sws-iloveyou 13.07.11, 15:31 gielda.onet.pl/reuters-kbc-chce-sprzedac-kredyt-bank-rezygnuje-z-,18726,4790583,1,news-detal Pozdrawiam wszystkich Kabeceuszów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utracju Re: i co dalej ? 13.07.11, 22:40 Gorzej niż teraz już raczej nie będzie, wyssali ile się tylko da i teraz sprzedają "wydmuszkę". "Fenix" - teraz już chyba wszyscy wiedzą w jakim celu został stworzony :-(. Bałagan organizacyjny, wieczne niedomówienia pod hasłem "Finanse z zasadami", dyktatura i mobbing w pełnej krasie... może ktoś wreszcie zrobi porządek na Giełdowej czego wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alek1-23456 Re: i co dalej ? 14.07.11, 09:10 Popieram wyczyścić giełdową z citusiów i milleniusiów,regiony też pozmieniać conieco zwłaszcza w tych wariackim P.........ie ,ale to za rok a co teraz ? mineło 500 lat aby odrodził sie Fenix ha spi.....ił z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzaczek Re: i co dalej ? 14.07.11, 17:39 Po spotkaniu z Dyr MGdańskiego KK jestem załamany. Facet ma pracowników za nic, cały czas pretensje. Czy ktoś usadzi tego gościa, mobbing w czystej postaci. Na wstępie powiedział, że nie chce ze mną pracować! Odpowiedz Link Zgłoś
alek1-23456 Re: i co dalej ? 15.07.11, 08:36 zgadzam się z Tobą tak jest,mobbing w każdej postaci,grubiaństwo ,pracownik to śmieć mało powiedziane nikt tego nie widzi????????????????albo nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
kacha-84 Re: i co dalej ? 15.07.11, 08:53 Jak dobrze, że nie wracam z macierzyńskiego.. bo widzę, że nie ma gdzie wracać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zofija12345 Re: i co dalej ? 15.07.11, 10:35 Ten pan kk myśli że zjadł wszystkie rozumy może trzeba go nauczyć współpracy z kolegami???bo taki nieobyty gość,co że z Warszawy bo tam go pewnie nie chcieli,to utknęli byle gdzie niech facet poczeka do końca Odpowiedz Link Zgłoś
edek_2 Re: i co dalej ? 15.07.11, 22:14 teraz już wiadomo po co Fenix powstał z popiołu:żeby lepszą cenę dostać przy sprzedaży!Ciekawe kto i kiedy dobierze się tym na górze do tyłka.....bo ja mam wrażenie ,że doradcy w banku....we wszystkich bankach.....stają się krętaczami,bo plan trzeba zrobić.A jak nie zrobisz to cię wywalą,więc wciskasz co trzeba klientom,którzy myślą,że im doradzamy.Żal mi tych ludzi ale cóż zrobić ,pracować trzeba.Niech to się w końcu skończy.....pi.......prznie ta bańka....oj pi........prznie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś