zuzanka1 01.06.06, 14:34 Czy Wasze labki mają wszczepione chipy? Ostatnio znajoma powiedziała mi, że chyba na głowę upadłam, jeśli chcę wszczepić mojemu Drago jakiś chip... Co o tym myślicie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: Chipy 01.06.06, 15:30 A moze ta znajoma planuje ci pieska podwedzic? To normalna sprawa. Ja na dodatek mam oznakowanego psa ze jest oznakowany :p Lol tu troszke bylo liźniete w temacie:: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24053&w=40058373&wv.x=2&a=40058373 jeszcze gdzies byl ten topik poruszany ale juz nie pamietam gdzie. Generalnie ja jestem jak najbardziej ZA! WOle dmuchac na zimne. Samo wszczepienie chipa psa nie boli. Ja, gdy mi wet zaproponowal szczepienie bylam troszke przerazona i nie bylam na sto procent na to zdecydowana. Wydawalo mi sie ze robie "robota" z mojego kochanego psa. Ale pies nawet sobie nie zdaje sprawy z posiadania chipa. Dodatkowo istnieje organizacja ktora zbiera dane z chipow i po zapisaniu sie otrzymujesz poczta sylikonowa obraczke na obrozke na ktorej jest napisane ze pies jest oznakowany wraz z numerami telefonow gdzie szukac danych na ten temat. Odpowiedz Link
zuzanka1 Re: Chipy 01.06.06, 15:46 No właśnie, dzięki wielkie za wiadomość - pocieszyłaś mnie, bo już pomyślałam, że naprawdę coś ze mną nie tak Poczytam jeszcze na ten temat i pójdę z moim czekolabem, żeby go oznakowali Będę spokojniejsza a on i tak już po godzinie nie będzie pamiętał, że w ogóle tam był, tak jest zaaferowany światem aktualnie. Odpowiedz Link
czarnykluch Re: Chipy 07.06.06, 11:46 po kilku sekundach nie będzie pamiętał że ktoś mu cos wszczepiał mój bardziej interesował się butami weta niż tą strzykawką z chipem Odpowiedz Link