jobenka 03.09.10, 00:22 jezeli ja popieracie, to bede wdzieczna za jej podpisanie oraz ew. zdobycie dalszych podpisow. www.petycje.pl/petycja/5740/petycja_w_sprawie_przywrocenia_sprzedazy_karm_leczniczych_royal_canin_w_sklepach_internetowych.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jobenka Re: petycja dot. psow i kotow 08.09.10, 19:44 jesli zdecydowaliscie sie podpisac petycje, to pamietajcie, ze trzeba kliknac w maila, ktory przyjdzie na potwierdzenie glosu w petycji. jesli go nie macie, to najpierw znajdzcie w spamach, a jak dalej nie ma, to napiszcie do serwisu petycyjnego: www.petycje.pl/petycjeKontakt.php glos niepotwierdzony jest niewazny! Odpowiedz Link
dg77 Re: petycja dot. psow i kotow 09.09.10, 15:12 Ja kupuje karme weterynaryjną Royala w zooexpres. Odpowiedz Link
jobenka Re: petycja dot. psow i kotow 13.09.10, 21:21 ale nie wetenaryjna, tylko pewnie zwykla. wiem, ze wiele osob ma problem z potwierdzeniem podpisu, a to wazne, bo podpis niepotwierdzony jest niewazny. serwis petycyjny odpisal mi cos takiego: Witam, Automatycznie wysylamy drugi mail po dwuch tygodniach od zlozenia podpisu, jesli nie zostanie on w tym czasie zweryfikowany. Mozemy tez zweryfikowac podpis po otrzymaniu maila od osoby ja skladajacej: W wypadku klopotow z weryfikacja podpisu prosimy podac Imie/Nazwisko osoby podpisujacej, numer/nazwe petycji oraz numer podpisu (ZA czy PRZECIW). Informacje prosimy wyslac z adresu uzytego przy skladaniu podpisu - na adres pomoc@petycje.pl Po otrzymaniu tej informacji podpis zostanie potwierdzony. Pozdrawiam, Administracja serwisu www.petycje.pl Odpowiedz Link
dg77 Re: petycja dot. psow i kotow 15.09.10, 15:47 Kupuję weterynaryjną - wystarczy wejść na stronę i pod Royal canin - weterynaryjne zobaczyć. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
dg77 Re: petycja dot. psow i kotow 15.09.10, 15:53 www.zooexpres.pl/go/_category/index.php?idc=4_6_1_18 na potwierdzenie link do strony Odpowiedz Link