jakerma 26.08.07, 14:05 Witam serdecznie, Jestem Lonia, mam 14tygodniową czekoladowa suczke, ktora wabi sie Erma. To jest nasz debiut na forum. Serdecznie pozdrawiam wszystkich Labradoromaniakow Lonia z Ermą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakerma Re: powitanie 26.08.07, 19:50 Dziekuje za odzew Juz mam wesolo, zniszczen w domu na raize niewiele.... raz dorwala sie do listwy, ale na razie tylko raz...... Erma dzisiaj najadla sie gruszek i jablek w ogrodzie zanim ja dopadlam .... i wymiotowala 3 razy. Erma ma przyjaciółkę 4,5 miesięczna suczke Hovowarta. Razem sa nie do opanowania. maja wspolny ogrod...... To jest zywioł. Kiedy zaczynaja razem zabawe... nie ma szans na ich odwolanie glosem. Erma jest z nami od prawie 1,5 mca. Napiszcie, czy wasze labki to byly geniusze od poczatku, czy moze tez nie sluchaly na poczatku? Pozdrawiam wszystkich. Lonia Odpowiedz Link
gabi683 Re: powitanie 28.08.07, 09:41 Witaj w Naszym gronie ja tam mysle ze Nasz Roki wmire dobrze sie słucha Odpowiedz Link