Dodaj do ulubionych

Gdzie sprawdzić BIK

13.08.15, 16:50
Byłem na stronie BIK, widziałem, że mam możliwość sprawdzenia wszystkiego przez stronę. Zależy mi jednak na sprawdzeniu m.in. scoringu, ale wolałbym sprawdzić to osobiście, gdzieś w jakimś biurze - czy wie ktoś czy jest taka możliwość?
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Gdzie sprawdzić BIK 13.08.15, 19:34
      Chyba tylko w Warszawie na Postępu
      www.bik.pl/obsluga-klienta
    • e_rzecznik_bik Re: Gdzie sprawdzić BIK 14.08.15, 08:42
      Dzień dobry,

Jak najbardziej jest :) Jeśli wolisz osobiście spotkać się z pracownikiem BIK, zapraszamy do Centrum Operacyjnej Obsługi Klientów przy ulicy Postępu 17a w Warszawie. Istnieje również możliwość odebrania raportu BIK w placówkach Poczty Polskiej i Banku Pocztowego. Polecam zajrzeć na stronę, gdzie są wszelkie informacje na ten temat w zakładce klienci indywidualni ->bik na poczcie.

Pozdrawiam
      eRzecznik BIK

Pozdrawiam
      eRzecznik BIK
    • zapsska Re: Gdzie sprawdzić BIK 25.08.15, 09:25
      Z tego co wiem, to BIG czy BIK można sprawdzić w każdym banku. Najlepiej gdybyś miał kogoś znajomego. Z tego co wiem, każde sprawdzenie jest płatne. Jest to rejestr prowadzony przez prywatną firmę i to prywatna firma - nastawiona na zysk. Wszystko co istotne na temat BIK-ów i BIG-ów znaleźć można na direct.money.pl/artykuly/kredyty/jak-sprawdzic-czy-jestem-w-bik,199,0,1785543.html
      Można też wejść bezpośrednio na stronę BIK w którym wybrać należy profil Kredytowy Plus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka