Gość: kover IP: *.chello.pl 16.02.08, 19:12 Czy da sie zalozyc ta lokate przez internet w pko/bp inteligo? Nigdzie nie moge znalezc takiej opcji. Ktos widzi to u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: promocja Max lokata 6% 16.02.08, 19:34 www.inteligo.pl/infosite/oferta_dla_ciebie_nowa_lokata_w_inteligo.htm Ale wiesz że ona nie jest na 6% rocznie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: promocja Max lokata 6% 16.02.08, 19:43 jan-w napisał: > www.inteligo.pl/infosite/oferta_dla_ciebie_nowa_lokata_w_inteligo.htm > Ale wiesz że ona nie jest na 6% rocznie? Jest. Tylko z zalozeniem trzeba zaczekac do ostatniej chwili (a wtedy moga miec awarie systemu ;) ), trzymajac wmiedzyczasie pieniadze na innym, wyzsoko oprocentowanym koncie. Pytanie, czy przez ten rok oprocentowane konta nie przescigna tej lokaty. W tej chwili w Eurobank ROR jest juz oprocentowany nizej tylko o 0,45% Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: promocja Max lokata 6% 16.02.08, 19:50 Nie wiem na ile to oficjalna wiadomość, ale podobno zgromadzili już tyle pieniędzy, że planują zakończyć subskrybcję już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: promocja Max lokata 6% 16.02.08, 19:59 jan-w napisał: > Nie wiem na ile to oficjalna wiadomość, ale podobno zgromadzili już tyle > pieniędzy, że planują zakończyć subskrybcję już teraz. A oprocentowanie rusza 15-o marca? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: promocja Max lokata 6% 16.02.08, 20:31 Zapytałem niezawodnego dobrego wujka Google: www.bankier.pl/wiadomosc/PKO-BP-skraca-o-trzy-tygodnie-zapisy-na-swoja-rekordowa-lokate-1716354.html Czyli chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kover Re: promocja Max lokata 6% IP: *.chello.pl 16.02.08, 19:58 jan-w napisał: > www.inteligo.pl/infosite/oferta_dla_ciebie_nowa_lokata_w_inteligo.htm dzieki, tyko okazuje sie ze to co ja mam to konto w PKO BP z dostepem internetowym Inteligo, a tamto jest konto Inteligo. Czyli ja najwyrazniej musialbym isc do banku... Odpowiedz Link Zgłoś