Dodaj do ulubionych

petycja dot. psow i kotow

03.09.10, 00:22
jezeli ja popieracie, to bede wdzieczna za jej podpisanie oraz ew. zdobycie
dalszych podpisow.

www.petycje.pl/petycja/5740/petycja_w_sprawie_przywrocenia_sprzedazy_karm_leczniczych_royal_canin_w_sklepach_internetowych.html
Obserwuj wątek
    • jobenka Re: petycja dot. psow i kotow 08.09.10, 19:44
      jesli zdecydowaliscie sie podpisac petycje, to pamietajcie, ze trzeba kliknac w maila, ktory przyjdzie na potwierdzenie glosu w petycji. jesli go nie macie, to najpierw znajdzcie w spamach, a jak dalej nie ma, to napiszcie do serwisu petycyjnego: www.petycje.pl/petycjeKontakt.php

glos niepotwierdzony jest niewazny!
    • dg77 Re: petycja dot. psow i kotow 09.09.10, 15:12
      Ja kupuje karme weterynaryjną Royala w zooexpres.
      • jobenka Re: petycja dot. psow i kotow 13.09.10, 21:21
        ale nie wetenaryjna, tylko pewnie zwykla.

wiem, ze wiele osob ma problem z potwierdzeniem podpisu, a to wazne, bo podpis niepotwierdzony jest niewazny. serwis petycyjny odpisal mi cos takiego:

Witam,
        Automatycznie wysylamy drugi mail po dwuch tygodniach od zlozenia podpisu, jesli nie zostanie on w tym czasie zweryfikowany.

Mozemy tez zweryfikowac podpis po otrzymaniu maila od osoby ja skladajacej:
        W wypadku klopotow z weryfikacja podpisu prosimy podac Imie/Nazwisko osoby podpisujacej, numer/nazwe petycji oraz numer podpisu (ZA czy PRZECIW). Informacje prosimy wyslac z adresu uzytego przy skladaniu podpisu - na adres pomoc@petycje.pl
        Po otrzymaniu tej informacji podpis zostanie potwierdzony.

Pozdrawiam,
        Administracja serwisu www.petycje.pl
      • dg77 Re: petycja dot. psow i kotow 15.09.10, 15:47
        Kupuję weterynaryjną - wystarczy wejść na stronę i pod Royal canin - weterynaryjne zobaczyć.
        Pozdrawiam,
    • dg77 Re: petycja dot. psow i kotow 15.09.10, 15:53
      www.zooexpres.pl/go/_category/index.php?idc=4_6_1_18
      na potwierdzenie link do stronysmile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka