Gość: jagodaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:53 prawie 2 miesiące temu miałam odebrać pierścionek zastawiony w lombardzie. Myślicie, że może on jeszcze być tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Lombard IP: *.chello.pl 15.05.07, 19:58 idz sie dowiedz ,my w lombardzie nie pracujemy.Pewnie juz wystawili do sprzedania lub sprzedali Odpowiedz Link Zgłoś
zauber07 Re: Lombard 15.05.07, 19:59 Gość portalu: jagodaaaaa napisał(a): > prawie 2 miesiące temu miałam odebrać pierścionek zastawiony w lombardzie. > Myślicie, że może on jeszcze być tam? Odebrać zawsze można,tylko cz teraz warto????/cena wykupu przekroczy zapewne wartość pierścionka,tam procenty są za każdy dzień/-tak myślę może się myle???)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodaaa Re: Lombard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:04 to akurat mało wazne w tej chwili. Wiem jutro pojde i sie zapytam czy jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lombard IP: *.chello.pl 15.05.07, 21:58 zauber07 nie do konca jest tak ze zawsze mozna wybrac ,po jakims czasie poprostu sprzedaja to Odpowiedz Link Zgłoś