wyrzucanie doswiadczonych bo mogli sie sprzeciwic kto mial swoje zdanie na temat etyki w relacjach klient-bank do zwolnienia i tak sie pozbyli kadry sami nic nie umieja no i na skutki fdlugo nie trzeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: BPH IP: *.acn.waw.pl 20.01.11, 13:37 Na BPH w zasadzie nie narzekam,mam tam firmowe konto Wkurza mnie tylko ich przetrzymywanie pieniedzy przed zaksiegowaniem.Wyslane np w piatek rano czasem sa ksiegowane dopiero w poniedzilaek po poludniu(w zasadzie standard u nich to dwa dni-przelew wyslany o tej samej porzez do ING byl na koncie juz w piatek ok 15 Odpowiedz Link Zgłoś
lepar Re: BPH 20.01.11, 14:30 Gość portalu: antek napisał(a): > Na BPH w zasadzie nie narzekam,mam tam firmowe konto > Wkurza mnie tylko ich przetrzymywanie pieniedzy przed zaksiegowaniem.Wyslane np > w piatek rano czasem sa ksiegowane dopiero w poniedzilaek po poludniu(w zasadz > ie standard u nich to dwa dni-przelew wyslany o tej samej porzez do ING byl na > koncie juz w piatek ok 15 To jest właśnie jedno przestępstw popełnianych przez BPH a nazywa się Nie uznawanie daty waluty, a datę księgowanie. Przeczytasz o tym na www.stracilem-z-bph.pl Można o tym przeczytać we wpisie ARTYSTYCZNY BIZNES, OSCYLATOR czyli jak w Polsce można kraść bezkarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... IP: *.ip.netia.com.pl 20.01.11, 09:43 a ja bym dodał do tej listy mBank. Spróbujcie coś poza systemem zrobić (o ile działa). Kokszmar. No i robienie ludzi w konia jako standardowy sposób postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
qusz mBank - mieszane uczucia... 20.01.11, 10:31 Witam, ja w mBanku mam konto od 8 lat ale od roku (gdy zacząłem wymagać czegoś więcej niż przelewy za Allegro) mam problemy. Problemy ze zmianami limitów na kartach, drogie kredyty, małe % za lokaty no i od 9 dni czekam na odnalezienie kasy, którą wciął wpłatomat!!! Wpłatomaty to porażka, mBank potrzebuje 30 dni na odnalezienie i zaksięgowanie wpłaty z wpłatomatu! Nie życzę nikomu, żeby mu wypłata zaginęła .. miesiąc bez grosza :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na-plus BPH ... IP: *.centertel.pl 20.01.11, 09:48 Ja również pożegnałem się z BPH szybciutko spłacając kredyt, bo bałagan tam panujący mnie przerażał ... "na plus" na-plus.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pechowyklientMulti Multibank to dno IP: *.frh.faurecia.com 20.01.11, 10:07 Multibank to fatalny wybór. Ma gdzieś klientów, byle ich złapać, a później doić na całego. Multibank (plus mBank) to słynny konflinkt z kilkudziesięcioma tysiącami klientów którzy zaciągnęli tam kredyty. Prawie tysiąc z nich zdecydowało się na sprawy w sądach, w tym prawie osiemset osób wynajęło drogą kancelarię prawniczą i wystąpiło z pozwem zbiorowym. Razem z mBankiem mają chyba najwięcej w sieci stron internetowych oburzonych klientów, choćby www.nabiciwmulibank.pl, www.nabiciwbrebank.pl albo www.grupanabank.pl Ten bank pakuje klientom coraz to nowe opłaty (wysokie). Reklamacje tam to fikcja. Fatalny bank... Odpowiedz Link Zgłoś
gall.anonim.pn BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... 20.01.11, 10:20 W przypadku MultiBanku to wcale się nie dziwię - sam niedawno zrezygnowałem z tego banku. W moim przypadku wyglądało to na scenariusz "zobaczmy ile klient wytrzyma" - nie dochodziły przelewy z mojego konta w Multi na różne konta (w tym na inne konta n BRE - mBanku i Multi), a bank potrzebował ponad dwóch miesięcy na wyjaśnienie sprawy, przy czym strat z tym związanych oczywiście nie pokrył (straty to nie tylko kwestia, że zostanie zwrócone kilkaset złotych które powinny być przelane, ale też pokrycie kar jakie się na mnie posypały, że bank zawalił sprawę i przytulił pieniądze zamiast wysłać tej instytucji którą uwidoczniłem w zleceniu), telefoniczne naganianie do niezamówionych usług to normalka, a już zaskoczyło mnie że "doradcy klienta" w oddziale mylili OFE z funduszami inwestycyjnymi. To ja dziękuję za takich fachowców. Nota bene zawsze mnie dziwi niekonsekwencja. Gdyby niektóre manewry które znajomi mają udokumentowane wykonała osoba fizyczna lub mała firma to zostałaby wpisana na "czarną listę dłużników". W przypadku banków większość z nich powinna trafić na nią i to w trybie przyspieszonym. Odpowiedz Link Zgłoś
jim19 Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo 20.01.11, 11:10 Ja też byłem przez parę lat klientem Multi ale po zmianie taryf, w mojej ocenie absurdalnej, w zeszłym roku przeszedłem do mbanku. Jakość obsługi w przypadkach gdy jest konieczny kontakt z przedstawicielem banku, w tych dwu bankach to po prostu przepaść i to na korzyść Multi. Jeśli chodzi o reklamacje to obawiam się, iż jak to z reguły w takich przypadkach bywa, znaczna ich część w zakresie przyczyn leży po stronie klienta. Nie wiem jak było w twoim przypadku a moja uwaga ma charakter tylko ogólny. Druga uwaga to taka, iż właśnie w przypadku zgłaszanych pretensji uwag czy reklamacji kluczowe dla odbioru postawy banku ma kompetencja i postawa pracownika banku - czyli czynnik ludzki. Procedury załatwiania takich spraw - czynnik instytucjonalny - tak naprawdę są dopiero na drugim miejscu. Z moich doświadczeń (banki PKO, BZWBK, MBank, Multibank) niestety bardzo często w przypadku poruszania spraw niestandardowych mamy do czynienia z niekompetencja pracownika. Jako przykład podam iż przy zamykaniu konta w PKO pracownik z którym się kontaktowałem nie znał m.innymi okresu wypowiedzenia (sic!!) - jednak daleki byłbym od wyciągania z tego wniosku iż bank jest do przysłowiowej d.... Odpowiedz Link Zgłoś
dillbert BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... 20.01.11, 10:25 Mam konto w multibanku od 6lat. jestem baardzo zadowolony z samego banku jak i infolinni. Przez 6 lat tylko dwa razy musiałem osobiscie być w placówce. Porzednio byłem w PKO ,dopiero w Multibanku poczułem swobodę i wygodę z posiadania konta osobistego. Opłaty??? Na chwilę obecną płace tylko 3 miesięcznie. Jesli chodzi o Multi bank to nalezy oddzielić sprawę nieszczęsnych kredytów od kont osobistych. W tym drugim wg mnie bez zarzutu. Te całe badania są dla mnie mało wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo IP: 91.209.141.* 20.01.11, 11:02 3 zł miesięcznie za konto w Multibanku? - kłamiesz. Mam tam konto i likwiduję w lutym br. Odpowiedz Link Zgłoś
senpai-michael Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo 20.01.11, 11:09 ja przeczytałem jakie są zasady, i za konto i kartę kredytową w multibanku nie płacę nic (zwracają mi opłaty). Odpowiedz Link Zgłoś
dillbert Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo 20.01.11, 11:26 Może źle się wyraziłem 3 zł za używanie karty debetowej. prowadzenie rachunku zero zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo IP: 195.116.30.* 20.01.11, 12:12 > 3 zł miesięcznie za konto w Multibanku? - kłamiesz. Mam tam konto i likwiduję w > lutym br. Ja też nie płacę za prowadzenie konta - też kłamię? Co miesiąc opłaty są zwracane jeśli konto regularnie zasila odpowiedniej wysokości przelew. Odpowiedz Link Zgłoś
pamapol Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo 20.01.11, 14:37 Ja mam rachunek w DI BRE i Multibanku-od 5 lat korzystam z przelewów, od 2 z kredytu odnawialnego, robię dziesiątki przelewów w miesiącu- nie płacę za rachunek w Multi ani za kartę debetową. Jeśli znasz tabelę opłat to możesz tak korzystać żeby było wygodnie w bez opłat- zła opinia o banku jest związana z aferą (kredyty hipoteczne starego portfela). Trzeba jedno oddzielić od drugiego- nie każdy miał hipotekę na starych zasadach. Wolę multi niż konto w PKO z kolejką w pakiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient BPH Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 11:00 Zdecydowanie odradzam ten bank. Chaos, dezinformacja ( w ciągu kilku dni potrafiłem dostać 2 pisma dot. mojego kredytu o zupełnie przeciwstawnej treści), kompletny brak kompetencji pracowników - a wszystko to odbija się na kliencie. Nigdy więcej nie skorzystam z usług tego banku i innym też szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wix Kredyt Bank IP: *.tesco-europe.com 20.01.11, 11:08 jednym słowem serwis internetowy to jakiś żart z ubiegłego dziesięciolecia. Tak delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient BPH BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... IP: *.38.108.201.internetia.net.pl 20.01.11, 11:14 A ja nie mam co narzekać .Od kilku lat jestem klientem banku BPH i nie spotkało mnie nic złego. W miarę dobre lokaty i konto oszczędnościowe. Kredyt gotówkowy załatwiłem w dniu składania wniosku. Panie w placówce nie dość że ładne to i potrafią fachowo doradzić. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkowal BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... IP: *.gaz-system.pl 20.01.11, 11:37 Ja w Multibanku mam konto tak długo że już nie pamiętam od kiedy i nigdy nie miałem żadnych problemów z przelewami, a wykonuję wrzystkie operacje przez internet, pensja na koncie po godzinie , góra dwóch, nawet odwiedziny w oddziale w Częstochowie mile wspominam pełen profesjonalizm i pomoc personelu. Całe to badanie to chyba było oparte na opiniach tych co wzięli kredyt i nie mogą go spłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
dillbert Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo 20.01.11, 11:44 Gość portalu: dkowal napisał(a): > Ja w Multibanku mam konto tak długo że już nie pamiętam od kiedy i nigdy nie mi > ałem żadnych problemów z przelewami, a wykonuję wrzystkie operacje przez intern > et, pensja na koncie po godzinie , góra dwóch, nawet odwiedziny w oddziale w Cz > ęstochowie mile wspominam pełen profesjonalizm i pomoc personelu. Całe to badan > ie to chyba było oparte na opiniach tych co wzięli kredyt i nie mogą go spłacić Całkowicie się zgadzam > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Kredyt Bank, zdecydowanie najgorszy ! IP: 74.63.112.* 20.01.11, 11:38 Mam konto ROR w KB z górą od 10 lat, początkowo się starali i byłem zadowolony, jednak mniej więcej od 3 lat jakość usług spada i to wykładniczo. Do tego stopnia, że zdecydowałem się na likwidację rachunku ROR i przeniesienie do jednego z internetowych banków. W dym celu w listopadzie 2010 udałem się do oddziału i zgłosiłem chęć likwidacji rachunku do dysponentki, odpowiedziano mi, że nie mogę zlikwidować rachunku ROR, bo mam w tym banku również kredyt hipoteczny. Co ciekawe kredyt hipoteczny w żaden sposób nie jest powiązany z tym rachunkiem !!! Zgłosiłem reklamacje, mija już trzeci miesiąc jak nie uzyskałem odpowiedzi. Poważnie myślę o zgłoszeniu tej kwestji o Urzędu Ochrony Konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Kredyt Bank, zdecydowanie najgorszy ! IP: 178.213.137.* 20.01.11, 13:57 Też mam ROR w KB i kredyt hipoteczny tam wzięty. W umowie jest coś o zapłaceniu chyba 120zł za zmianę umowy (a przecież trzebaby zmienić choćby nr konta, z którego pobierają raty). Ogólnie na obsługę nie narzekam (choć wymagającym klientem nie jestem - przelewy, wypłaty i to wszystko), ale na wysokość opłat. Samo prowadzenie rachunku to 10zł, do tego po 2zł za karty bankomatowe (dwie, bo mamy wspólne konto z mężem) i każdy przelew 0,5zł. Miesięcznie wychodzą mi horrendalne sumy za samo prowadzenie konta. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad zmianą banku, tylko nie wiem, na jaki. No i trochę ta papierologia mnie zniechęca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Kredyt Bank, zdecydowanie najgorszy ! IP: 95.154.230.* 20.01.11, 14:17 Też podpierałem się aneksem do umowy kredytowej i gotowy byłem zapłacić te 120,- zł, ale kierownik oddziału stwierdził, że nie może tego zrobić, bo w między czasie zmieniły się przepisy i nie ma możliwości zamiany konta ROR na konto do spłat kredytu. Więc jeśli spłacę kredyt hipoteczny to wtedy mogę zamknąć rachunek ROR, a więc za jakieś .. 20 lat .. Odpowiedz Link Zgłoś
nikoru Re: Kredyt Bank, zdecydowanie najgorszy ! 20.01.11, 14:25 PARANOJA! To znaczy, że jedziemy na jednym wózku. Chyba przejdę się z ciekawości do mojego oddziału i podpytam. Tak być nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Kredyt Bank, zdecydowanie najgorszy ! IP: 20.01.11, 15:04 Dla mnie to też granda, dlatego złożyłem pisemną reklamację, na którą od trzech miesięcy nikt nie pofatygował się odpowiedzieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogna Najgorszy bank - to deutsche bank IP: *.kwsa.pl 20.01.11, 11:38 A ja jestem od tamtego roku klientką Deutsche Banku i mam problemy z zalogowaniem się do ich systemu. W Deutsche Banku KILKA RAZY W MIESIĄCU NIE MOŻNA SIĘ ZALOGOWAĆ I NIE MA DOSTĘPU DO KONTA !!!!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN BANK !!!!!! ŻAŁUJĘ ZE SIĘ DO NIEGO PRZENIOSŁAM I MAM ZAMIAR W PRZYSZŁYM MIESIĄCU PRZENIEŚĆ SIĘ DO INNEGO BANKU. FATALNY BANK A RÓWNIEŻ ICH STRONA JEST MAŁO CZYTELNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: Najgorszy bank - to deutsche bank IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 12:06 znam to - ale z Polbanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Najgorszy bank - to deutsche bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:26 Nigdy jeszcze nie maiłem problemów z DB, może wyłącz CAPS LOCK, bo wielkość liter ma znaczenie. A serio to prace są zapowiadane z dużym wyprzedzeniem, nie ma kolejek w oddziałach, konto nic mnie nie kosztuje, wypłaty z bankomatów za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RBP Znam gorszy - to Raiffeisen. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 13:03 Podsuwaja aneks zmieniajacy warunki przyznanego wczesniej kredytu hipotecznego pod grozba jego wypowiedzenia. Sqrwynstwo to malo powiedziane ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ess Re: Najgorszy bank - to deutsche bank IP: 217.153.76.* 20.01.11, 14:31 Mam od 2 miesięcy konto dbnet w deutsche banku i nie mam zastrzeżeń. Uciekłem od usług DnB, który podaje w serwisie transakcyjnym nieaktualne kwoty dostępnych środków. w DB przyjemne są kolejkowania przygotowywanych przelewów i potem jednym podpisem się je wszystkie realizuje w dogodnym momencie. Od dawna mam też konto w mBanku i do tej pory nie mam do nich zastrzeżeń, jedynie oprocentowanie mają kiepskie, ale to ich problem, a nie mój, bo moje środki lgną elastycznie tam gdzie im procentowo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 11:57 multibank to zlodzieje. mialem tam konto 5 lat, gdy chcialem je rozwiazac zaczely sie problemy nie dosc ze obrazony asystent bankowy nie poinformowal mnie o wszystkim to do tego jeszcze okazalo sie po 4 miesiacach od dyspozycji zamkniecia rachunku ze bank nie moze wykonac dyspozycji. nie musze oczywiscie mowic ze przez te 4 mies liczyli sobie prowizje za prowadzenie rachunku. a po 4 mies poinformowali mnie mailowo o zaistnialym fakcie. nikt nie potrafil mi odpowiedziec dlaczego info o niemoznosci zamkniecia rachunku mialo miejsce tak poxno. nikomu ale to nikomu nie polecam tego banku - nawet najgorszemu wrogowi. !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:04 Unikajcie Kredyt Banku! Mam kartę kredytową, od długiego czasu wyciągi przychodzą do mnie na zupełnie inne nazwisko!!! Zgłaszałam to do banku, przysłali mi pismo, że coś im się pozmieniało w systemie i nie zmienią adresata listu na mnie, bo nie potrafią!!! Tak więc, albo nie dostaję wyciągu z karty w ogóle albo na inne nazwisko!!! Czy ktoś jeszcze ma taki przypadek??? Oczywiście kobieta, na której nazwisko do mnie przychodzi wyciąg z banku jest klientką tego banku i jest zupełnie nieświadoma wykorzystywania jej nazwiska - taką informację otrzymałam w placówce banku. Tam jest bałagan, kompletny brak kompetencji, ignorancja klientów... Kredyt Bank to koszmar po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespół Kredyt Bank Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo IP: *.kredytbank.pl 20.01.11, 14:37 Uprzejmie proszę o kontak z Biurem Kart tel. (22) 634 54 64. lub proszę o podanie numeru kontaktowego, niezwłocznie dodzwonimy. Zespół Kredyt Banku. Odpowiedz Link Zgłoś
ebankier Re: BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgo 20.01.11, 14:57 w tej chwili w czolowce jest BOS Bank , maja gigantyczna promocje , placa do 60 zl za transakcjie na koncie - tutaj jest porownanie kont - superkredyty.xn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uf Raiffeisen IP: *.centertel.pl 20.01.11, 13:40 Prowadzić w tym rankingu powinien jednak Raiffeisen. Kto ma jeszcze zaufanie do tego banku? Ja już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnum Re: Raiffeisen IP: *.rev.km-net.pl 16.04.13, 20:34 Ja też nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 5 latach pracy i po powrocie z urlopu macierzyńskiego bezczelnie wręczyli mi wypowiedzenie! Jak tu się szanuje młode matki? wcale... żenada, nie polecam i do tego jeszcze mają program dbamy o mamy. Wsadzcie sobie go gdzieś! Człowiek wypruwa sobie flaki, zap .... a tu się tak go traktuje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lima Re: Raiffeisen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.13, 17:44 Ten program w raiffeisenie nie powinien nazywać się dbamy o mamy tylko sr.... na mamy.Mają jeszcze inny program długość ma znaczenie czyli dbamy o pracowników z długim stażem. Zgodnie z założeniami tych programów po 10 latach pracy i po urodzeniu dziecka wywalili mnie na bruk. Drogi raiffeisenie jeszcze masz w zanadrzu jakiś program? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzman1979 BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... 20.01.11, 14:30 Ja miałem konto w mBanku ale straciłem cierpliwość i przeniosłem się do Multibanku (wiem że to i to BRE) , z bankiem nie ma co się szczypać, jak znajdę lepszą ofertę (bliżej placówka , lepszy procent na lokacie) to od razu się przenoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CookieMonster Multibank BARDZO się ostatnio popsuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 15:10 Opłaty jakie pojawiły się w Multibanku w ostatnim czasie są po prostu absurdalne. Dawniej zwracali kasę za prowadzenie rachunku, ale to już się skończyło (tabela taryf zmienia się bardzo często więc warto ją śledzić). Prowadzenie teraz typowego rachunku Multikonto Ja kosztuje miesięcznie (uwaga) - 9,50zł !! Za kartę płatniczą do wypłat z bankomatu - bodajże 4,50zł !! Tylko osoby będące w prestiżowym wg banku Klubie Aquarius mają tu jakieś zniżki. Od 7 czy 8 lat jestem w Multibanku i do tej pory bardzo chwaliłem ten bank. Teraz widzę jednak, że czas powiedzieć "żegnam". Co za dużo to nie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB pracowałam kiedyś w kredyt banku - jeden wielki IP: *.multi-play.net.pl 20.01.11, 15:25 bałagan systemowy i stresowanie pracowników sprzedażą pod groźbą utraty pracy oraz klienci wyładujący frustrację na najmniej zarabiających pracownikach w placówce średnio 1500zł na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euroŚmiech BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... IP: *.multimo.pl 20.01.11, 19:43 najlepszy jest EUROBANK, fajna windykacja strasząca klientów najsmutniejszymi świętami w życiu, nieodpowiadanie na pisma klientów - to standard tego shitu z Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kowalskik BPH, Kredyt Bank, Multibank, Eurobank - najgorz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 22:09 Czy już do Kredyt Banku wkroczył prokurator za "interesy" z DSS SA w Warszawie?Czy ktoś ma jakąś informację w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś