Gość: mo IP: *.agora.pl 18.10.07, 13:27 Chcę mieć dom, jak mam to zrobić, kiedy z mężem mamy razem do dyspozycji miesięcznie 5 tys. zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekspert.fortis Re: wyśniony dom 18.10.07, 15:52 To dochód netto? W zalezności od kilku czynników mozliwe jest uzyskanie w Fortis Banku kredytu na kwotę do 435 tys. PLN. Szczególowo nie chciałbym sie tu wypowiadać ze względu na zbyt wiele zmiennych niezbędnych do obliczenia kwoty kredytu ale zapraszam do naszego oddziału po szczegółowe i już indywidualne informacje. Pozdrawiam, Przemek Golębiewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wyśniony dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 18:05 Najlepiej poszukać poszukać bogatego wujka z majątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
derylak Re: wyśniony dom 06.11.07, 11:36 brawo panie ja ... bo bogaty wujek bez majątku raczej nie istnieje heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wyśniony dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 22:34 Zgoda Panie Derylak to oczywista - oczywistość. Myślę,że Pan wie o co biega, za te pieniądze raczej wyśnionego domu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś