Gość: Gosc IP: *.uznam.net.pl 17.07.09, 19:01 Kogo wkurzaja tez skwierczace i wrzeszczace mewy fruwajace juz skoro swit nad miastem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wróbel Re: Skwierczące mewy IP: *.uznam.net.pl 17.07.09, 19:29 Woda w Bałtyku zielona, prezydent kradnie, turyści narzekają, dzieciary wrzeszczą, mewy "skwierczą" - co to za tragiczne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na tak uwielbiam ten dzwiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 19:53 to jest morze. A mewy sa piene zwlaszcza te wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Skwierczące mewy IP: *.uznam.net.pl 17.07.09, 20:10 Mnie wkurzają takie marudy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Skwierczące mewy IP: *.uznam.net.pl 17.07.09, 20:39 Dawno temu, wokół Świnoujścia dominowała mewa śmieszka. Niestety, jej dominacja skończyła się z pojawieniem – mewy srebrzystej. Srebrzysta jej dużo większa od śmieszki, i właśnie ona wydaje taki charakterystyczny, głośny dźwięk. Dla mnie śmieszka, to ta prawdziwa mewa – może to tylko nostalgia?! Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: Skwierczące mewy 17.07.09, 21:26 od czasu jak wyjechalam ze Świnioujścia to wlasnie tych " skwierczacych" mew mi brakuje. Mieszkam nad jeziorem ale niestety tutaj ptaszyska jakies za ciche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slov123 Re: Skwierczące mewy IP: *.uznam.net.pl 17.07.09, 22:08 Masz wiadomość na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huzia Re: Skwierczące mewy IP: *.bredband.comhem.se 18.07.09, 02:27 huziamef jest za duzo...zarówno patactawa jak i kobiet (mewek) heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Skwierczące mewy IP: *.slowianin.pl 18.07.09, 11:00 PATACTAWA faktycznie za duzo. Cokolwiek to oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Skwierczące mewy 19.07.09, 13:00 U mnie za oknem skrzecza nawet w nocy.... Zastrzelic nie mozna, wiec chyba trzeba pokochac:P albo chociaz sie przyzwyczaic:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Skwierczące mewy IP: *.uznam.net.pl 19.07.09, 18:55 Skwierczący to chyba tłuszcz na patelni,ale mewa???...... Ta co najwyżej zagraża twojej głowie jak coś spod ogona wyrzuci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Skwierczące mewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:25 A ja lubię te ptaki .Są inteligentne. Podczas mojego pobytu w hotelu ,rano ,zaraz po śniadaniu pukały dziobami w okno,domagając się śniadania :) Usiłowały nawet włazić do pokoju hotelowego za kawałkiem sera :).Uwielbiam ich "śmiech" :) Kojarzą się z morzem do którego tak tęsknię .. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Skwierczące mewy 29.07.09, 15:08 Gosiu, gdybys miala te cholery za oknami i na dachu 24h na dobe, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku, mialabys dosc ich pukania dziobem w szyby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Skwierczące mewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 23:00 Zapewniam Cię Hellious ,że byłabym przeszczęśliwa gdyby te "cholery " pukały mi w szyby codziennie :)24h na dobę :) Znaczyłoby to ,że spełniło się me marzenie i mieszkam nad morzem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Skwierczące mewy 30.07.09, 09:34 jak mieszkasz w gorach to ja sie zamienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Skwierczące mewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:18 niestety w górach nie mieszkam :) Ale mam do nich niedaleko - 40 min jazdy i jestem w Beskidach :) To jak ? zamieniamy się ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Skwierczące mewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 17:50 Dobrze ! Dorzucam wóz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciol Re: Skwierczące mewy IP: *.uznam.net.pl 12.08.09, 12:29 dobra rada wyjedz stad! Odpowiedz Link Zgłoś