Dodaj do ulubionych

Czy komuś sie udalo

04.11.07, 19:20
Załatwić coś z panią Ewą Skopiuk,mam na myśli prywatne pożyczki???
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Czy komuś sie udalo 04.11.07, 19:49
      Wpisz nazwisko w wyszukiwarkę w nagłówku.
      • elianaa Re: Czy komuś sie udalo 05.11.07, 22:12
        tak, ja co prawda czekalam nie 3 tygodnie ale 5 tygodni ale wczoraj w koncu
        otrzymalam pozyczke w wysokosci 30 tysiecy zlotych. Z tego co wiem byl jakis
        poslizg poniewaz wyzej wymienionej Pani zmarl ktos bardzo bliski. Dopiero od
        piatku zaczela zalatwiac zaleglosci.
        • grazyna1970 Re: Czy komuś sie udalo 06.11.07, 02:53
          Mało wiarygodne Pani Ewo...
          • elianaa Re: Czy komuś sie udalo 06.11.07, 10:02
            zanim Pani sie wypowie nastepnym razem radzilabym wyszukac na forach moje
            wczesniejsze posty :)
            • grazyna1970 Re: Czy komuś sie udalo 06.11.07, 12:14
              dziwnym trafem wszystkie nielogowane, tak?
              dobry pomysł znaleźć nicka, którym się kiedyś ktoś podpisywał na
              forum i założyć konto z taką nazwą :P
              • elianaa Re: Czy komuś sie udalo 06.11.07, 16:21
                jak rozumiem te cyferki przy Pani nicku "1970" to Pani rok urodzenia? Nie dziwie
                sie wiec temu co Pani pisze, to chyba jakies popeerelowskie pozostalosci co?
                Wszedzie wietrzy Pani podstep. Na kilku forach wypowiadalam sie pod tym nickiem,
                posiadam tez konto na o2 z tym wlasnie nickiem od bardzo dawna. Ehh.. te starsze
                Panie :). Pozdrawiam cieplo Pani Grazyno.
                • etw77 Re: do elianaa 07.11.07, 10:56
                  Proszę o podanie szczegółów podpisania umowy. Jak fizycznie to
                  wyglądało?
                • etw77 Re: do elianaa 07.11.07, 10:59
                  Proszę o podanie szczegółów podpisania umowy. jak to fizycznie
                  wyglądało? Czy jest Pani zadowolona z transakcji?
    • ewka422 Re: Czy komuś sie udalo 08.11.07, 13:41
      Wpłaciłam Pani Ewie pieniądze za pośrednictwo i czekam już 2 tygodnie na
      jakąkolwiek odpowiedź.póki co,cisza.
      • Gość: jasio Re: Czy komuś sie udalo IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 14:29
        LUDZIE NAUCZCIE SIĘ WRESZCIE , ŻE JAK KTOŚ WOŁA Z GÓRY PIENIĄDZE ZA UDZIELENIE
        KREDYTU TO NA 100% TO JEST WAŁEK. WSZELKIE OPŁATY POBIERANE SĄ OD UDZIELONEGO
        KREDYTU .
        • Gość: Magik Re: Czy komuś sie udalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 15:21
          nie masz racji, jeszcze nie tak dawno trzeba bylo wpłacic prowizje z
          gory na konto banu aby uzyskac kredyt, a to ze tego sie teraz tak
          nie robi to jest nowa moda spowodowana konkurencja na rynku.
          do tej pory BS-y pobieraja opłate za rozpatrzenie wniosku, samego
          wniosku!
      • grazyna1970 Re: Czy komuś sie udalo 08.11.07, 15:45
        Ewka, tez wplacilam i czekam jeszcze dłużej a kontaktu zero..
        obawiam sie ze tak małej sumy to nawet na prokurature nie mozna
        zglosic, moze gdyby było nas wiecej?
    • ewka422 Re: Czy komuś sie udalo 08.11.07, 16:10
      Może wypowie się elianaa,co pozyczyła 30 tyś za pośrednictwem
      p.Skopiuk.Przyznam,że trudno mi uwierzyć,że to mogło być oszustwo.jeśli
      tak,zgłaszam sprawe do prokuratury,ja wpłaciłam troche więcej.
      • elianaa kredyt od P. Skopiuk 11.11.07, 04:03
        Zanim trafiłam na ogłoszenie Pani Skopiuk na tym forum dlugo szukałam pożyczki,
        utopiłam masę kasy w Providencie i Profireal. Dlatego jak dowiedziałam się jakie
        oprocentowanie jest u tej Pani to odrazu sie skuisiłam. Wpłaciłam 450 pln i
        czekałam, jak już wcześniej napisałam czekałam ponad miesiąc i w sumie byłam
        pewna ze ani kasy nie zobaczę ani pożyczki. Ale w końcu dostałam pożyczkę. Samo
        podpisanie umowy wyglądało tak- najpierw Pani Skopiuk z kobietą która pożyczała
        mi pieniądze przyjechała do mnie do domu, następnego dnia pojechałyśmy do
        notariusza, podpisałam umowe i dostałam czek który zrealizowałam w banku
        pocztowym. Jak narazie wydaje mi się że jest w porządku. Mam tylko sporego
        stresa że że może się zdażyć że spoźnię się z wpłaceniem raty. Nie wiem czy Pani
        Skopiuk wam o tym mowiła ale odsetki karne za każdy dzień zwłoki są strasznie
        wysokie.
        • poe5 Re: kredyt od P. Skopiuk 11.11.07, 09:14
          Mam nadzieję,że do mnie p.Skopiuk tez sie odezwie.Zastanawia mnie dlaczego
          kobieta nie potrafi odpisać na żadnego maila,skoro wczesniej robiła to
          codziennie.Zrozumiałe,że osoba która wpłaca pieniadze i czeka na załatwienie
          sprawy jest po pierwsze nieufna a po drugie niecieprliwa.
          • qrysteq Re: kredyt od P. Skopiuk 11.11.07, 12:52
            no przecież się odzywa! trzeba być ślepym żeby nie widzieć że
            ta "zalogowana" elianaa to P. Skopiuk czy jakkolwiek się naprawdę
            nazywa ta osoba! Zachwala swoje rzekome usługi jako klientka.
            • ewka422 Re: kredyt od P. Skopiuk 11.11.07, 15:56
              Jedno jest pewne,daję kobiecie bądź tej osobie 5 dni na zwrot pieniędzy bo w
              przeciwnym wypadku sprawa trafia do prokuratury.Akurat w moim przypadku nie
              trafiła do końca na ofiarę
              • Gość: jasio Re: kredyt od P. Skopiuk IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 16:31
                Jasne , że trafiła na ofiarę i to OFIARĘ LOSU hehehe , kto to z góry płaci za
                pożyczkę , nawet mi Was nie jest żal .
                • ewka422 Re: kredyt od P. Skopiuk 11.11.07, 16:49
                  Jasiu,dam radę.Takich jak one /czy oni / prokuratura odpowiednio przysposobi do
                  dalszego życia za takie gó..ane pieniądze.które zarobiła na ludziach z tego forum
                  • Gość: jasio Re: kredyt od P. Skopiuk IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 17:03
                    Taak na pewno , skończy się najwyżej rokiem w zawieszeniu i obowiązkiem
                    naprawienia szkody. Ludzie takich cienkich oszustów w naszym kraju się nie zamyka.
                    • ewka422 Re: kredyt od P. Skopiuk 11.11.07, 17:09
                      Pewnie masz rację,ale będzie musiała pieniądze oddać,opłacic koszta sądowe i
                      papier o niekaralności będzie tak jak z naszym bikem,ukichany na wiele lat
                      • Gość: jasio Re: kredyt od P. Skopiuk IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 17:34
                        Nie tak do końca , bo rejestr karny wykasuje się po 6 miesiącach od zakończenia
                        zawiasów , a pieniędzy nie zwróci jeśli ich nie będzie miała i sąd nic na to nie
                        poradzi . Mało tego jeśli wykaże , że ma ciężką sytuację materialną to nawet
                        kosztami sądowymi nie zostanie obciążona.
                        Niestety takie zakichane prawo mamy w Polsce.
                        • ewka422 Re: kredyt od P. Skopiuk 11.11.07, 17:56
                          Tak nawet jak dostanie wyrok w zawiasach i papiery na 6 m-cy to jesli pracuje
                          straci pewnikiem pracę,bo kto będzie zatrudniał oszusta a nawet jesli nie
                          odzyskamy pieniedzy to przybędzie jeden wiecej oszust w Polsce mianowany
                          wyrokiem sądu.Dla zasady
    • poe5 Re: Czy komuś sie udalo 08.11.07, 16:27
      Czy ktoś jeszcze opłacił posrednictwo p.Skopiuk??
      A czy ktoś jeszcze może dostał pozyczkę za jej pośrednictwem??
      Ludzie,piszcie,bo być może to kolejna afera po EUCAPITALBANK.
      • Gość: jasio Re: Czy komuś sie udalo IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 17:20
        Jeśli ktoś wpłacił pieniądze i czuje się oszukany , to powinien zgłosić sprawę
        organom ścigania . Jest to przestępstwo z art. 286 , gdzie nie istotna jest
        kwota (wystarczy 1 zł) , jest to przestępstwo ścigane z "urzędu" także wystarczy
        zawiadomienie , a dalej zajmie się tym policja.
    • poe5 Re: Czy komuś sie udalo 08.11.07, 17:53
      Niech odezwa sie osoby,które wpłaciły pieniądze za pośrednictwo p.Skopiuk a nie
      dostały pozyczki.Zajmę sie osobiście ta sprawą
    • poe5 Re: Czy komuś sie udalo 08.11.07, 18:12
      poe5 napisała:

> Załatwić coś z panią Ewą Skopiuk,mam na myśli prywatne pożyczki???
      Chyba nikomu
    • ewka422 Re: Czy komuś sie udalo 10.11.07, 08:13
      Pani Grażyno.Prosze o kontakt w sprawie p.Skopiuk
      call_1@interia.pl
    • mileniumxnet Re: Czy komuś sie udalo 13.11.07, 00:08
      jakakolwiek pozyczka gdzie trzeba wplacic z gory pieniadze to jest
      oszustwo!! poprostu teraz oszusci sprytnie wymyslili ze nie moga
      prowadzic systemow argentynskich, to znajduja nowe sposoby ale dalej
      sa to oszustwa!
      • poe5 Re: Czy komuś sie udalo 13.11.07, 21:27
        To oszustwo w pełni tego słowa znaczeniu.Kobieta po prostu wyłudziła od ludzi
        pieniadze i zniknęła jak kamfora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka