Dodaj do ulubionych

Lukas Bank

25.01.06, 13:13
e-Lukas Bank od pewnego czasu nie daje możliwości wydrukowania sobie wyciągu
miesięcznego z konta (od czasu zmiany oprogramowania), a nawet nie chce
przesyłać go mailem jak to robi np.Inteligo. Mówią, że mogę sobie odebrać w
banku. Kpina i podobno ten bank zwycięża w rankingach. Kto to ocenia? Co o
tym myslicie
Obserwuj wątek
    • michal.macierzynski Re: Lukas Bank 27.01.06, 22:53
      ela2806 napisała:
      > e-Lukas Bank od pewnego czasu nie daje możliwości wydrukowania sobie wyciągu
      > miesięcznego z konta (od czasu zmiany oprogramowania), a nawet nie chce
      > przesyłać go mailem jak to robi np.Inteligo. Mówią, że mogę sobie odebrać w
      > banku. Kpina i podobno ten bank zwycięża w rankingach. Kto to ocenia? Co o
      > tym myslicie

Proszę pamiętać, że jest to tylko jedna z licznych funkcjonalności systemu
      internetowego. Z całą pewnością wpływającą na komfort użytkowania, jednak nie
      rzutująca na całościową ocenę banku. No i co ważne – rankingi były robione
      przed wprowadzaniem nowego systemu centralnego.
      Pozdrawiam
      MM
    • fakerek Re: Lukas Bank 30.01.06, 14:05
      hej,
      jak wejdziesz w historię operacji, możesz sobie ją wyeksportować do pliku csv na dysk i otworzyć w excelu - to też jest wyciąg
      • wrublik35 Re: Lukas Bank 22.02.06, 20:55
        Witam,

Oj niestety nie jest to jedyna niedoróbka nowego portalu LUKAS Banku, nawet pozwoliłem sobie kilka zgłosić do niech, no cóż oprócz podziękowań nic się na lepsze nie zmienia. A co gorsza zauważyłem nawet że to co kiedyś działało przestało funkcjonować (zmiana danych kontaktowych itd)

Wrublik
        • radomek2 Re: Lukas Bank 01.03.06, 20:13
          A zauważyliście że już chyba, jak sie nie mylę, od kilku miesięcy w godzinach
          nocnych nie można się zalogować do e-banku? Ciągle sie tłumaczą jakimiś pracami
          w systemie. Mnie osobiście zaczyna to irytować, bo ileż można coś poprawiać w
          tym systemie, w końcu dostęp do bankowości elektronicznej powinien być przez
          całą dobę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka