bolek741 07.11.10, 14:54 Witam. W roku 2011 chcę się wybrać pierwszy raz do Dziwnowa. Chciałem się dowiedzieć czy w Dziwnowie są miejsca do slipowania skuterów wodnych. Pozdrawiam z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan_dziwnowa Re: SLIPOWANIE SKUTERA WODNEGO 09.11.10, 19:05 Witam! O ile się nie mylę,to takie miejsce jest na samym początku nabrzeża jachtowego lub portu letniego jak kto woli. Jest to łagodne piaszczyste zejście do wody,gdzie można wjechać tyłem z przyczepką i zwodować skuter.tutaj fotka tego miejsca co prawda zimą ale jest ,a konkretnie za tą barierką na końcu chodnika chodzi o ostatnie zdjęcie fotoforum.gazeta.pl/72,2,1005,64576286,77288707.html Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
fan_dziwnowa Re: SLIPOWANIE SKUTERA WODNEGO 13.11.10, 22:33 Betonowe powiadasz hmmm to już by musiał sie wypowiedzieć jakiś mieszkaniec Dziwnowa który zna Dziwnów jak własną kieszeń...ja przyjeżdżam tam tylko w wakacje i kilka razy w roku, bo na co dzień mieszkam w Poznaniu .Mnie do głowy przychodzi tylko ta lokalizacja. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś