Dodaj do ulubionych

"Rodzina na swoim" się trzyma

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 13:16
W Poznaniu znalazłem jedno osiedle z dopłatami w Rodzinie na Swoim: Osiedle Na Skraju Lasu. Są jakieś inne?
Obserwuj wątek
    • cormoran09 Przylacz sie do akcji 05.10.11, 17:22
      Zapraszamy do przyłączenia się do akcji Stop Pośrednikom Nieruchomości działających w obecnej formule, czyli pośrednik nie reprezentuje żadnej ze stron transakcji i jest w minimalnym stopniu za nią odpowiedzialny prawnie.

www.stopposrednikom.pl
      • Gość: M. Re: Przylacz sie do akcji IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 13:47
        Oj, to mocno zależy od pośrednika. Są pseudoagencje, które wrzucą ogłoszenie na Gumtree i się zwijają, a są prawdziwi pośrednicy, którzy znajdą najlepszy lokal pod inwestycję albo nawet poszukają firmy, która będzie chciała odnająć część.

inwestycje-forex.pl
      • alexon19 Re: Przylacz sie do akcji 23.10.11, 14:49
        ale pośrednik jest ogniwem często łączącym odbiorce z developerem i nikt na razie nic na to nie poradzi
    • Gość: ala "Rodzina na swoim" się trzyma IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 05.10.11, 20:47
      nic dziwnego ze sie trzyma, skoro mozna cos od panstwa wyszarpac to bedzie sie trzymalo, ja mam rodzine w getin banku i musze powiedziec, ze jak panstwo doplaca mi odsetki przez 10 lat, to mi nic wiecej nie potrzeba
      • Gość: robin W programie rns dopłaty nie są dla kredytobiorców. IP: *.wsip.com.pl 17.10.11, 11:53
        Niestety dopłat nie dostaje kredytobiorca, tylko firmy ubezpieczeniowe.
        Biorąc rns kredytobiorca musi obowiązkowo ubezpieczyć mieszkanie i wziąć ubezpieczenie na życie. I akurat te dopłaty pokrywają obowiązkowe ubezpieczenia.
      • Gość: heh ______________ uwaga na ale - to naganiacz z ul. Vivaldiego Wroc. IP: 46.227.246.* 18.10.11, 15:34
        sprzedają tam kredyty - głównie jako agenci Getinu.
        jak widzicie słowo "vivaldiego" w adresie, to są to naganiacze.
        • Gość: zastępcaOrdynatora Re: uwaga na ale - to naganiacz z ul. Vivaldiego IP: *.icpnet.pl 23.10.11, 12:51
          Koleś najwyraźniej pracuje w firmie Jan-mar, mającej swój oddział przy ulicy Vivaldiego 10/17 we Wrocławiu, oferującej m.in. kredyty hipoteczne. Getin Bank zapewne daje najwyższe prowizje od upolowanych jeleni.
          www.janmarfinanse.pl/oferta.php?oferta=kredyty_hipoteczne

http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=kredyty+vivaldiego&sll=51.074626,17.060051&sspn=0.151645,0.444603&ie=UTF8&hq=kredyty+vivaldiego&hnear=&ll=51.053049,17.061768&spn=0.009145,0.027788&z=16&iwloc=A
        • Gość: Vivaldi podróże Re: uwaga na ale - to naganiacz z ul. Vivaldiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 15:31
          Jacy naganiacze ? Co ma Getin wspolnego z biurem podróży Vivaldi z Katowic - www.vivaldi.org.pl

• doncolos Re: "Rodzina na swoim" się trzyma 06.10.11, 19:35
      W Warszawie już takich mieszkań jest niewiele, chciałem kupić mieszkanie jako singiel, tydzień temu tych mieszkań było bardzo mało a teraz to nawet nie mam co marzyć że znajdę mieszkanie spełniające wymóg. Moim zdaniem coś przesadzają z tym progiem za m2, kilka miesięcy temu to było prawie 10tys a teraz tylko 6400zł. Niestety za późno się zorientowałem.
      • Gość: tytus Wystarczy poszukać. Na pierwotnym coraz więcej. IP: *.de 07.10.11, 07:57
        Nie od dzisiaj wiadomo, że RnS wyłącznie pompowało marże deweloperów i banków. W związku z powolnym wygaszaniem RnS i ograniczeniami ceny powoli spadają. W dzisiejszym "Metrze" widziałem reklamę Dom Development. Piszą, że mają w sprzedaży w Warszawie 600 mieszkań w nowym RnS w różnych lokalizacjach. Jeżeli tak bardzo zależy Ci na mieszkaniu w Polsce to sprawdź oferty. Ewentualnie sam napisz do Deweloperów, że szukasz czegoś co łapie się na nowy RnS. Myślę, że z łatwością coś znajdą. Koszt budowy 1m2 mieszkania w Warszawie z wyłączeniem centrum to jakieś 2000-3000 zł.
    • bolkowiak Re: "Rodzina na swoim" się trzyma 07.10.11, 14:50
      Teraz jest nadpodaż mieszkań, więc ceny spadają. Na obrzeżach miast jest sporo ofert, ale na pewno nie w Warszawie.
      Cała ta rodzina i tak z resztą jest tylko do końca 2012, a potem.... rząd nie ma nic do zaproponowania.
      • hit.and.run Re: "Rodzina na swoim" się trzyma 20.10.11, 09:45

> Cała ta rodzina i tak z resztą jest tylko do końca 2012, a potem.... rząd nie m
        > a nic do zaproponowania.

Ma ma bedzie sie to nazywac "PO na swoim" i program bedzie zakladal

- podwyzke VAT
        - podwyzke PIT
        - podwyzke cen benzyny (akcyza) - no przeciez rozumiecie ze musimy rownac do cen Ewropy.
        - kataster
        - cos sie jeszcze znajdzie
    • Gość: wk_poz Re: "Rodzina na swoim" się trzyma IP: 46.227.246.* 18.10.11, 15:32
      węzeł Lechicka powstanie dopiero w 2018 roku - tak apropos oferty na podanej stronie....
    • Gość: d ale manipulacja na obrzeżach były i są za 4500 zł IP: 94.75.112.* 23.10.11, 12:24
      ale manipulacja na obrzeżach były i są za 4500 zł , a nie jak piszą NAWET PO 6 000 zł

manipulanci, oszuści i pseudo-eksperci na usługach prezesów banków
    • lang-uage i frajerzy uwierzyli 23.10.11, 12:43
      nie rodzina swoi tylko rodzina na bankowym
    • Gość: poinformowany Re: "Rodzina na swoim" się trzyma IP: *.icpnet.pl 23.10.11, 14:11
      felix chłopoidioto a teraz przyznaj się publicznie że sam to sprzedajesz i kogo ty udajesz?
      • Gość: WIKTOR Re: "Rodzina na swoim" się trzyma IP: *.aster.pl 26.10.11, 10:51
        Hej, orientujecie się gdzie można we Wrocławiu skorzystać z rodziny na swoim?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka